Şimdi Ara

2018 SONY TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27UK650 2018 model hocam UD600 2017 model 49"XF90 getirmedikleri için ne hallere kaldık sony yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

27UK650 2018 model hocam UD600 2017 model 49"XF90 getirmedikleri için ne hallere kaldık sony yüzünden

27UK650 ah-ips, va değil...

sony türkiye'nin allah.... anladınız siz...

ben dün 49mu8000 aldım, 1 senedir tv bekliyordum, 2018'lerden de ekmek çıkmayacağını anlayınca en azından 3600 e buldum alayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Mart 2018; 14:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

reklam ve düşük fiyat politikası bundan dolayı Türkiye gibi ekonomik sıkıntı yaşayan ülkelere bu konuda iyi hitap ettiklerini düşünüyorum, eskiden sharp müşterisi gelir rgb led, panasonic gelir plazma vs. teknolojik konuşurduk ama şimdi müşteri geliyor samsung ta şu fiyat lg de şu fiyat, sony batıyormuş, paneli lg den alıyormuşunuz, eee işlemciyi üretiyor diğer markalarda işlemci söylüyorlar mı yok, ama sekiz çekirdeykliymiş diyor :)

ben aşırı reklamı olan bir ürüne, markaya çok güvenemem, hep bir şüphe ile bakarım, en yakın örneği bknz. çiftlikbank.

velhasılıkelam bana kalırsa eskiden insanımız daha çok araştıran, bilgi sahibi idi, mantıklı konuşurdu, şimdi marketlerde satıcıların dediği her şeye inanan bir kesim var.

bu arada seviyeli sohbet için teşekkürler, iyi günler :)

Verdigin bilgiler icin asil biz tsk ederiz

Vedalasir gibi msj atmissin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

27UK650 2018 model hocam UD600 2017 model 49"XF90 getirmedikleri için ne hallere kaldık sony yüzünden

ben dün 49mu8000 aldım, 1 senedir tv bekliyordum, 2018'lerden de ekmek çıkmayacağını anlayınca en azından 3600 e buldum alayım dedim.

Hocam 49MU8000 de 50 hz 8 bit panel
  • g8 G kullanıcısına yanıt
    yok ya buradayız, bu mağazada seneye 10.yılımı kutlayacağım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kusura bakmayında, anlayamadım?
    Fiyatına mı?

• quote:

quote:

quote:

hayır, yine yanılıyorsunuz, 60 hz 10 bit panel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Mart 2018; 15:7:38 >
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun daha nice 10 senelere :)

• g8 G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    ben 60 hz yenileme hızı olan tv hiç duymadım, sony de hiç görmedim, dünyada üretimin de 50,100,200 hz olduğunu biliyorum, benden daha iyi ustalar vardır, detayını bilenlerin cevaplarını merak ediyorum.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Sony 49xf90 getirmedi diye kızıyoruz ama en azindan 49xf85 serisi 100 hz geliyor 2018 yılında samsung 49nu8000 va panel ama50 hz lg yeni 49sk8000 nano led ips 50 hz olarak cıkıyor 55 incleri 100 hz ..geriye ne kaldı philips yeni seriler ips nanoled 100 hz ve sony 49xf85 100 hz ips deniyor ama en azından görüntü ve motionflow konusunda eline su dökebilecek tv yok maalesef.. bu sene lg de samsung gibi maalesef 55 inc altı tvlerde 50 hz olarak satışa cıkacak sony 49xf90 getirseydi iyi olurdu ama samsung 55 inc alti 50 hz tv piyasaya sürüyor yine bu sene samsunga bide lg katilıyor bu sene demekki sony ve philips de olmasa 55 inc altı 100 hz tv ler hayal olacaktı..panasonic yeni seri gelmeside hayal bu sene ülkemize gelenlerde alt seri panasonic ve her yerde bulunamıyor panasonic türkiye pazarına tekrar hakim olmaya karar verirse ancak o zaman gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

amazon turkiyeye geliyor. Ne yapacagini bekleyip gorecegiz. Televizyon alabilirsek eminim çeşit anlaminda cok farkli seceneklerimiz ortaya cikacak. (panasonic sharp gibi tvlere ulasma sansimiz olabilir mi acaba ?)

Amozon Türkiyeye gelirse, Türkiyedeki vergi kanunlarına tabi olup KDV,ÖTV ödemek zorunda..Fiyatlar değişmez..

Sanırım Rekabet Kanununa göre bazı şeyleri Ucua satmak bile ceza gerektirebiliyor..Sony ile sanırım Aral (oyun Firması) arasında ucuza satma ama başkalarına pahalı fiyat verme gibi davalar olmuştu..

Amozon Türkiyeye geliyor demek sanırım Amozon Türkiye sayfası açıldı demek gibi..Bu tarz internet şirketleri neden Türkiyede veya başka bir Ülkede Şube açsın ki? işleri İnternet zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mart 2018; 15:26:6 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

55MU8000 100 hz 10 bit panel 49MU8000 türkiyede 50 hz 8 bit hocam 60 hz yenileme oranı tv lerde benimde bildiğim olmuyor yinede siz bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

insallah gelirler. Panasonic 2 sene once boshc siemens bayilerinde tv satmak gibi sacma sapan bir işe giristi. Lg ve samsung gormekten midem bulandi. Ozellikle lg gibi vasat bir marka bu kadar olumlu algi olusturmayi nasil basardi onada hayret ediyorum.

