Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence hem forumdaki yöneticilerin ilgisizliği. Yaklaşık altı ay önce telefonumu bir hesaptan bu hesabıma taşıtamadım. Bu yüzden ikinci el forumlara giremiyorum. Mesaj atamıyorum.

Hemde artık herkeste internetin elinin altında olması malesef. Önceden herkeste bu imkan yoktu. Şimdi herkes giriyor ve açtığın bir konuda sana laf sokma çabaları var başkaa bir gayeleri yok. Bu insanlarla iyi insanların oranı eşit bence. İyi yazanlarda var ama diğerleri can sıkıyor uzaklaştırıyor seni.

Dini konularda da ateistler herşeye atlıyorlar. Sanki dini yaşamak bu forumda yasak gibi hissediyorsun. Siyasette de aynı şekilde herşeye bir eleştiri var.

Özet olarak, forumu bozan insanlar var. Onlar ayıklanmadıkça kötüye gidecek daha da. Ayıklanamayacağı da aşikar.

Forumu diriltecek bir önerim var. Mesela öyle bir sistem yaratın ki konu dışı ikiye ayrılsın 25 yaş üstü ve altı. Yazılı olarak değil ama sisteme girdiğinde senin yaşını tc den algılasın ve yönlendirsin. Çoğu kişi yaşıtlarıyla mutlu olur. İlgi atmazsa bende birşey bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Alternatif öneriniz varmı siyasetin olmadığı teknoloj ve cihazlar hakkında yardımlaşabilecegimiz

• Bunun nedeni nitelik ve nicelik ayrımı.

İlla atılan mesaj ya da açılan konu sayısından forum kalitesini ölçemeyiz,ancak özellikle yeni üyelerdeki gerek dilbilgisi ve gramer eksikliği ayrıca had bilmezlik ve fikrini beğenmeyince karşı tarafa yapılan hakaret,uslup bozukluğu gibi nice negatif unsur yadsınamayacak bir gerçek.

Olan şu olacak bir gün birisi zıvanadan çıkıp,hakaret eden şahsın İp numarasından adresini buldurup gerçek hayatta aklını alacak ve ibret için dh'ye koyacak,belki milad olur bu tip bir olay,bilemiyorum.

Yaklaşık 15 yıldır bu forumda,gerek Otomotiv,gerek Hi-fi sistemler,gerek yaşama dair farklı konularda pekçok kişiye özelden madden&manen yardımcı oldum ve oluyorum,Fenerbahçe başta olmak üzere farklı forumlarda da takılıyoruz mütemadiyen,eskisi kadar olmasa da bazen birşeyler alıp satıyoruz,bilmem kaç yıl önceki konudan gelene fikir ve bilgi rica edene bile yardımcı olmaya çalışıyorum,gerekirse telefonlaşıyoruz.

Ancak forumun eski tadı yok,bu bir gerçek.Gerçi çoğu şeyin eski tadı yok,sadece forum olarak bahsetmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 1 Ocak 2019; 10:21:53 >

• Forum 2002-2005 arası bile daha hızlıydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 yıldır bu forumdayım. Vakti zamanidir ki DH harbi kaliteli bir yerdi. 2015 te bile konu dışında ilk sayfanın en son konusu 4 dk önce cevap almıştı. İnsanlar sürekli hareket halindeydi. Csbler ayrı kaliteli insanların yazdiklari ayrı kaliteli. Sonra noldu? Mobil sürüm vs. hepsine reklam geldi çok yavaş oldu mobil sürÜm. İnsanlar yavaş yavaş terketmeye başladı ortalığı. PC sürümüne deginemiyorum bile. Eskiden DH cokerdi söver dururduk ama seviyordum be. Harbi seviyordum burayı. Eskiden günde 20 30 mesaj girdiğimi bilirim her gün onlarca bildirim gelirdi. Şimdi hiçbir şey yazmıyorum bile. 5 6 günde bir. Girip bir şeyler okuyup çıkıyorum. Evet 4 yıldır çok güzel şeyler gördüm ama.2018 hariç. Dhnin çöküş yıllarındayiz bu sene her sey daha kötü bile olacak. Keskee eski günlerine dönse de şu mutlu zamanlarımıza dönebilsek

• forumdaki problemler bir yana yüksek döviz kurununda etkisi olabilir. iyi bir bilgisayar 10bin lira, iyi bir telefon 10 bin lira, iyi bir araba 250 bin lira. sonuçta insanlar alamayınca hakkında konuşacakta bir şey kalmıyor. ülke ve dünya gündeminde birbirini yiyor demekki orasıda olmasa forum bitecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011'de katıldığımda forum konu dışında özellikle müthiş bir yerdi. Gülecek ve eğlenecek bir konu bulurdunuz. Dahili bileşenlerde bir sürü yardımcı arkadaş vardı. Donanımhaber incelemeleri böyle soğuk değillerdi. BSC 'nin en aktif olduğu dönemlerdi. Peki ne oldu? 7 sene sonra forumdaki kaliteli insan sayısı azaldı daha çok YGS/LYS ve sıcak fırsatlar forumuna döndü. Ardından ülke gündemi açıldı forum tamamen koptu. Donanımhaber tamamen sözlük haline döndü. Konu dışında gezin sözlüklerle aynı başlıklara sahipler. Kendine has tarzını kaybetti demek ki eski üyelerin hiçbiri artık yok.

