Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milletin 10larca 100lerce bloklu kişisi var.

Ateist ,deist gibi konularda kesinlikle yasaklanmalı.

İnançsız olabilirsiniz ancak burda insanların aklını karıştırma hakkınız olmamalı!

Birden fazla üyeliği olan süresiz banlanmalı.
  • Yönetim cidden ilgisiz.

Forumun ana damarlarından biri olan futbol bölümünü yöneticiler yüzünden neredeyse kaybettiler.

Gereken cezaların zamanında gelmemesi eski üyeleri soğuttu, üye kaybettiler.

2006 üyesiyim, bolca vaktim olmasına rağmen artık foruma girmiyorum.

Eskiden konu dışı bir şeye benzerdi, şimdi ya liseli sınav konusu ya da asosyalim beni sevin konusu.

Kalite, yeni nesilde olduğu gibi forumda da düşüyor ve malesef engellenemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Yönetim cidden ilgisiz.

Forumun ana damarlarından biri olan futbol bölümünü yöneticiler yüzünden neredeyse kaybettiler.

Gereken cezaların zamanında gelmemesi eski üyeleri soğuttu, üye kaybettiler.

2006 üyesiyim, bolca vaktim olmasına rağmen artık foruma girmiyorum.

Eskiden konu dışı bir şeye benzerdi, şimdi ya liseli sınav konusu ya da asosyalim beni sevin konusu.

Kalite, yeni nesilde olduğu gibi forumda da düşüyor ve malesef engellenemiyor.
    Buna kesinlikle katılıyorum, geçem adamın teki futbol bölümünde küfür etti bana, adama 7 gün verdiler. Ben de karşılık olarak laf söyledim ama küfür etmedim, kudurabilirsin gibisinden bi laf söyledim. Attığım her mesaja 7 gün vermişler toplam bir ay. Sonrasında desteğe gittiğimde bütün cezayı sildiler bir gün içinde. Hakkınızı arayın arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2004 den beri buradayım... yıllara göre maalesef hepimizin mesaj sayısı düştü.. bir çok etken var gibi..
  • Birçok sebep var ancak temelde yaşanılan iki sorun; insanlar her geçen gün daha çok mobilite olması ve sosyal medya kullanımının artış göstermesi. Forum yönetimi de bunun farkında. Hatta bir yayında Mesut Çevik de aynı şeyi ifade etmişti.

Yönetimin esas derdi reklam gelirlerinin artması, gerisi hikaye.
  • Bunu tam bir yıl önce söylemiştim, buyrun;
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/130691089

2018 DH için düşüş yılı oldu.  [SS]li

• Sayfadan geri cikarken bile reklam cikiyor. Copy paste yapicaksin kendi arama modülü çıkıyor. Ergen konulari top topic oluyor ki bu eski uyeleri iyice soğutuyor.(lgs lise sinavlari vs sacma sapan konular). Bana ne lgsden bilmem neden. Bunun gibi yonetim sikintisi cok fazla sitede.

• Cunku forumun kalitesizligi, ben telefonda forumda konu acamiyorum, acmaya kalksam bos bir sayfa okuyor geri diyorum yine ayni hatayi veriyor, pc de skinti yok, resim yuklemesi ayni.
  • geçen bi konuya ciddi bi uzun mesaj yazdım

tak ; 502 bad gateway

bi forum 8 senede hiç mi değişmez arkadaş.