Sony daha yakın zamana kadar reklam yapmıyordu, hala da yapmıyor?

Ama Koreli markalar boy boy reklamlar yapıyor , magazalarda onların ürünlerinde daha çok kar payı olduğundan belki Sony ürünlere yönlendirilmiyor..

Ve sanırım en önemlisi, Koreliler Elektronik işini Milli Gurur meselesi yaptıklarından Full Devlet desteğini alıyorlar..Sony ne yapsın, Ülkelerinde Panasonic,Sharp,Toshiba,Mitshubishi, Sanyo....daha bi dolu firma var, hangini desteklesin japonlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

ben 60 hz yenileme hızı olan tv hiç duymadım, sony de hiç görmedim, dünyada üretimin de 50,100,200 hz olduğunu biliyorum, benden daha iyi ustalar vardır, detayını bilenlerin cevaplarını merak ediyorum.

100 hz dediklerinizin çoğu 120, 50 dedikleriniz de 60 hz'dir. Sony de dahil bütün markaların güncel modellerinde bu şekildedir. rtings ve displayspecs gibi teknik sitelerden teyit edebilirsiniz... neden ısrarla bu panellere 50-100 denildiğini (dediğinizi) ben de bilemiyorum.

örneğin görmedim duymadım dediğiniz sonylerden xf85 serisi de 120 hz'dir.

veya sony xe70 serisi 60 hz.dir.

veya sony xe85 serisi 120 hz. dir gibi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

55MU8000 100 hz 10 bit panel 49MU8000 türkiyede 50 hz 8 bit hocam 60 hz yenileme oranı tv lerde benimde bildiğim olmuyor yinede siz bilirsiniz

hayır, tamamen yanlış biliyorsunuz. umarım kulaktan dolma bilgileri bırakır doğrusunu araştırırsınız.

49mu8000'in türkiye'si, amerikası ingilteresi yok bu arada... bu tv'nin 2 modeli (UE ve UN) var, 2'sinin de specleri belli... bizim ülkemizdeki (UN49MU8000) 60 hz. 10 bittir. UE ise 8 bittir ancak bizim ülkemizde satılmamaktadır.

DisplaySpecifications
    48.5" Samsung UN49MU8000 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/4145a69

• Sizin dediğiniz yurdışında modellerde hz farklılıkları olabiliyor, bence bunun ülkeye göre değiştiğini biliyorum, yıllardır eğitimler de bu şekilde denildi, yani Türkiye de 50 hz olan cihaz başka ülkede 60hz olarak yazılıyor, siz öyle yazınca bende iki ayrı cihaz üretiliyor diye düşündüm.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Avrupa/Türkiye arasında, dil olarak elektrik terimleri de değişik..Onlar Hertz olarak 120Hz,60Hz diye kullanıyor yani bizim 100 Hz, 50 Hz..

örnekte olduğu gibi..

2018 SONY TV
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Bende bunu diyorum, ülkeye göre değişiyor.
    Belki ülkenin elektrik altyapısından dolayı sanırım. Bu sebepten dolayı üretimde ülkeden ülkeye değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: meekmentos

Sony 49xf90 getirmedi diye kızıyoruz ama en azindan 49xf85 serisi 100 hz geliyor 2018 yılında samsung 49nu8000 va panel ama50 hz lg yeni 49sk8000 nano led ips 50 hz olarak cıkıyor 55 incleri 100 hz ..geriye ne kaldı philips yeni seriler ips nanoled 100 hz ve sony 49xf85 100 hz ips deniyor ama en azından görüntü ve motionflow konusunda eline su dökebilecek tv yok maalesef.. bu sene lg de samsung gibi maalesef 55 inc altı tvlerde 50 hz olarak satışa cıkacak sony 49xf90 getirseydi iyi olurdu ama samsung 55 inc alti 50 hz tv piyasaya sürüyor yine bu sene samsunga bide lg katilıyor bu sene demekki sony ve philips de olmasa 55 inc altı 100 hz tv ler hayal olacaktı..panasonic yeni seri gelmeside hayal bu sene ülkemize gelenlerde alt seri panasonic ve her yerde bulunamıyor panasonic türkiye pazarına tekrar hakim olmaya karar verirse ancak o zaman gelir

120 hz ips alacak olsak lg ve philips geçen seneden beri 120 hz ips tv satıyor zaten... bunun için niye sony'yi alkışlayalım? 2.sınıf ips panellerini eskiden va olan 8 serisine de getirdi diye mi? Seneye de iyice ucuza kaçıp 9'ları ips yapar bakarsınız... :)

hiçbir tv eline su dökemez demişsiniz de görüntü ve motionflow hz kadar response time'la da alakalıdır ve her 120 hz tv en iyisi demek değildir. örneğin 120 hz va panel daha iyi hareket performansı sunabilir. orda panelin tepki süresine bakmak gerekir. ha ama xf85'in motion perf.nın iyi olacağını tahmin etmek güç değil... ama şimdiden hiçbir tv eline su dökemez demek saçma olur.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.