Şimdi Ara

2018 SONY TV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55xf9 fiyatı 8000 olmaz bence..Yanılıyor olabilirim ama sony fiyatları hep 4-5-6 olarak ilerlediğinden 7 diyorum ben

8000 Tl verilmez bir tv -hiç bir tv'ye kimse kusura bakmasın..

Arz talebi tersine çevirmek tüketici elinde..Almayacak kimse 1 tane bile bakın fiyat düşüyor mu düşmüyor mu?

Firmalar zaman zaman KDV/ÖTV..vs bizden kampanyası yapıyor..Bilinçli Tüketici olup Piyasayı belirlemek lazım..
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Fiyatlandırma konusunda çok haklısın, internet fiyatı ile mağazayı kıyaslamamak lazım, günü birlik marketlerin yaptığı fiyatlar, internet ten bankaların yaptığı kampanya, aldığınız internet sitesinin yaptığı kupon indirimleri vs. bu fiyatları sony belirlemiyor, o şekilde buralara yazılan fiyatları sanki bir daha olacak ve hep o fiyattan devam edecek diye düşünüyoruz, müşteriler de mağazayı arıyor imkansız bir fiyat söylüyor, detaya inince banka indirimi, kupon vs vs çıkıyor, bence bugün mü alıcaksın tv yi o gün nerde uygun bulduysan al izle, en güzeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene 55xe9005 in 7.500 tl den giriş yaptığı ve kurun yükselmesinde in dolayı 8bin bekliyorum, çünkü kur örnek veriyorum 4 se biraz daha üstüne koyulup yıl içindeki max artacağı puan üzerinde hesaplanıyor, bu sene 4 e dayanınca dolar, yılbaşı ve sonrasında fiyatlar çok düşmedi.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Sony 8000 TL den satmaya kalkarsa maalesef kendi kendine gol atar..Samsung ve Lg ye kaptırır elinde olan az bir pazarı da...

Rekabet etmesi için fiyat düşürmesi lazım..Şu anda Sony'nin rakip markaların müşterilerini kazanması için fiyatı düşük tutması gerek..

Aksi halde buralarda okuduğum kadar, insanlar SOny neden alalım diyor o kadar para verip??
  • quote:

Orijinalden alıntı: g8

Sony zorlu center modelleri satmaya baslamis bile

Xf modeli 2018 satisda

2018 SONY TV

hem en uyduruk modeli getir, hem de piyasanın 1,5 katına sat... sony tr kendine başka keriz bulsun.
  • Hersey zamlandi

Herseyin fiyati artti

Ben esnafim gecen sene 165tl sattigimiz urunu bu sene 243tl ye aliyoruz

En dandik araba bile sifiri 50-60bin tl

Cep telefonunun 5-6bin tl oldugunu dusunursek

Verdigimiz parayla aldigimiz tv nin en iyisi olmasini istiyoruz

Amac siyaset yapmak hukumete salllamak falan degil belirteyim

En keyif aldigimiz gun icerisinde mac izlemek tv izlemek oyun oynamak vide izlemek muzik dinlemek kacirdigimiz bi dizi film bisey varsa nette geri izlemek

Izledigimiz biseyi tekrar izlemek

Sony napar ne eder bilmem ama

Ne marka alirsak alalim keske sony alsaydim pismanligi herkesde bi oluyor "ben bunu cok yasadim"

4-5 bin tl bazinda sony nin hangi urunu varsa alicam bir an once cikmasini bekliyorum geldigim sonuc bu

Sony o panel bu panel ben anlamam

Sony sony dir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon turkiyeye geliyor. Ne yapacagini bekleyip gorecegiz. Televizyon alabilirsek eminim çeşit anlaminda cok farkli seceneklerimiz ortaya cikacak. (panasonic sharp gibi tvlere ulasma sansimiz olabilir mi acaba ?)

