Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoneticiler o kadar kalitesizki cok dogal boyle seylerin olmasi 🤦🏻‍♂️ dh uygulamasindsn girip dun psn sayfasindan oyun alayim dedim. Sayfa o kadar yavaski dayanamayip ps storeden aldim. Bunlarin salak uygulamalarina vakit harcamamak gerek ama kalabalik su anda burada oldugu icin giriyoruz.

Bir dolu ceza yemisim hepsi forumdaki trollere cevap verirken. Ben o konulara tekrar yazar miyim ?

Yoneticiye forumda bir sey dedim nasil bulabildiyse forumdan numarami alip bana whatsapptan mesaj atti. Mesaj atmasi mesele degil ama nasil alabiliyor numarami ? Destekten yaziyorum boyle bir durum var diye adam gibi donus yok.

Yukarida arkadas yazmis, youtube videosunda bile istemeyen cikabilir diye cumle kuran bir sivri zeka bundan daha fazlasinida kaybeder.

Yakindir bir iki seneye bu yoneticilerin olmadigi elektronik sayfalari yayginlasir 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda ifade özgürlüğü yok ikide bir uzaklaştırma ve ban atıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adıma eskiden sadece donanım bölümünde takılırdım. Dolar firlayinca hardware bölümüne girmekte zorlanmaya başladım. Oem fiyatları uçtu, pc ye ve herturlu donanıma olan hevesim azaldı. Bu kafada eminim binlerce kişi vardır. Konu dışının çok etkisi var 2010 civarındaki yıllarda çok daha kaliteli geyik yapılırdı şuan yerlerde, cidden midem bulanıyor. Onun dışında 2014 2015 yıllarında siyaset konuları nedeniyle forumdan çok kişi banlandı. Banlanmayan da dh nin o zaman ki siyasete yaklaşımından dolayı nefretle ayrıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 1 Ocak 2019; 12:26:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

çok eski forumcuyum sebepler belli

1- aşırı reklam
    2- yöneticilerin tutumları,despotlukları, saçma sapan ceza, msj silme işlemleri
    3- troller
    4- eski kalifiye üyelerin forumu terketmesi
    5- yandaş,yalaka dh haberleri

ben neden duruyorum, alışkanlık yoksa eski zevk aldığım, çatır çatır yazdığım yıllar çoktan kayboldu.
    Troller eskidende vardi. Yandaş haber ne alaka ?

Bu forumu siyaset bitirdi. Ekşi sözlükten kaçan sayfa buraya yerleşti. Sabah öglen akşam siyasetten bıkmış olan bizlerde artik forumda bile siyaset görünce artik girmeyeye başladik.

Donanîm forumu olmaktan çıktî artik. Yok olmaya mahküm. Bknz : wardom.org - ****.com

• DH Reklam açılış süresi 0.001 ms.

DH Sayfa açılış süresi 999 sn.

• Millet giremiyor ki uygulamaya düşer tabi, mobili yazmaya gerek bile yok ayağımla uygulama yazsam bundan daha hızlı olurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumu forum yapan donanım bölümü üyeleri,üstadlarıydı.Onlarda elini,eteğini bir bir çektiler forumdan.Donanım bölümüne girin bakın bir tane yararlı konu yok neredeyse.Eskiden her konu ayrı bir bilgi,mücevher taşıyordu şimdi fan boyluktan öteye gidemiyor.Senelerce donanım bölümünde takılırdım şimdi oraya girmek aklıma bile gelmiyor.
  • Çünkü üyelerine değer vermeyerek, bir başka muadil foruma kaptırdılar. Ben de o forumdayım şu an. Ağla DH :)
  • Bura siyaset meydani oldu emin olun artik sadece arada bir giriyorum yorum veya bildigim konulara mesaj bile yazmiorum tek tuk yaziyorum

• aşırı yavaşlık. özellikle mobilde açıla saçma sapan sayfayı kaplayan bannerler
  • Her konuya siyaset bulaştıran tipler

• Dh uygulaması yavaş ağır hantal ve pratik değil

• DAHA DA DÜŞECEK DH BİTECEK !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Çünkü üyelerine değer vermeyerek, bir başka muadil foruma kaptırdılar. Ben de o forumdayım şu an. Ağla DH :)
    Hangi forum o ?

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Technopat olabilir
  • Bunun en büyük nedeni mobil cihazlar gibi sürekli güncellenen insan beynidir.
    İnsanlar, kapitalizme köle oluyor ve olmaya da devam edecek. Herkes Twitter açıyor, herkes instagram açıyor veyahut Facebook.

Dünyada nüfusa oranla en fazla sosyal medya hesabına sahip ülkeler arasında 1.'yiz.
    Bizden sonra da Araplar geliyor bu sıralamada.

Boş insan ne yapar ? Boş insan sürekli sosyal medyada dolaşır. Eskiden insanlar ''doluydu''. Beyinleri doluydu.
    Forumlar kapitalizmin dayatması değildir, burada asıl mesele bilgi paylaşımı yapmak ve sohbet etmektir. Forumların kuruluş amacı da budur. İlk kurulan forum da para kaygısı gütmeden kurulmuştur nitekim.

Foruma ilk üyeliğimi 2008 yılında, ikinci üyeliğimi de bu hesabımla daha sonraki yıllarda yaptım. Zaten konuyu açan arkadaşımız beni çok iyi tanır. Kendisine de buradan saygılar sunuyorum. @hgwxx/7 :) Yavaş çalışması felan elbet bir sebeptir ancak dediğim gibi asıl sebep sosyal medya ve o sosyal mecraların körelttiği insan beynidir.

İnsan zihnini körelten, ufkunu daraltan bu uygulamalar ve web siteler, forum sitelerinin sonunu hazırlıyor. Fark edersiniz, eskiden konuşulan konular ve kaliteleri şimdiki konular ile karşılaştırılamaz. Eskiden saygı da vardı. Forumda millet birbirine ana avrat küfür ediyor.
    Veletin biri çıkıp ''tipim nasıl, ss'li'' diye konu açıyor, konu trend oluyor. Ne bekliyorsunuz ki şimdi siz bu forumdan ? Kullanıcı kitlesi ve o kitlenin kalitesi çok düşük. Nadir adamlar kaldı burada, yukarıda bir arkadaş yazmış tıpkı onun dediği gibi ''giriyorum foruma, yazacak bir şey bulamıyorum. Bulsam da yavaşlıktan yazamayıp çıkıyorum'' demiş.

Kalite düşük, konular değersiz, çocuklarla dolu bir yer burası. Ülke, gündem, mizah, tiyatro, sanat, ''saygılı şekilde spor'' ve yine ''saygılı şekilde siyaset'' konuşulamaz oldu. Bu gidişle ben de yakın zamanda bırakırım buraları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 1 Ocak 2019; 13:36:34 >

• Tek sebebi yok bunun. Eskiden bir telefon alcaginda gelip burda yazardin. Iyi telefonmu vs derken yuzlerce yorum oluyordu. Suan oyle degil youtubede her telin, pc nin, arabanin vs tanitimini yapan yuzlerce kisi var. bu yuzden hitler dustu. Ayrica tabi site kac yildir ayni yenilemeler olmassa dahada dusucektir. Ve yavas olmasi tabi.

• proct kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsın ama site yönetiminin bu olayda payı çok yüksek. Reklamdan geçilmiyor bir de sürekli gasurvey gemius mu her ne karın ağrısıysa ona yönlendiriyor yani böyle sitede gezme hevesin kalmıyor.
  • PS4 Dijital oyun satış ve takas grubu olmasa bende çoktan bırakmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.