Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

Gün BSC'yi ve forumu kapatıp sadece donanımhaber.com ile devam etmeli yola.
    Bence tam tersi. BSC ve DH portalı YouTube'a taşıyıp forum altyapısını değiştirmeli.
  • Adı üstünde donanımhaber. Güncel siyaset yasak olmalı. Konu dışı diye konu mu olur. Bir kaç defa denk geldim siyasi konularda çok farklı yazan biri bakıyorum X konuda soru sorup cevap alabileceğim biri. Zaten amaç da bu değilmi. Yoksa sabaha kadar burada herkes kendi dünya görüşünü yazsa sonunda iş hakarete varıyor.

Ama forum yönetimi sırf hit için buna göz yumuyor. Musluk akarken ne kadar doldurdum kardır.

Hala kodlama hataları, bug lar, sunucu sorunları vs..

Ama şöyle bir gerçek var nasıl ki haber grupları bitti yavaş yavaş forum mantığı da bitiyor. Biraz sosyal medya biraz forum tarzı yeni bir şey lazım. Bu da ancak uygulama üzerinden olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kaliteli üyelerin çoğu 30 lu yaşlarda artık. Çoğunun yapacak daha önemli işleri var ve forumu bıraktılar. Yeni neslin de çok fazla ilgisini çekmiyor burası. Üstüne yönetim saçmalıkları, troller, yeterince test edilmemiş yazılımsal hatalar eklenince sonuç kaçınılmaz oluyor.

İkinci el bölümü de bitmiş durumda. Başka sitelerde çok daha kolay satabiliyorum. Aptalın teki ilanıma saçma sapan mesajlar attı geçenlerde. İşine gelmeyince hakaret etti. Şikayet ediyorsun kısa süreli ceza ile geçiştiriyorlar. Böyle olunca eleman iyice azıttı sahte üyelikle küfür de etmeye başladı. Yönetimin bunların aynı kişi olduğunu söyledikten bir hafta sonra ancak işlem yaptı. Benim durumuma gelip forumu bırakan çok olmuştur. Geri zekalının tekini kazanacağım diye eski üyeler kaçırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 1 Ocak 2019; 19:8:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Adı üstünde donanımhaber. Güncel siyaset yasak olmalı. Konu dışı diye konu mu olur. Bir kaç defa denk geldim siyasi konularda çok farklı yazan biri bakıyorum X konuda soru sorup cevap alabileceğim biri. Zaten amaç da bu değilmi. Yoksa sabaha kadar burada herkes kendi dünya görüşünü yazsa sonunda iş hakarete varıyor.

Ama forum yönetimi sırf hit için buna göz yumuyor. Musluk akarken ne kadar doldurdum kardır.

Hala kodlama hataları, bug lar, sunucu sorunları vs..

Ama şöyle bir gerçek var nasıl ki haber grupları bitti yavaş yavaş forum mantığı da bitiyor. Biraz sosyal medya biraz forum tarzı yeni bir şey lazım. Bu da ancak uygulama üzerinden olur.
    Habergrupları nedir? RSS gibi bişey mi?
  • Neden olacak bu konuya mesaj atmak için yaklaşık 5 dakikadır uğraşıyorum. Hata veriyor uygulama kendini kapatıyor. Böylede olunca foruma giresim bile gelmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reklamlar insanın sinirini bozuyor bazen sadece o sebepten uğramıyorum.

İkinci olarakta 2008 den beri üyeyim fakat kaliteli üye sayısı cok düştü, eskiden konu dışında 15-20 post attığımı hatırlıyorum şimdi haftada 1 atıyorumdur.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Eskiden news.anet vardı mesela Türkçe olarak. Forum un html tabanlı değilde Outlook gibi news read er ile bağlanılan türü. Sanırım hala var ama eski popülaritisi kalmadı.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam. Sadece sanal ortamda tanıdığımız ya da tanımadığımız insanlara ölçülü davranmaya çalışıyoruz. Eyvallah ;)
  • Forumu geliştirebilmek için keşke bişeyler yapabilsek
  • sosyal medya dh ı bitirdi.

asosyal birkaç genç dışında kimse yok.
  • En buyuk nedeninin troller oldugunu dusunuyorum. Artik normal mesajlara bile trol olabilir dlyerek yaklasiyorum. Yakinda birakanlar kervanina gecerim.

