Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
155
Favori
1.486.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasımda gitme bi sonra ki celp ile git o celp dönemi baya karışır şube

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş konusunda bilgilendirme.

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Hocam ciddi mi yazdınız

İş için değilde forumda malum troll çok emin olamadım.
    Bir mesaj attın diye adam seni işe mi alacak kardeşim ama yazdığını ben de beğendim o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • instance kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iş aramıyorum ki mesajıma verilen cevap ciddi mi değil mi onu anlamak istedim. Bu forum o kadar kötü bir hal aldı ki insanlara cevap verirken tereddüte düşüyorum troll hesap mı değil mi diye.

• Askerliğin bedellisimi olur len. Gidip paşa paşa yapıp geleceksin kimseye ömür boyu arkadan kaçtı dedirtmeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 16 Temmuz 2018; 22:0:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    ciddi. salon isletiyoruz problemlere hizli ve ihtiyaca yonelik cozum uretebilen genclere ihtiyacimiz var

• Naçizane teklifiniz için teşekkür ederim hocam. Mesajımı ciddiye almış olmanız beni sevindirdi bir tek ben böyle düşünmüyorum demek ki.

Kendimi mühendisliğe hazırlıyorum 3 sene daha okumam lazım öncelikle. İnşallah aradığınız elemanı bulursunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bence herkes ekimi beklesin derim. Ekim öncesi bir şey olacağı yok. Nabız yoklayacaklar sürekli
    Erdoğan, ilk önce gündemde böyle bir konu olmadığını ifade etmişti, ne olduysa bir anda bedelli askerlik gündeme geldi. Ekim'den önce bence de net bir sonuç çıkmayacak ancak sene sonuna doğru döviz zirve yapacağı için paraya ihtiyacı olan hükümet bu sefer kapsayıcı bir uygulama yapmak zorunda kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Kasımda gitme bi sonra ki celp ile git o celp dönemi baya karışır şube
    Mecbur gidecez gibi. Zaman cok onemli ve birde yedek subay cikmali

Simdi kafama takilan bu bedelli kasim ayi icin yedek subay cikma olasiligini artirir mi azaltir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

bu arada twitter #bedelliaskerlik tagına askerliğini yapmış ve herkesin yapmasını isteyen insanlar doluşmuş habire küfür ediyolar amaç ne analamadım bir de gurbetçi almanyadan, hollandadan kızlar da yazıyor onlarda hakaret ediyor ilginç bir ülke olduk vallahi

Çekememezlik işte. Bizim millet karşısındakini hep aşağı çekmek ister; benim maaşım neden düşük demez, onun maaşı neden çok der. Olmaz ama olur da bedelli yurt dışında yaşayanlara olduğu gibi 1000 Eurodan çıkarsa bunlar kıskançlıklarından ortadan ikiye ayrılırlar herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Askerliğin bedellisimi olur len. Gidip paşa paşa yapıp geleceksin kimseye ömür boyu arkadan kaçtı dedirtmeyeceksin.
    aynen katılıyorum

ben kantinciydim,

gene yaparım
    bu vatan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 16 Temmuz 2018; 22:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Naçizane teklifiniz için teşekkür ederim hocam. Mesajımı ciddiye almış olmanız beni sevindirdi bir tek ben böyle düşünmüyorum demek ki.

Kendimi mühendisliğe hazırlıyorum 3 sene daha okumam lazım öncelikle. İnşallah aradığınız elemanı bulursunuz hocam
    Hocam siz haklıymışsınız yanıldım gerçek teklifmiş . Bu forumda böyle bir şey olacağını düşünmüyordum açıkcası :)

• Askerlik yapan tanıdıklar bedelli yap diyor. Bu bedelli yapanlara laf edenler ben yaptım sende yapacaksın diye düşünen tipler. Bedelliye tepki göstereceksen yiyorsa bedelliyi çıkaranlara tepkini göster. Yiyorsa çocukları bedelli yapan makam sahiplerine tepki göster. Bulmuşsun garibanı tepki gösteriyorsun. Zengin adam zaten yurt dışında 3 sene çalışıyor gösterip 1000 dolara yapıyor.