Eski üyelerin gitmesinin nedenleri bence DH yönetimi, yazılımcılar ve malum editör arkadaş. Forumun çökme sorunu yıllardır çözülmedi ve daha kötüye gitti. Amazon olayını da unutmamak lazım. Saçma sapan egolar ve Troll üyeleri de eklersek. Forumun içine edildiği doğru. Bundan birkaç sene sonra daha da sinek avlar buralar. Muhtemelen YGS LYS bölümü daha da devam edecektir ama dahili bileşenler gibi bölümler sinek avlar.(Sanki şuan avlamıyormuş gibi.)

Technopat'ı pek sevmesem de daha aktif duruyorlar. Özelikle video inceleme konusunda aştılar bence. Siz editörler burada sinek avlayıp vitamin peşinde koşun. (Erdi hocama laf yok tabi.)

• Mobil uygulamada arama dahi yapılamıyor. (İos) başıbozukluk var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    Hocam son yıllar için olabilir fakat 2013'ten sonra azalmaya başlıyor. O zamanlarda dolar kuru 2-3 TL arasında geziyordu. Bence başka etmenler daha ağır basmış forumdaki azalma için.

• Çünkü forum donanımdan çok, özel hayat forumuna döndü.

Sitedeki yavaşlıkta cabası.

• 2013 yılı insanlık tarihinin en üst seviyesiydi. Artık serbest düşüşteyiz. 2013'u keyfini alarak yaşayanlara selam olsun

• Teknoloji yayılmasıyla es güdümlü bir düşüş. 2010 sonrası kalitesiz üyeler ortaya çıktı. Eskiden sosyal hayatında herhangi bir başarısı olmayan şahısların, işi sadece ceza yağdırmak ve bundan zevk alan tiplerin admin olduğu bir yerdi. Şimdi küfürler havada uçuyor yaptırım görmüyorum. Ramazan ayı konusu acmistim hiç unutmam dini konu diye kilitlenmişti. Yeniler ağlamasın yani. fabrikatoroglu nickli üyenin açtığı kural dışı konudaki toplu ban olayında adminler baya insanları aşağılayıcı tavırlar almıştı, gun bile attığı mesajıyla üyeleri umursamaz şekild e eleştirmiş ve rencide etmişti. Musakka gibi kaliteli admin hocalarıma lafım yoktur. Benim döneminde forumda vakit geçirenler çok iyi anlarlar. Sonrasında benim için kıymetli olmaktan cıktı. Bazen birşeyler okuyup çıkıyorum sadece. Forum platformu olarak hala rakipsizdir ve bunun sebebi gün değildir, üyelerin karşılıksız sevgi ve çabalarıdır. Aile ortamı yoktur eskiye dönmesi beklenemez sonuç olarak her güzel şeyin bir sonu elbette olacaktır.

• Çağın gerisinde kaldı dh. Sığ troller de tüy dikti

• Dünya nın altyapısı en kötü forum sitelerinde başı çekiyor DH. Beceremiyorsanız satın şirketi kardeşim işini bilen adamlar yürütsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle yavaş açılmaya devam ederse kapatıp giderler

• site içinde zaten reklam var, birde açarken reklam çıkıyor sinirlenip sayfayı kapatıyorum bazen.

mobil version stabil çalışmıyor, linke tıklıyorum yeni sekmede bu siteye gitmek ister misiniz diye açıyor, normal sekmede direk site açılıyor..

Kural dışı konulara müdahale edilmiyor, bende yarı müstehcen fotoğraf atıyorum ancak o zaman konuyu siliyorlar

birde bu hatalar..
    2018 DH için düşüş yılı oldu.  [SS]li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 1 Ocak 2019; 12:5:26 >

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Yazdınıza katılmkla berber, hatta forum yönetiminin yediği fahiş hatalarda var , bunada katılıyorum. Ama en ileri eksiklik bence bu ulus yozlaşmış ve kokmuş bi ulus. Bunu her fırsatta yazıyorum.

• Mesajlar gitmiyor ki elbette mesaj sayılarının düşmesi normal.

Millet bir deniyor iki deniyor bekliyor mesaj gitmeyince kapatıyor sayfayı çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.