Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsım adınanforum kültürü kalmadığı için pek birşey yazmıyorum. Genelde 2.elde takılıyorum. Eski üyeliğim dönemlerini hatırlıyorum da ne güzeldi. Herkes fikrini, teknik bilgisini paylaşırdı. Yanlış anlama sonucu sertleşen kişi, sonrasında hatasını anladımı özür mesajı yazardı. Saygı vardı, yardımcı olmak maksatlı yazdığında karşı taraf teşekkür ederdi. Sorununu çözen insan konuya dönüp izlediği yolları ve sonucunu da yazardı ki, ilerki zamanda aynı sorunu yaşayanlara yol göstersin.

En önemlisi de okuma kültürü vardı. Geçmiş mesajlar okunarak çözüm aranır, eğer geçmiş mesajlarda çözüm yoksa konuya mesaj atılırdı. Şimdi adam 300-400 sayfalık konuya giriyor, ilk mesaja bakmadan 1.000 kere cevap verilen şeyi tekrar soruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yıllık üyeyim. Yöneticilikte yaptım. Yonetici oldugum halde bile baska yonetici tarafindan ceza puanı aldım. Velhasili yönetim biçimi adaletsiz. Eski uyelerin hepsi gitti. Geriye birkac kişi kaldık oda alışveriş icin buradayız. Umarım bunları yazdığım icinde ceza almam. Zira artık yazmaktan korkar olduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bitcoin gibi çakılmışsınız hacım :)

demode olmak sanırım böyle birşey.
    çok acil olarak birşeyleri değiştirmeniz lazım.

yönetim falan kimlerdeyse onları toptan atın hepsini.
    yönetime beni getirebilirsiniz.
  • bence sitenin çökmesinin tek sebebi youtube abi atıyorum telefon alacam bütçem 2000 tl, onlarca video bulurum artısı eksisiyle bütün modellerin uzun kullanım testleri var, vidoların altında kullanıcı yorumları var niye foruma yazıp günlerce cevap gelmesini bekleyim ki, artı bizim insanımız öyle ki en boktan arabayı alsa bile kendi arabası en iyisi olduğu için objektif yorum gelmiyor vs vs çok konuştum ben seviyorum ama forumu girerim bildiğim kadarıyla herkese yardımcı olurum. reklamlarda bence hiç fazla değil olması gerektiği kadar fakat adminler herşeyi silip banlıyor ordan da kaybediyor biraz
  • Bilmem kaç yıldır internet alemindeyim, Forum üyeliğim 2005
    Bu kadar yıl internette olup da hiç kendini yenilemeyen site kalmadı,
    en geleneksel site bile bir kez değişim geçirdi. (reddit). Donanımhaber değişmedi.

Donanımhaber yönetici grubunda 'bir kaç' elit var, biz ne dersek o, biz en iyisini biliyoruz diyen.
    Onlar bile kurtaramaz artık bu siteyi.

Zamanında çok söyledik.

Para kazandığınız şu siteyle biraz ilgilenin, forum anasayfasının rezalet karmaşık halini görün, çağ dışı halini görün dedik. Gereksiz bölümleri kapatın, birleştirin dedik. Parası neyse verin bir UI, UX uzmanı bulun dedik.

Dinletemedik.

Logolarından tutun düğmelerine kadar, 2005 yılından kalma tarihi esere döndü forum.

Düşünün Rütbeler bile 2000 Mesaja kadar (halen). (Yeni bir sistem 10 dakikalarını almaz)

Bakın Reddit bile değişti, Donanımhaber değişemedi, gelişemedi.

Demek ki bu işler 'biz en iyisini biliriz' havasında olmuyor.

Demek kullanıcıdan aldığı feedbacklerle yürüyen siteler gelişiyor ilerliyor.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 2 Ocak 2019; 0:53:27 >

• O zaman n11 falan çok iyi indirimler verirdi . Alım gücü yüksekti. Kampanya boldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaş ortalamasının düşmesi + troller
  • eskiden günde 5 mesaj atardım şimdi ayda 1 kere felan atıyorum. kimi zamansa yazdıktan sonra siliyorum.
  • Kalitesiz mesajlar ve troller katlanarak arttı maalesef.
  • Yardım gereken konuları google'da aratınca 6 7 yıl önce konuları açılmış, experleri doyurucu bilgiler sunmuşlar.

,kaliteli bilgi ve görüş alış verişi olmuş..Ancak şu an yok! Bilgi birikimi olan insanlar için hiç bir çekiciliği yok..Sen ne anlarsın en iyi ben bilirimci çok fazla can sıkıcı ergen trol forumun gidiş yönünü ele almış durumda .

Bir de herhangi bir sitede rastlamadığım yavaşlık teknik hatalar v.s çözülemeyen , çözülmesi için çaba gösterilmeyen sorunlar, saçma sapan, keyfi admin banları.

