Şimdi Ara

2018 lisans kpss ye hazırlanmak için erken mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 3. sınıftayım zamanım bol bir tarih kpss kitabı aldım ama sıkılıyorum hiç çalışamıyorum fakat yaza kadar tarihi bir kere bitiriyim dedim bir türlü başlayamıyorum acaba matematik mi çalışsam mühendislik okuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

• fikri olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: memin21

fikri olan yok mu

Size bir soru sorabilir miyim. Bu sene kamu yönetiminden mezun oluyorum. Mayısda kpss gözüküyor ama bazı arkadaşlarım 2018de kpss var diyo ben pomem polislik için gircektim lisans kpss bu sene yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memin21

Üniversite 3. sınıftayım zamanım bol bir tarih kpss kitabı aldım ama sıkılıyorum hiç çalışamıyorum fakat yaza kadar tarihi bir kere bitiriyim dedim bir türlü başlayamıyorum acaba matematik mi çalışsam mühendislik okuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Tarihten başla mutlaka. Ben de 2018 için kursa kayıt oluyorum. Kurs eylülde başlayacak. Eylüle kadar epey yol almam lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3.siniftayim 2 ay önce falan başladım ama çok yavaş çalışıyorum 2 ay dedim de gözünde büyümesin , yargının oscar setini almıştım şubat tatilinde matematık ve tarihten başladım mutlaka bu iki dersi seneye okul başlamadan 1 kez bitirmeye çalış bence.. çünkü mat zor tarih daha zor çok soru çözmek lazım..

• ygsygs Y kullanıcısına yanıt
    pomem için her yıl yapılan kpss b ye girebilirsiniz. Tek veya çift yıl farkt etmez pomemde.
  • Bu hafta başlıyorum inşallah matematik ve tarihi hallederim bunları halledersem sene içinde coğrafya ve türkçe çalışırken bunlardan da bol bol soru çözerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de başladım 4-5 gün oluyor. coğrafya-tarih-vatandaşlık'ı bitirmeyi düşünüyorum. türkçe çalışmam zaten. güncel bilgiler, geometri ve mantık gibi dersleri de dönem içinde hallederim. matematik'i de dönem içine bırakıyorum. problemler hariç zorlamaz diye düşünüyorum zaten. kolay gelsin herkese.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    türkçe çalışın bence paragraf ve diğer uzun sorular için pratik lazım.
  • denemelerle o eksiğimi kapatacağımı umuyorum. zaten yanlışlarım çıkarsa el mahkum çalışacağım.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    ben başladım da sıkıldım ya iki saat çalışamıyorum gece mi çalışsam üniversitede evde kaldığımdan ne oda var nede ders çalışabileceğim sessiz bir alan yabancı gibiyim :) her tarafta ses konsantre olamıyorum
  • Kendinizi tarihte boğmayın tarih coğrafya kısmını iyice kolaylaştırdılar ben de mühendisim hiç bakmadan genel kültür kısmından 47-48 çıkartıyorum önemli olan matematikten soru kaçırmamak ve hızlı olmak.
  • Konu anlatımlı tarih ve coğrafya kitaplarından neleri kullanıyorsunuz ben de mühendislik son sınıf öğrencisi oldum bu sene şimdiden başlıyacaz bakalım

• tarihi kolaylaştırmışlar ama seneye çift yıl olduğu için bence bu seneki kadar kolay olmaz diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeynep006

tarihi kolaylaştırmışlar ama seneye çift yıl olduğu için bence bu seneki kadar kolay olmaz diye düşünüyorum..

hocam genel yetenek ve genel kültür için tek ve çift yıllardaki kpss zorlukları değişiyor mu ?
    ben kpss-b grubunda gk-gy sınavına gireceğim 2018 mayısta 2017'nin gk-gy kaynaklarını alsama müfredat zorluk vs. fark var mıdır ?
    mesela şu yayını ele alalım :

• Üniversite son sınıfa geçtim, okullar açılınca başlayacağım ben de.Hiç başlamadım hiç bakmadım daha önce.
    Kolaylıklar hepimize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 1 Ağustos 2017; 1:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Üniversite son sınıfa geçtim, okullar açılınca başlayacağım ben de.Hiç başlamadım hiç bakmadım daha önce.
    Kolaylıklar hepimize...

Üstad bayadır yoksun ülke gündeminde

Kpss kitapları ygs için kullanılabilir mi sence mat1 tarih vs için elimde boş kitaplar var baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasist Diktator -- 1 Ağustos 2017; 16:10:13 >
  • başlamak için hiçbir zaman erken olmayan bir şey varsa o da kpss'dir.

bu aylarda başlamak her yiğidin harcı değildir, zaten şu an çalışanların çoğu atananlar olacaktır. kpss uzun bir maraton, disiplinli ve yüksek performanslı bir çalışma ki bu 2-4 saat arasında da yapılabilir bu günler itibari ile.

Herkese Allah zihin açıklığı versin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.