Şimdi Ara

2018 Civic mi 2020 Corolla mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İki araç arasında kaldım, 400-410 bin tl bütçem var. Paket olarak Civic 1.6 Eco Elegance, Corolla 1.6 Dream bakıyorum.

Kıstaslarım;

-Aracı eşim ile beraber kullanacağız. Bagajın ya da arka koltuğun önemi yok.

-Konfor bizim için önemli.

-Yaşım genç, Civic’in tasarımı çekici geliyor özellikle sunroof istediğim bir özellik ancak LPG soru işareti.

-Bu bütçede Civic 40.000 kmlerde, Corolla 10.000 kmlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 12 Nisan 2022; 23:18:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana Civic uygundur

• corolla.bağımsız süspansiyon olmasından ötürü konfor olarak civicten avantajlı,motoru da daha iyi.ve tasarımı güncel.civic almak için geniş araba istemek lazım size lazım değilmiş

• Lpg olmayan 1.5 motor Civic'lere baktınız mı?

• en1gma kullanıcısına yanıt

" corolla.bağımsız süspansiyon olmasından ötürü konfor olarak civicten avantajlı,motoru da daha iyi.ve tasarımı güncel.civic almak için geniş araba istemek lazım size lazım değilmiş" demişsiniz de Civic SEDAN da bağımsız süspansiyonludur.

• Corolla daha yeni ve daha güçlü. Ben olsam hiç düşünmem.

• haluk 23 kullanıcısına yanıt

o kasayı öyle bilmiyordum ben aydınlattığınız için teşekkürler.civic kullandığımda sert hissettirmişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temiz civic hb bulunabilirse daha iyi olur, bulunamazsa civic sedan size daha cok hitap ediyor corollaya gore

• en1gma kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Aslında ülkemizde satılmış ve hatta (dünyada) üretilmiş tüm sedan Civicler bağımsız süspansiyonlu idi yanlış hatırlamıyorsam. Hb Civiclerde ise 2007-2016 arası yarı bağımsız iken diğer tüm serilerinde yine bağımsız olsa gerek. Selamlar

• Genç yaşınıza Auris daha bir uygun olur sanırım  

Ayrıca HB araç manevralarda, park ederken bayan sürücülere daha bir kolay oluyor.

• 400-410 bin TL civarına maalesef Civic HB ve 1.5 sedan bulunamıyor. Auris ise model olarak eski kaçıyor.

Fabrika verilerine göre LPG’li Civic ile benzinli Corolla aynı yakıyor. Bu durumda LPG ile uğraşmak istemiyorum. Ancak Civic’in tasarımı oldukça güzel. Gerçekten zor bir seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 13 Nisan 2022; 12:38:28 >
  • Fabrikasyon LPG’li civic tabiki.

• 12.600 km’de Corolla aldım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

• Güzel tercih hayırlı olsun 

• Aksoy78 A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Tercihimde daha genç ve daha düşük kmli olması ile LPG’li Civic ile aynı yakıtı yakması oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.