Bedelli çıkacağı artık kesin sadece yaş mevzusu kaldı. Yaş sınırıda 94-95 lileri kapsarsa bir dahaki bedelli 3-4 seneden önce olmasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Kula kulluk sistemi bulaşık yıkamak, izmarit toplamak, duşunu alırken bile rahat edemeyeceksin. 12 ay yapanlara Allah sabır versin. 12 ay emir almak getir götür işlerini yapmak birde kafa dengi arkadaşların olmazsa adamda psikoloji bırakmaz. Profesyonel orduya geçilsin işi profesyoneller yapsın. 1-2 aylık zorunlu askerlikte adam gibi silah ve ilk yardım eğitimi verilsin. 12 ay askerlik yapanın profesyonel olup maaşla işini yapması lazım 12 ay vakit kaybetmesin kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Temmuz 2018; 0:39:33 >

• instance kullanıcısına yanıt
    Benim içinde forumda bir ilk ama alışkınım hocam bu zamana kadar 10u geçmiştir iş teklifi almam. Şuan okuluma odaklıyım aynı okulumu dereceyle bitirmem lazım takıntılıyım biraz bu yüzden sürekli bir işte çalışamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Askerlik yapan tanıdıklar bedelli yap diyor. Bu bedelli yapanlara laf edenler ben yaptım sende yapacaksın diye düşünen tipler. Bedelliye tepki göstereceksen yiyorsa bedelliyi çıkaranlara tepkini göster. Yiyorsa çocukları bedelli yapan makam sahiplerine tepki göster. Bulmuşsun garibanı tepki gösteriyorsun. Zengin adam zaten yurt dışında 3 sene çalışıyor gösterip 1000 dolara yapıyor.

Bedelli çıkacağı artık kesin sadece yaş mevzusu kaldı. Yaş sınırıda 94-95 lileri kapsarsa bir dahaki bedelli 3-4 seneden önce olmasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Kula kulluk sistemi bulaşık yıkamak, izmarit toplamak, duşunu alırken bile rahat edemeyeceksin. 12 ay yapanlara Allah sabır versin. 12 ay emir almak getir götür işlerini yapmak birde kafa dengi arkadaşların olmazsa adamda psikoloji bırakmaz. Profesyonel orduya geçilsin işi profesyoneller yapsın. 1-2 aylık zorunlu askerlikte adam gibi silah ve ilk yardım eğitimi verilsin. 12 ay askerlik yapanın profesyonel olup maaşla işini yapması lazım 12 ay vakit kaybetmesin kimse.
    Asıl suç bu saçmalığı çıkaran da zaten. Ondan yararlananların değil.

Mesela benim tepkim " bedelli çıksın, yok şu kadar olsun, yok yaşı şu kadar olsun" diye ağlayan tiplere.

Yoksa devlet çıkarmış sana da denk gelmiş, paran da var yaparsın, ama bu kadar ağlama düzeyine gelince işler, sevimsizleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Norveç'te 19 ay. İsrail'de 3 yıl. Tek biz akıllıyız zaten ;)
    norveçtekinin terör diye bir derdi yok. türkiye' de ki erkeklerin çoğu askerde savaşmayı terör bölgesi olmayan yerde öğrenmek ister. böyle olsa 15 ay bile yaparız. israilliler desen onlar kendi insanlarını kolay kolay harcamıyor, yetkililer askerlerine tam donanım iyi silahlar veriyor. yani türkiyedeki durum ne norveçle ne israille aynı...
  • iyice yılan hikayesine döndü, haber siteleri tık almak için uydurup uydurup yazıyolar gibi geliyor bana, sürekli farklı yaş ve farklı fiyatlar iddia ediliyor şeklinde haberler çıkıyor, isteseler 3 günde çıkarırlar ama uzattıkça uzatıyorlar, 20.000 ve üstü bir fiyata ve 27-28 yaş üstü civarına çıkarsa çok fazla kişi kişi faydalanamaz, bence yaş 25 fiyat 15 bin makul olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral400 -- 16 Temmuz 2018; 23:10:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bedel: holosko+ steam hesabi

• Bu her bedelli konusunda biten itiraz eden bazı arkadaşlar var isim vermek istemiyorum. Bu arkadaşlara tek demek istediğim buyurun jandarma uzman erbaş ilanı. Buraya başvurabilirsiniz.

Memurlar.Net
    Jandarma Genel Komutanl��� s�zle�meli 2 bin 375 uzman erba� alacak
    https://ilan.memurlar.net/ilan/42694/jandarma-genel-komutanligi-sozlesmeli-2-bin-375-uzman-erbas-alacak.html

• 40.000TL'den aşağı çıkmamalı. Zaten askerde kısa dönem, bazen kısa dönemde ( yerine göre ) olsanız 15.000 - 20.000TL arası yeniyor. Yenmiyor diyenin ağzına vururum. Ailenizin ziyareti, haftasonları, bazen yemeklerine kötü olmasına bağlı kantinde tosta colaya abanma derken, birde sigara kullanıyorsanız gider.

Bedelli asla ucuz olmamalı. Çünkü büyüyen Türkiye'yiz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.