Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela otomobil genel bölümü iki kelam laf ettirmiyorlar. Galerici, bayii veya al satçı tayfası adminleri de yanına almış istedikleri muhabbeti döndürüyor, yanlış (yada istedikleri yönde) yönlerdirmelerde bulunuyorlar, karşıt görüşleri sindiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi belli degil mi? Reklamlari falan bahane etmesin hickimse. Surada ****er kullanmayan kac kisi var ki?

Sebebi komunitenin kalite olarak dibe vurmasi. Benim uyelik tarihim 2011 fakat 2007'den(ilk hesabimin kayit tarihi) beri forumu kullaniyorum. Eskiden de siyaset konusulurdu forumda fakat daha az ve seviyeli bir sekilde.

Eski dh gercekten bilenin ogrettigi bilmeyenin sordugu, daha cok teknik konularin kousuldugu, insanlarin cok maddi cikar gozetmeksizin paylastigi yardimlastigi, bos konusmanin birbirini alaya almanin gruplasmanin bloklamanin olmadigi hosgorulu bir yerdi.

Simdi oluculerin, hater muhaliflerin, teknik konularin neredeyse tamamen belli basli populer cihaz sayfalarinda tartisildigi, yas ortalamasinin dibe vurdugu bir yer oldu.

DH'i populer hale getiren o eski guzel tayfa cogunlukla evlendi ve su an isinde gucunde.
  • Aşırı reklam sıcak fırsatlara bakın sürekli reklam konuları öne çıkarılıyor.Gerçek fırsat bulmak acayip zor. Click bait başlıklara izin veriliyor. DH'ı öldüren bence fazla para hırsı. Alternatif olmadığı sadece giriyorum açıkcası.
  • proct kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, çok güzel yazmışsınız. Sizin gibi değerli arkadaşlar sayesinde DH ayakta duruyor diye düşünüyorum.
  • Konu dışına sadece geyiğe ve dalga geçmeye geliyoruz diyen kişiler var, onlardan sadece bir örnek:

2018 DH için düşüş yılı oldu.  [SS]li

bu kişiler geyik adı altında kendi fikirlerinden olmayanı hedef göstererek başka üyelerle organize sekilde o kişiyi ban'latana kadar uğraşıyorlar. Bu kişilerin sayesinde de foruma gerçek içerik katan nice kişiler süresiz uzaklaştırıldı, ban yedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73A8A7D1E

Bu mesaj silindi.
    sebebi kesinlikle bu. ayrıca sayının az olması nitelik olarak kaliteyi artıran bir husus bence. insanlar aradıklarına daha kolay ulaşıyor.
  • Bence en büyük nedeni saçma sapan açılan siyasi konular ve tartışmalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben nsfw içerik olmadıgı için gönül rahatlığıyla insan arasında giriyom. Yoksa evde bilgisayar başında zamanımı çok daha iyi harcayabilecğim siteler var. Bide popüler konular yeri iyi oldu gündeme birşey düşünce burdan okuyorum, tabii yorumlar çok taraflı ama yapacak birşey yok.

Site zaten 2013de ilk girdiğimde nasılsa şimdide öyle hiç gelişmedi daha ilkokulda olduğum zamanki siteleri andırıyor.

• Lise, üniversite, sınav konularına dikkat çeken çok az kişi olmuş. Ben şahsen bunların arttığı mayıs-haziran-temmuz gibi dönemlerde foruma girmekten imtina ediyorum. Popüler konular bunlarla doluyor, yok şu lisesi yok bu sınavı yok şu üniverrsitesi bilmemnesi, tercihi derken forum anasayfası çöp oluyor gidiyor. Sesini duyuracak adam da duyuramıyor. Atılan bu mesajların en az %25'i de forumun geleneğine bağlı olmayan bu kısımdan geliyordur üstelik.

Zaten yazığının gitmemesi bir Donanımhaber klasiği oldu artık; forum sağolsun bir şeyi yazmadan önce direkt ctrl+c yapma alışkanlığı edindirdi bana.

