Şimdi Ara

2018 DH için düşüş yılı oldu. [SS]li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
31.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde 2012 üyesiyim ben. O zamandan bu zamana eski üyeler forumu bıraktılar ve gereksiz bir trollük var forumda. Eskiden CSB yazardık gülüp eğlenirdik şimdi yazmak içimizden bile gelmiyor çünkü direk CSB yazılıp konu çöpe atılıyor. Forumdaki fazlasıyla var olan reklamlar ve sayfaların geç açılması da cabası.
  • çok eski forumcuyum sebepler belli

1- aşırı reklam
    2- yöneticilerin tutumları,despotlukları, saçma sapan ceza, msj silme işlemleri
    3- troller
    4- eski kalifiye üyelerin forumu terketmesi
    5- yandaş,yalaka dh haberleri

ben neden duruyorum, alışkanlık yoksa eski zevk aldığım, çatır çatır yazdığım yıllar çoktan kayboldu.
  • Ben 2012'den beri takip eden ve 2014'te üye olan biriyim. O zamanlar bu kadar troll yoktu, açtığımız konular sanki daha az kapanıyordu, insanlar her açtığımız konuda laf sokmaya çalışmıyordu. Saçma sapan insanlara prim verdiğiniz için neticeleri kalktı. Şimdi her konuda hakaret ve troll hakim. Konu dışında kalsa neyse, tüm foruma yayılmışlar.

Bu forumu bırakma sebebi yavaşlık ve reklam değil bence. Çünkü forum her zaman böyleydi. Ama artık bilgi paylaşımının ve kaliteli insanların olduğu bir forum değil burası. Son demlerini yaşıyor. Yönetim bunu isteyerek bile zor başarırdı, helal olsun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncesi de var ama 2009 yılından beri üyeyim. Eskiden konu dışı bile kaliteliydi. Yukarıda da yazmış bir arkadaş. Konu dışında saatlerce vakit geçirebilirdik. Ben şuan sadece bilgi ve öne çıkarılan konular için giriyorum. Forumun ve mobil uygulamanın yavaşlığı ayrı bir olay zaten.
  • FArklı kaynaklardan bilgiye ulaşma alternatifleri artınca artık forumdan faydalanma özelliği kalmadı gibi.

ARtık herkes birşeyler biliyor ve bilmeyip konu açanları ya yanlış yönlendiriyor yada troll cevaplar veriyor.

Youtube da nasıl yapılır videoları, pc toplama videoları vs çoğaldı artık dh ya işi düşen az.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Yazılımcıya dahi gerek kalmazdı eğer 1-2 asgari ücret değerindeki hazır forum yapısı olan vBulletin veya Xenforo'yu kullansalardı. Hem bunların hazır, çeşit çeşit eklentileri var mis gibi sorunsuz çalışan. Bu eklentilerde yetmedi mi ver işi o zaman yazılımcıya. Site yağ gibi kayardı ama hala inatlaşmaya devam ediyorlar...

• İlkokuldaki veletlerin eline tablet verince anası babası buralara girip bizim kafamızı seviyorlar, birde forumda 10 senedir süregelen hatalar yavaşlıklar sistem arızaları bu işin iyice tuzu biberi oluyor insanla uzaklaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-) Reklamlar
    2-) Moderatörlerin aldığı yanlış kararlar, konu silmeler
    3-) Siyaset
  • Her güzel olan şeyin bir sonu var bu hayatta.

Hayat böyle ..

• Biz reklamı geçmiyoruz

Forum u geç yapıyoruz sanırsan

3 sekme açıyorum konular için

2 sekmede reklam var neyse diyorum kategoriye döneceğim tıklıyorum konuyu okuyunca oda ne kategoriye girince yine reklam la ben bu forum bedava diye her 10 tekil hitte 7-8 hit buna mı vermek zorundayım

• ben 2003 te üye oldum ilk. ozamanlar çok farklı bir ortam vardı. mesaj yazarken sanki devlete dilekçe gönderir gibiydin ozamanlar. sayılı ve seçkin kişiler forumlardaydı ve herkes karşıdakini çok üstün görüyordu. forumdakilerin yaş ortalaması yüksek ve konular ciddiydi.

karşılıklı hakaret yok denecek kadar azdı.

