Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulama kullanın hem daha hızlı hemde reklamsız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1- Reklamdan dolayı diyenler öteye gitsinler: Tüm yalan.
    2- Siyaset aldı yürüdü diyenler: Hayatınıza siyaset yön vermektedir, bilseniz de bilmeseniz de.
    3- Forum yavaş diyenler, ya sizin internet bağlantınız yavaş ya da bazen yoğun saatlerde yavaş olabilir, normal.
    4- "Dh bitecek ve saçımıza kına yakıp başka bir foruma geçip orayı da kapattırana kadar uğraşacağız" demektir bu.
    5- Tabi ki o foruma da 5 kuruş vermeyeceğiz üye olarak.

Ama, aynı anda mesela 10.000 kişinin foruma girmesinin ücretini sorgulamayacağız, çünkü bundan haberimiz" yok.

Sıkıntılar? Elbette var: Konu Adminlerinden:

Son dönemde "Motosiklet" ve "Güvenlik Programları" konusuna iki cevap yazdım:

- Her iki konuda da efendice konu sahibine yazdığım cevaplardan sonra o ana kadar hiç muhatap olmadığım iki ayrı kişi ortama maydanoz olarak hakaret edince ve aynı ölçüde cevap verince 4'er gün tüm forumdan ceza aldım.
    Küfür etmedim, Problem?

- Daha 3 gün önce iki kişi 4-5 sayfa ve saatlerce birbirine küfretmeye başlayınca olayı takip ettim, ekran görüntülerini aldım: Sonuçta tüm mesajlar silindi ve ikisi de sadece birer gün ceza aldılar.! SKANDAL.

Sonuç olarak ben bildiğim konuda yazıyorum ve konumun admini ile sorunum olmadı bu güne kadar, hatta kim olduğunu da bilmemekle beraber kendisine teşekkür ediyorum.

• bu gece ilginç bir şekilde foruma giriş ve sayfa geçişleri hızlanmış görülüyor :)
    aynı şekilde mesajı gönder dediğimde eskisi gibi bekleme de olmuyor

inşallah böyle devam eder :)
  • Haha konu başlığı hariç herşeyin konuşulduğu bir konu vardı, baya bir mesaj silindi,uyarı verildi. Konu başlığı ile konunun uyumlu gitmesi zor,müsade edin bu kadar karışmayın dedik kimse dinlemedi. Şimdi konuya baktım yine aynı gidiyor,sonuçta akıntıya karşı kürek çekmenin anlamı yok. Konuya "biz niye zamanında ceza aldık o zaman,konu başlığı ile konu niye uyumlu gitmiyor yazdım" silmişler Aynen böyle yönetim devam, çoluk çocuk artı troller ile forumu ayakta tutacağım diye uğraşırsınız
  • Bu gidişle daha çok üye kaybederler.
    Fazla reklam var, forum sürekli çöküyor ve yöneticiler ilgisiz.
    Hadi reklamlara birşey demiyorum ona eyvallah ama aşırı yavaşlıktan forumda dolaşılmıyor.
  • Forumun düşüşünü engellemek için eskiden yasak olan siyasi içerikli mesajlar için yol verildi hatta bölüm bile açıldı. Eğer o bölüm olmasa söz konusu düşüş çok daha keskin olurdu.
    Siyasi de olsa tartışmak paylaşmak çok güzeldir ama o bölümde yazılan mesajların tamamına yakını iktidar karşıtı mesajlar ve ola ki arada bir o tür mesajlar değil de iktidar yanlısı bir şey yazarsanız her türlü hakaret ve aşağılamaya hazır olmalısınız. Öyle bir bölüm olmalı ama seviyeli olmalı.

Forum sahibine tavsiye : Sırf eksi butonuna tıklamak için foruma girenler var. Eksi butonunu getirin en az % 10 tıklamanız artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 3 Ocak 2019; 11:34:2 >
  • 1 haftadır gerek pc başında yada uygulamada
    şifreyi yenileyerek giriyorum foruma,normal şifremi yazarken
    şifre geçersizdir büyük küçük harf olmalıdır diyor..
    (face'den bağlan diyorum onada hata veriyor)
    her gün farklı şifre yapmaktan gına geldi kime ulaşacağımıda bulamadım iş yoğunluğundan ?
    aynı sıkıntıdan olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Daha kolay ulaşılır platformlar başka forum başka. İnstagramda,üç beş kişiden oluşan whatsup grubunda buradaki ortam olmaz olamaz. Forumun kan kaybetmesinin sebebi yönetim, daha fazla üye gelsin diye yeni gelen saçma sapan üyelerin hareketlerini görmezden geliyor. Bunlara cahil,karaktersiz deyince de siz suçlu oluyorsunuz. Alışkanlıktan giriyorum, bir bahane olduğu anda bende bırakacağım. Sonuçta buraya insanlara yardımcı olmak için giriyorsun stres olmak için değil.
    Tüm dünyada forumlara olan ilgi azalıyor. Sorun DH yönetiminde demek kolaya kaçmaktır. Eskiden yasak olan siyaset şimdi varsa "Hit almak" içindir. Bu sürdürebilir bir durum değil. Ben 2006 yılında üye olduğumda da eski üyeller forumu bırakırdı ama yenileri yine gelirdi. Sosyal medya ve alternatifler fazla, doğal olarak gelenler az oluyor ve bu gelenlerin de çoğu eskiler gibi donanımlı değil. Öğrenmek ve öğrendiğini paylaşmak yerine trollük yapmak hoşlarına gidiyor. Donanımhaber'in Youtube kanalının 182 bin abonesi var. Bu rakam en azından 500 bin olmalı. Daha önce dediğim gibi forumların sonuna yaklaşıyoruz. 5 sene sonra forum kalmaz. Donanımhaber başka yerden devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