Yazasım gelmiyor bu sebeplerden ötürü.
  • Eskiden teknik bir konuyu arayınca ilk sıralarda Dh çıkardı, artık çıkmıyor.

• Üye olduğum ilk zamanlarda konu dışında saatlerce dolanırdım çok eğlenceli şeyler olurdu. Şimdi konu dışında 10 dakikadan fazla durmuyorum. Forum yönetimi ülkenin hükümet anlayışıyla aynı kafada. Ya onlardansındır yada düşmansındır. Yanlarında da tabi ki şakşakçıları. Şahsen bunlar oldukça günden güne daha da azalıyor ilgim foruma. Tabi bunlar bu zamana kadar kendi penceremden gördüklerim.

• tek sebebi forumda bulunan saçma sapan teknik hatalar.
  • Sitenin, forumun, uygulamasının her yerinden bug fışkırıyor. Mesaj atacaksın hata veriyor, mesaj düzenleyeceksin hata, konuya gireceksin hata, siteye gireceksin hata, video izleyeceksin video donuyor. Tabi ki insanlar bu aptal hatalarla boğuşup sinir hastası olacak değil. Bence bu aktiflik fazla bile. Daha da beter olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Ocak 2019; 17:46:54 >
  • Yanlış ata oynadılar, güvendikleri yazılımcılar siteyi bir çöplüğe çevirdi.

Yanlış ata oynadılar siyasette taraf oldular, lakin kafalarının almadığı internet aleminin %80'i belki daha fazlasını muhalefet oluşturuyor.Tepki olarak birçok kişi bıraktı veya yazmayı azalttı.

Hali ile kaçınılmaz sona hızla ilerliyorlar.Şuan hala var olmalarının en büyük nedeni, rekabet edecek teknoloji site ve forumunun olmaması.Eğer biri bu işe girer ve para yatırırsa, forum donanımın selası okunur.
  • Alım gücü düştükçe, insanlar mutsuz oldukça ve işsizlik tavan yaptığında forum ancak liselilerin kafesine döner. Ve artık face grupları her konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

çok eski forumcuyum sebepler belli

1- aşırı reklam
    2- yöneticilerin tutumları,despotlukları, saçma sapan ceza, msj silme işlemleri
    3- troller
    4- eski kalifiye üyelerin forumu terketmesi
    5- yandaş,yalaka dh haberleri

ben neden duruyorum, alışkanlık yoksa eski zevk aldığım, çatır çatır yazdığım yıllar çoktan kayboldu.
    +1
  • Kimse buradaki basliklarla ilgili kurulan WhatsApp ve telegram gruplarından bahsetmemis. Mesaj sayisini ciddi etkiliyor.

• Eksi butonunun gitmesi.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Whatsup grubu mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Böyle saçma sapan reklam ve yavaşlıkla devam ederlerse daha çok kaybederler.

2 haftadır konular inanılmaz yavaş. Bildirim geliyor birileri bişey yazmış cevap yazcam, sayfa 2 saat açılmayınca bende sallıyorum ne yapayım..

Mobil uygulamaya değinmiyorum bile. İnanılmaz yavaş ve hatalı çalışıyor. Tüm yazılımcılara verilen paranın çeyreğini bana versinler daha iyisini yapmazsam..

Not: 2006 üyesiyim;

Toplam 40402 mesaj atmışsınız.
    4529 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 8.92 mesaj atmışsınız.
    Eski dh cilerden kim kaldı.

Ben de 2006 üyesiyim,o zamanlar mesaj sayısında ilk 50 deydim hep,günde en az 7-8 saatimi bu turuncu sayfaya bakarak geçirirdim. Şimdi evli barklı,30 yaşında adamım,günde bir defa bakar çıkarım.

Yönetim biyerlerde hata yaptı,kendileride iyi biliyor. Hayırlısı diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 1 Ocak 2019; 19:3:52 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.