yıllar geçtikçe forum ayağa düştü. adam 31çektim şuan keyif sigarası içiyorum yorumları alayım beyler diye konu açıyor şuan. bu gibi biton yorumun mesajın olduğu biyer sana ne katabilir? sadece goygoy için gelirsin.yani artık foruma gelme amacımız değişti. bilgiden çok goygoy için geliyoruz ve bizde goygoy yapıp gidiyoruz. keyif katar sende laubali takılırsın çünkü ortam onu kaldırıyor şuan. sende bazen onlara uyarsın kafa dağıtmaya gelirsin artık. yaş oranı düşük olduğu için ve bu gençlerin çoğunun kişiliği tam oturmadığı için konular ve mesajlar enteresan ve konuların çoğu karşıdakini ezmeye yönelik. bi de troll olayı çıktı millet trolleyerek goygoy yapmaya çalışıyor bu da işin tuzu biberi oldu.şuan keyif için geldiğin yerde genelde sinirlenip gidiyorsun.naparsın gelme miktarını azaltırsın ve forumda böyle düşüşe geçer.

bence asıl etken bunlar.yoksa forumun hata vermesi falan onlar da problem olabilir ama ciddi bir sorun değil. asıl sorun yaş ortalamasının düşmesiyle başladı. her üyenin gerçek yaşı profilinin altında yazsa 20yaş altını bloktan geçiririm örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 31 Aralık 2018; 1:55:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Böyle saçma sapan reklam ve yavaşlıkla devam ederlerse daha çok kaybederler.

2 haftadır konular inanılmaz yavaş. Bildirim geliyor birileri bişey yazmış cevap yazcam, sayfa 2 saat açılmayınca bende sallıyorum ne yapayım..

Mobil uygulamaya değinmiyorum bile. İnanılmaz yavaş ve hatalı çalışıyor. Tüm yazılımcılara verilen paranın çeyreğini bana versinler daha iyisini yapmazsam..

Not: 2006 üyesiyim;

Toplam 40402 mesaj atmışsınız.
    4529 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 8.92 mesaj atmışsınız.
    katılıyorum, ek olarak tasarımsal değişikliklerinde etki ettiğini düşünüyorum. değişim her zaman iyi değildir
  • Onceden forumda bilgi alisverisi olurdu, ustadlardan bir seyler kapardik. Siyaset bolumunden sonra eridi gitti bu konular. Tabi maalesef ki gerekli bu bolum. Ulkede gercekleri gorebildigimiz kaynak kalmadi.

2013 teki mobil surumde olan reklamlarla simdikini kiyaslayin, yine iyi devam ediyor. Hic uzulmuyorum, bugun batsin umrumda olmaz. Amaclari batan gemiden ne kaptik.

• Arayüz çirkin takılası gelmiyor insanın.

• yanlış anlaşılmasın ama ben bunu biraz yönetici basiretsizliğine dayandırmak istiyorum. bir youtube yayınında örnek olarak mesut beyin görüntüde bir problem vardı bunu sohbette belirttik verdiği cevap çıkmak isteyen çıkabilir minvalinde bişey oldu. tabi ki mesut çevik'in forum bölümüyle ilgisinin olmadığı falan söylenebilir ancak şu anlayış tarzıyla bir yere varmak mümkün değil.
  • Ya o değilde eskiden en azından troller kaliteliydi.Şimdikiler kendi yazıp eğleniyorlar.

• sorun net diğer bölümlerdeki adminlerin bişeyden anlamaması saçma sapan cezalar vermesi
  • İnsanlar artık çoğu zamanını ya oyun yada sosyal medyada geçiriyor forumculuk kalmadığından düşüş normaldir
  • reklam arasıdır. reklam sevdası yüzünden artık bilgiye ulaşamaz olduk iyice. gerçi bu devirde herkes reklam ve para peşinde oldu. o kadar çok reklam görüyorumki bu sebepten instagramdan bile soğudum. her reklam vereni engelliyorum. engellenenler listem kabardı gidiyor...
  • En büyük trolü alır admin yaparsan, adminler şu dağları ben yarattım gibi davranırsa olacağı bu...

Ayrıca konu dışında önceden bir sürü online adam olurdu. Şimdi 20 30 adam zorlasan anca çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.