Şimdi Ara

2018 SAY 3K YAPAN ÖĞRENCİDEN TYT YORUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe: Çeldirici şıkları olan soruların sayısı 2018’e göre fazlaydı. 6-7 yanlış beklerken full de gelebilir full beklerken 6-7 yanlış da. 2018 türkçesinden daha zordu kanımca.

Matematik: İlk sorular 2018’e göre biraz daha uğraştırıcı ve zordu. Bir tane de yanlış soru sıkıntısı var :D Yetiştirmesi pek kolay değildi açıkçası. 2018’e göre 1-2 tık daha zor diyebilirim.

Sosyal: Sosyali çok unutmuş olmama rağmen pek zorlanmadım, bu sınava emek veren birisinin bir talihsizlik yaşamadıysa iyi bir netle çıkacağını düşünüyorum. 2018’den daha kolaydı sanki

Fen: Her dersinden 1 tane sıkıntı olabilecek soru vardı. 2018 ayarında veya bir tık zor denebilir.

Bunlar tabii ki kendi yorumum benim. 2018’de 30-35 dk artırmıştım, bu sefer süre tam yetti. 1 senedir tyt çözmemiş olduğumdan biraz paslanmış olabilirim ama bana 2018’den genel olarak daha zor bir sınavmış gibi geldi. Benim tyt sıralamam 700’dü kendi senemde, ayt’m çok iyi olmadığı için 3800’lere düştüm. O yüzden moralinizi bozmayın, asıl önemli sınav yarınki olacak. Herkese başarılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Tyt efsoymuş sizin hocam benim tyt 66 idi ayt 14'e çekti ayt yakın yapmışızdır 70 netim vardı siz kaç yapmıştınız? Tavsiye için de teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpbanacokmu T kullanıcısına yanıt
    Doğru tahmin hocam 68,75’di ayt. Gerçekten tyt’ye göre çok daha önemli ve etkili. Rica ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.