sürekli çöken ve hata veren başka forum sitesi görmedim

• 100 mbit internetim ile (superonline fiber) yeri geliyor 5 dk da ikinci ele giremiyorum. Bazı günler uzun süreler bekliyorum donanım bölümüne girmek için.Diyorum gireyim bir şeyler var ise bilgi paylaşımına katılayım nafile. Siteye giremiyoruz ki adam akıllı
  • Konu dışkısı olmayan nitelikli mesajların sayısı 5.800.000 mesaj içinde kaç tanedir? Bence bu durum şirketin suçu değil. Konu ülke ile alakalı. Donanım işine doyduk. Üstelik donanım zaten dünyanın terk ettiği garajdaki klasik amerikan arabası muamelesi görüyor. Teknoloji tüketicisi uzun soluklu derin detaylı araştırmalara sabredemiyor. Artık kullanılan aletlerin abit anakartlardaki jumper ayarı gerektiren ince detayları da yok. Mesela benim yıllar önce açtığım SSD konusu vardı. 70.000 tık ve onbinlerce mesaj içeriyordu. O SSD artık altı üstü bir SSD... Windows 10 ile kullanınca ek ayar yapmana gerek olmayan tak çalıştır bir alet. İşlemci desen 4ghz, bol çekirdek. Tak çalıştır olmuş. Sadece ekran kartı konusu hala detay içeren ve meraklısı olan bir donanım. Kalan herşey ise telefon olmuş. Yani akış bu. Site bence özellikle kendimizi batıralım diye uğraşmıyor. Ben sürecin doğal olduğunu düşünüyorum. İnanılmaz ve detay barındıran bir yenilik olmadığı müddetçe site özellikle siyaset ve konu dışkısı ile yürümek zorunda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Opera Mobile'da reklam engelleme açık diye özel mesajlara girmemize izin vermiyor ne bekliyordunuz ki
  • Hey gidi hey der konudan çıkarım.
  • Önceden konu dışında kafa dağıtmak için takılırdım, saatlerce konu dışında takıldığımı bilirim. Şuan konu dışı çöp olmuş durumda. Otomobil bölümüne de troller geliyor ve kimse bir şey yapmıyor. Foruma girip şöyle bi göz atıp çıkıyorum. Düzgün yorum yapıyorsun konu troll çıkıyor. Zamanla ikileme düşüyor insan yorum yaparken.

• Yandaş DH oldu olalı donanım yerine makarna, kömür sohbetleri ile ancak bu kadar olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik yardım başlığına soru yazıp cevap alınabiliyormu ?
    2. el gibi hareketli bir başlık bile durma noktasına geldimi ?
    kız arkadaşımı sağ elimle aldattım gibi saçma sapan başlıklar sürekli açılıyormu ? ve bu başlıklar hep il 10'un içindemi?
    işyerindeki i3 işlemcili ve fibernetli makine ile bile bir sayfayı açmam 1 dakika sürüyormu ?

mesele bitmiştir çünkü dh'de bitmiştir. başka söze gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 2 Ocak 2019; 13:13:22 >
  • Telefon tablet gibi olmasına rağmen forumun mini sürümünü kullanıyorum. Tablet ve mobil sürümde sürekli reklam sürekli reklam reklamı geçmek kapatmak bile eziyet. Mini sürümede reklamları dayatında iyice bıraksın millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenidini yenilemeyen berbat çöken alt yapı

troll ve yaşı küçüklerin kaliteyi düşürmesi

kötü yöneticiler

işlev olmayan destek sistemi
  • 2012'de üye oldum. o zamandan beri her geçen sene kalite gittikçe düşüyor. yöneticilerin tutumu, açılan konuların seviyesinin düşüklüğü vs. yüzünden foruma bir şeyler yazasım gelmiyor. bundan bir yıl öncesine kadar günlük ortalama mesaj sayım 10 küsürlerdeyken şimdi 6'ya kadar düşmüş durumda hiç yazmamama rağmen.

ayrıca sosyal medyanın gelişmesiyle beraber forum kültürününde bir düşüş yaşadığı gerçek. dh çağın gerisinde kaldı diyebiliriz. mesela ekşi sözlük popülerliğini hala koruyabildi fakat böyle giderse dh birkaç sene sonra bir avuç insanın girdiği eski bir forum sitesi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

2012'de üye oldum. o zamandan beri her geçen sene kalite gittikçe düşüyor. yöneticilerin tutumu, açılan konuların seviyesinin düşüklüğü vs. yüzünden foruma bir şeyler yazasım gelmiyor. bundan bir yıl öncesine kadar günlük ortalama mesaj sayım 10 küsürlerdeyken şimdi 6'ya kadar düşmüş durumda hiç yazmamama rağmen.

ayrıca sosyal medyanın gelişmesiyle beraber forum kültürününde bir düşüş yaşadığı gerçek. dh çağın gerisinde kaldı diyebiliriz. mesela ekşi sözlük popülerliğini hala koruyabildi fakat böyle giderse dh birkaç sene sonra bir avuç insanın girdiği eski bir forum sitesi olacak.
    Popülerlik Kalite
    Çağı takip etmek Orjinallik

Ekşi = Elit Üyelik Sistemi

Ekşi az sayıda üyelik ile üye değerini yükseltmeye çalışıyor böylelikle bir üyenin profili düşük de olsa yüksek görünüyor. Köyden sığır getirip Ekşi üyesi yapsalar "vay be Ekşi üyesi" diye ona da saygı gösterilir...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.