• Çok basit herkes artık telefon kullanıyor.eskiden pc kullanırken forumlar popülerdi. Şimdi telefon uygulamaları ile millet yazışıyor.kimse pc açıpda foruma yazim bakim demiyor.
    Bem yıllar önce dh mobil android uygulamasına bakmıştım dedim çöp.üç gün önce indirdim yine çöp.bir internet sitesinin uygulaması yoksa zamanla kaybolur gider.
    Tüm millet şu uygulamayı düzeltin diyor ama bakan veya ilgilenen yok.

• Net bir cevap. Forumda marjinal geçinen, dine sövmeyi, kitaba sövmeyi, yaratıcıya sövmeyi marifet sanan, müslümanlara hakaret eden kitle arttığı için azınlık olan marjinal kitleye kalan bir site oldu. Populer başlıklar bile bunu açık anlatır. Aslında 2 milyon ziyaret kadarını da kolayca kaybedecektir. Çoğu İslam-i hassasiyetleri olanlar burada ticaret yapıp geçiyor. Konudışına girmiyorlar.

Anasayfada evrim gibi bir saçmalığı bile konu edindiklerine göre, bu durumu taktıkları yok. Marjinal kesimler ile yürüyemez bu forum. Onların tek derdi kargaşa.

Denemek için "Allah'a inanıyorum. Evrim yok." konusu açayım. Alta gelecek yorumlar şöyle olur.
    Yobaz......
    Pislik.....
    cahil.....
    Kafasız.......

Gelecek yorumlar böyle. Bunlara yönetim laf etmez. Zamanında ben böyle birisi ile tartıştım. O ban yemedi. Ben yedim. Hesabı kurtarana kadar canım çıktı. Peygamberime hakaret ediyordu. Ağzının payını verdim. Lakin, forum adminlerinden birisine çok dokunmuş olacakk ki, beni engelledi.

• Para hırsı bürümüş gözlerini ... mini sürüm yerlerde sürünüyor ama tablet sürüm kaymak gibi... niye? Orada her tıklama sonucu bir reklam açılıyor...

Sıcak fırsatlar bile misafir dolu... bir fırsat paylaşıyor daha üyeler göremeden ürün bitiyor bile... hiç bir düzenleme, üyeye hiçbir ayrıcalık yok!!!

Hele popüler konulara bir baksanız zaten forumun içler acısı halini anlarsınız...

2007’den beridir üyeyim. En kötü yıl bu yıldı ama bu gidişle 2018’i de ararız biz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sorun eskide kalmak hem yazılım olarak hem tarz olarak kendini güncellemeli. İçerik zaten burada üyeler. Facebook bakin bir sosyal mecra olduğu halde kaç kez değişti ve basitleşti. İnsanlar kolayı seviyor. Biraz daha sözlük kafasında alanlar olmalı. Bununla ilgili flarum diye bir sistem var yeni nesil forum sözlük karışımı bir olay. Takip ediyorum hala kararlı sürüm olmadı. Olduğu anda okkalı bir alan adiyla bu piyasayı sallar. Yönetimin forumun reklamları ve yavaşlığı konusunda değişikliğe gitmeside şart.

• DH Reklam açılış süresi 0.001 ms.
    DH Sayfa açılış süresi 999 sn.
  • Kurallara aykırı konu açtınız şeklinde uyarı verip ardından ban atan bir yönetimle karşı karşıyayız.
    Böylesine her kitleye hitap eden bir forumu diktatörlükle yönetmeye çalışırsan insanlar kaçar gider.
  • Sene 2012 sebebsiz yere banlanan 40 kusur uyeden biriyim..

Uyeligimi geri almak istedigimde, adminin bitanesi ( ! ) artik cok gec birdaha bu foruma uye olamazsin dedi.

Baska kullanici adiyladami uye olamam dedim, hayir bu forum senin icin bitti dedi.

Ulan adam bıçaklamada bile müebbet verilmeyen anayasa hükümlerinden daha sert hüküm verirseniz, daha çoook üye kaybedersiniz.

Niye burdayım peki, araba aldım, fikir alışverişi yapıyorum. Ama yemediğim laf kalmadı. Her yer troll dolu.

Babasının arabasını kendi arabası sanıp, sanki birde kendi cebinden harcıyormuş gibi benim arabaya neden 100 bin verdiğimin hesabını yapıyor puşt.

30 yaşıma geldim, dh yi bu kadar iğrenç daha önce hiç görmemiştim.

Zaten face üyelik kurup, üyelerimizi dh de uzak tuttuk.

Bir gün bu foruma birdaha üye olamazsın diyen admin, göreceksin bir gün bu foruma üye yapmak için yalvaracaksınız millete.

Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 1 Ocak 2019; 21:15:22 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.