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

fakir ülkeye niye 49 gelmiyo anlamak zor

Ucuz diye

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    inşallah ulaşırız, keşke mağazalaşsalar tekrardan, adam gibi bel altı yapmayan markalarla rekabet ederiz, özledim sharp, panasonic müşterilerini, tv kıyaslamalarını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

inşallah ulaşırız, keşke mağazalaşsalar tekrardan, adam gibi bel altı yapmayan markalarla rekabet ederiz, özledim sharp, panasonic müşterilerini, tv kıyaslamalarını :)

Mario gomez sizin magaza fiyatlariniz belli oldumu?

• daha bilgi yok, gelince bildiririm.

• Arkadaşlar malum XF90 gelmiyor sizce 49" IPS model tv almak yerine LG 2018 4k hdr monitör almak sizce daha mantıklı mı?
    insallah gelirler. Panasonic 2 sene once boshc siemens bayilerinde tv satmak gibi sacma sapan bir işe giristi. Lg ve samsung gormekten midem bulandi. Ozellikle lg gibi vasat bir marka bu kadar olumlu algi olusturmayi nasil basardi onada hayret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Arkadaşlar malum XF90 gelmiyor sizce 49" IPS model tv almak yerine LG 2018 4k hdr monitör almak sizce daha mantıklı mı?

ee o da ips'tir... VA panel monitör alın bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Mart 2018; 13:46:17 >
  • quote:

Arkadaşlar malum XF90 gelmiyor sizce 49" IPS model tv almak yerine LG 2018 4k hdr monitör almak sizce daha mantıklı mı?

Mesela hangi modeli?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankhamun66

quote:

Mesela hangi modeli?

LG 27UK650
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

VA 4K HDR monitör bulamadım LG 4K VA çıkarıyor bu sene ama HDR yok.

Bu arada Philips 2018 8503 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    reklam ve düşük fiyat politikası bundan dolayı Türkiye gibi ekonomik sıkıntı yaşayan ülkelere bu konuda iyi hitap ettiklerini düşünüyorum, eskiden sharp müşterisi gelir rgb led, panasonic gelir plazma vs. teknolojik konuşurduk ama şimdi müşteri geliyor samsung ta şu fiyat lg de şu fiyat, sony batıyormuş, paneli lg den alıyormuşunuz, eee işlemciyi üretiyor diğer markalarda işlemci söylüyorlar mı yok, ama sekiz çekirdeykliymiş diyor :)

ben aşırı reklamı olan bir ürüne, markaya çok güvenemem, hep bir şüphe ile bakarım, en yakın örneği bknz. çiftlikbank.

velhasılıkelam bana kalırsa eskiden insanımız daha çok araştıran, bilgi sahibi idi, mantıklı konuşurdu, şimdi marketlerde satıcıların dediği her şeye inanan bir kesim var.

bu arada seviyeli sohbet için teşekkürler, iyi günler :)
    Bu reklam için ne diyorsun?

2018 SONY TV

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

VA 4K HDR monitör bulamadım LG 4K VA çıkarıyor bu sene ama HDR yok.

Bu arada Philips 2018 8503 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

8503 yine ips panelse, ki öyledir herhalde, olumlu bi şey düşünmüyorum... oled ve va kullandıktan sonra ben artık ips ekranları hayatımdan çıkarmak istiyorum.

va lg dediğiniz aşağıdaki 32ud60 sanırım:
    DisplaySpecifications
    31.5" LG 32UD60 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/957410de

bu muhtemelen auo'nun (benq+acer) ya da innolux'ün bir paneli... alternatif olarak benq, samsung ve aoc'un da 4k va monitör modelleri var. (yine innolux ve aoc panel) onlara da bakabilirsiniz. hiçbirinde hdr yok tabii ki, bence olması da pek gerekli değil... 2k'ya düşerseniz 144 hz va bile (samsung & aoc) bulabilirsiniz. ama bence artık 2k da alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Mart 2018; 14:41:43 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.