Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.486.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Norveç'te 19 ay. İsrail'de 3 yıl. Tek biz akıllıyız zaten ;)
  • Ben askere gitsem de mesleğimi yapıyormuşum. Hem de silah vs onu öğreniriz, kötü değil benim için açıkçası. Tabi çürük çıkarsak askere almazlarsa kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Yaş hesabında ayı boşver, yıl önemli. 1 ocak 2019 itibariyle 27 yaşından gün alanlar bedelli askerlik kapsamına alınacaktır demek bütün 1992’liler ve öncesinde doğanlar bu haktan yararlanabilecek demektir.

• kara çadır is’mi tutar

martin tüfek pas mı tutar

ağlayanım anam bacım

elin kızı yas mı tutar

yemen yolu çamurdandır

karavanam bakırdandır

zenginimiz bedel verir

askerimiz fakirdendir

tarlalarda biter kamış

uzar gider vermez yemiş

sol yemende can verenler

biri memet biri memiş..

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    Nüfus denen bir kavram var

• kendi0 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bugünki açıklama bunu karşılıyormu?Yani dediğinizi?Çıkarsa ocak 2019 dan sonra mı geçerli olur?öyleyse aralık 19 da 27 doldurup 28 e gün alıyorum😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 bin TL çok fazla ben 27 yaşındayım bu fiyat olursa gider yaparım vermem bu parayı.

• nyanaa N kullanıcısına yanıt
    O zaman neden İsviçre 21 hafta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 16 Temmuz 2018; 21:15:51 >
  • oğlum olursa askere göndermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Askerliği 3 ay acemi eğitimine düşürsünler herkese zorunlu olsun. 1 sene 6 ay gibi askerliklerde kalksın yani. Prof orduya geçelim. Ama acemi eğitimi herkese zorunlu olsun. Hiç silah kullanmasını bilmeyen adamla seferberlik zamanı uğraşamazsın.
    kurumumuzda calismak ister misin delikanli? yorumun cok zekice ve mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Zorunlu askerliğin olması başlı başına saçmalık.
    Askerlik meslek olmalı, Savaş çıksa tamam anlarım ama üniversite bitirmiş adam iş hayatına başlayacak hayda askerlik.

Kimse bana vatan görevi fln saçmalamasın, savaş varda Suriyeli karakter yoksunları gibi kaçan bir millet değiliz konu çarptırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalees1 -- 16 Temmuz 2018; 21:32:11 >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Kapsar tabi, senin gibi 91’liler hatta 92’liler rahat olsun 93’lüler için de bir aksilik olmazsa çıkacak. 94’lüler şüpheli, 95’liler ve daha küçükler için kapsamasını ise düşük ihtimal olarak görebiliriz.

• bu konuyu gereksiz uzattılar maksimum 1 haftada çözülebilecek bir sorun seçim olalı kaç hafta oldu yok ekimde yok canımız isterse kararname çıkarırız vs kendisi değilmiydi seçimden sonra ilk iş bu olacak diye ee seçim bitti şimdi ilk iş ohal oldu ki onuda kaldırmayacaklar tekrar uzatacaklar belediye başkanlık seçimine kadar oyalar bunlar demedi demeyin

ayrıca kapsayıcı yapcaz vs lafınıda unutup 27-28 yapıp geçerler sonrada biz sözümüzü tuttuk derler

93 lüyüm bana vurmayacağına eminim şaşırt beni reiss

• 25-25 e kimse itiraz etmez

valla hocam teşekkür ederim zaten ekimde düzenleme çıkarsa yeni yıldan itibaren geçerli olcaktır umarım.Bende aralık ayında tam 27 yı doldurmuş garanti olurum.

İnş dediğiniz gibi olur bunların sağı solu belli değil ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bu bedelli askerlik kasimda gidecekleri etkiler mi ? Ben yedek subay olarak yapmak istiyorum da. Bedelli olursa kasim icin askeriyede bosluk sebebi ile yedek subayligi azaltip bu kisileri kisa doneme mi alirlar
    Bir önceki bedelli de bu olay oldu. Senin durumun da olanların bazıları gerekçeli bir sonraki celp dönemine kendilerini atarak bu olaydan yırttı. Askerlik şubesinde tam kaos vardı bu yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bu bedelli askerlik kasimda gidecekleri etkiler mi ? Ben yedek subay olarak yapmak istiyorum da. Bedelli olursa kasim icin askeriyede bosluk sebebi ile yedek subayligi azaltip bu kisileri kisa doneme mi alirlar
    Bir önceki bedelli de bu olay oldu. Senin durumun da olanların bazıları gerekçeli bir sonraki celp dönemine kendilerini atarak bu olaydan yırttı. Askerlik şubesinde tam kaos vardı bu yüzden

• bu arada twitter #bedelliaskerlik tagına askerliğini yapmış ve herkesin yapmasını isteyen insanlar doluşmuş habire küfür ediyolar amaç ne analamadım bir de gurbetçi almanyadan, hollandadan kızlar da yazıyor onlarda hakaret ediyor ilginç bir ülke olduk vallahi
  • Hocam ciddi mi yazdınız

İş için değilde forumda malum troll çok emin olamadım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.