Yönetimin okurları reklama boğmaktan daha önemli yapması gereken işler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

Gün BSC'yi ve forumu kapatıp sadece donanımhaber.com ile devam etmeli yola.

BSCden ne kaldı ki sadece haber giriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC'deki abilerimiz(Beril ablamız da) tek tek ayrıldılar,küstürüldüler.Tek Tunahan kaldı.İncelemeler,ilk izlenimler,oyundayızlar,oyun muhabbetleri,sıcağı sıcağınalar,bağımsız,kutusuz,oyun dünyasında bu ay gibi programlar bitti.Twitch bölümü bitti.(Fedupsamania,EasterGamers,Solufain... ayrıldılar)
    Her habere en azından 2-3 sayfa yorum yazılırdı.Önemli haberlere,incelemelere 80 sayfa yorum yazıldığını bilirim.(Fifa 11 incelemesi 2 milyon izlenmişti.)Şimdilerde sadece ses getiren haberlere yorum geliyor.Ben daha çok Bsc tarafında takıldığım için gözlemim böyle.Şu an sadece haberlere bakıp arada yorum atıyorum.
  • Tabi ki düşüş olur tabi ki azalma olur !!!

DH yöneticileri ota boka her önüne gelene ceza veriyor. adam sevgilisiyle tartışıyor geliyor burda birilerine ceza yağdırıyor. yahu 2 ay uzaklaştırma verdiler. kimseye küfür etmedim hakaret etmedim ama sürekli ceza yedim

şahsıma küfür eden hakaret eden ceza yemedi. bunlarada şahit oldum.

DH kalitesi sıfır, adminlerin kalitesi sıfır.
  • konu disi ve siyaset başlıklarının kapanması ağır olur belki kısıtlanmalı ama bu da zor artik cunku mesajların yüzde 90 i bunlardan geliyor.

• Çok bilmiş, fikir beyan eden herkese kapak yapma çabasında olan arkadaşlara sormak lazım sebebini.
    5-6 senedir takip ederim forumu aktif olarak. Çok mesaj atmam ama attığım mesajların %70'ine ego tatmin etmeye çalışan bebeler saçma cevaplar veriyor. Neden mesaj atayım ki? Okur geçerim.
  • Birden fazla sebebi var...
    Birincisi sosyal medya ve diğer etkileşim olanakları. İnsanlar aradıkları sorulara artık anlık yanıt bulabiliyorlar farklı mecralarda. Ayrıca alternatif forumlar da var.
    İkincisi forumun yetersizliği. Özellikle teknik konularda bilgi bulmak oldukça güç.
    Üçüncüsü de forum aşırı ağır. Ben artık girmek dahi istemiyorum. Bir konuya girmek dakikalar sürüyor. Çoğu kez lanet olsun diyorum kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Troller eskidende vardi. Yandaş haber ne alaka ?

Bu forumu siyaset bitirdi. Ekşi sözlükten kaçan sayfa buraya yerleşti. Sabah öglen akşam siyasetten bıkmış olan bizlerde artik forumda bile siyaset görünce artik girmeyeye başladik.

Donanîm forumu olmaktan çıktî artik. Yok olmaya mahküm. Bknz : wardom.org - ****.com

Alıntıları Göster
    Yandaş haber ne alaka mı, dalga mı geçiyorsun?. Ucu hükümete dokunan tüm başlıklar moderasyon tarafından direkt silinir bu forumda. Başka bir üyeye sadece aktroll diye itham etmemden dolayı kim bilir kaç kez geçiçi uzaklaştırma almışımdır. Bir keresinde aktrollere şeref ve karakter yoksunu dediğim için 3 ay ülke ve dünya gündemi başlıklarından uzaklaştırma aldım. Şimdi bu yandaşlık ve hükümet yalakalığı değil mi? Ayrıca siyaset konuşulması sana neden bu kadar batıyor? Ülke huzur ve refah içinde yaşıyor da bizim mi haberimiz yok? Bu forumu siyaset bitirdi diyorsun. Hadi bakalım öylese siyaset konuşulmazsa forumun nasıl eski popülaritesini kazanacağını anlat bize. Elinde bunun bir ispatı veya herhangi bir somut teorin var mı? Elbette yok, meydanı boş buldun tabi at atabildiğin kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 2 Ocak 2019; 14:12:0 >

• 2006 uyesiyim. Tam tamina 13 yil geride kalmis. Mesaj atilma orani cok dusuk kategoriler var. Saymadim ama 100'un uzerinde kategori var forumda. Çogu ölu durumda gunde 5-10 msj anca atilio. Daha sade hale getirilmeli.

• Donanımhaber siyasete girdi maalesef. Tabi doğal olarak insanlar rahatsız oldu ve ayrıldı.
    Eyyyyy donanımhaber yöneticileri; sabahtan akşama kadar teknoloji platformunu siyaset meydanına çeviren, hükümete söven tiplere terkeder ve herhangi bir uyarıda bulunmazsanız birkaç yıla kadar tozlu raflarda yerinizi alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.