Tüm dünyada forumlara olan ilgi azalıyor. Sorun DH yönetiminde demek kolaya kaçmaktır. Eskiden yasak olan siyaset şimdi varsa "Hit almak" içindir. Bu sürdürebilir bir durum değil. Ben 2006 yılında üye olduğumda da eski üyeller forumu bırakırdı ama yenileri yine gelirdi. Sosyal medya ve alternatifler fazla, doğal olarak gelenler az oluyor ve bu gelenlerin de çoğu eskiler gibi donanımlı değil. Öğrenmek ve öğrendiğini paylaşmak yerine trollük yapmak hoşlarına gidiyor. Donanımhaber'in Youtube kanalının 182 bin abonesi var. Bu rakam en azından 500 bin olmalı. Daha önce dediğim gibi forumların sonuna yaklaşıyoruz. 5 sene sonra forum kalmaz. Donanımhaber başka yerden devam eder.

Alıntıları Göster
    Yurtdışı forumlarına da takılıyorum ancak hala forum müdavimleri mevcut. Bence DH ölmez. DH 'nin olmadığı bir interneti düşünmek dahi istemem.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    icq, msn messenger ve türevleri bile öldü. Ben hala forumları seviyorum ama gerçekçi olmak lazım. Forumda 1000 kişi kalsa ben yine gelir takılırım:D Alternatifler çoğalınca DH'nin istatistiklerinin nasıl düştüğü belli oluyor. Forum açısından ölse bile ilerde başka yerden devam edecektir. Gün bey bu piyasanın en eski ve en tecrübelilerinden biridir. İlerki hamleleri mutlaka düşünüyordur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:31:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, eskiden dhde çok dolanırdım artık ihtiyaç kalmadı pek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dusus devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki her bir uyenin 100lerce blokladigi kişi vardir.Donanim teknolojiye insanlar artık doydu teknik bilgi dedigin zaman heryerde var. İnsanlar bununla da artik ugrasmak istemiyor eskisi gibi cunku gunumuzde surekli yeni yeni şeyler ciktigindan dolayi zaman kalmiyor foruma.Tabi yönetimlik buyuk hatalarinda etkisi var ancak ben forumun sahibi olsam forumun bitmemesi icin ugrasirdim ki onlarda ugrasiyordur kimse kendi ekmek teknesinin kötülüğünü istemez. eskiden kaliteli insanlar mevcut uye sayisina gore cok oldugu icin iyiydi simdi cok az egitim sistemimizin surekli geriye gitmesi populer kültürün yükselişi tabiki ekşi insta twitterin olmasida cabasi bu yuzden dh giderek dusmeye devam edecektir ilerleyen yillarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 17 Ocak 2019; 18:37:36 >
  • Yaptigim hesaplamalara gore bu sene sonunda rakam maalesef dahada dusecek gibi.
    Dh nin reklamini yapmak artik hepimizin gorevi.

• para bitti aşk bitti
  • Sene sonundaki tahiminim 4.900.000 mesaj. Yani sayı hızla düşmeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    Aynen böyle. Twitterda bile daha rahat yazıyorum. Burada yazarken rahat değilim. Daha geçende mesajım kurallara uygun olduğu halde sırf görüşlerine uymuyo diye fazla şikayet edeildiği için silmişler. Giderek dibe batıyolar ama hala moderatörler, adminler asıp kesmeye, artizlik yapmaya devam ediyo. Bu kafayla giderlerse 3 yıl sonra 1m mesajı görür bura.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Uygulama kullanın hem daha hızlı hemde reklamsız.
    Yönetiminiz berbat. Az salın milleti de burada rahat rahat geyiğini yapsın. O konuyu sil, öbür üyeyi uzaklaştır, onu banla bunu banla... Nerde görülmüş konuyu yanlış yere açtı diye 1 hafta bölüm uzaklaştırması verildiği? Kafanıza göre konu siliyosunuz sonra itiraz edince tekrar gösterime alıyosunuz. Gestapo musunuz? Üyelerinizle diyaloğunuz berbat. burada hala eskilerden bir kaç kişi varsa o eski yılların hatrınadır. Ayrıca reklamdan forum görünmüyo.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.