Şimdi Ara

2018 SONY TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiyede yaşayan Türk vatandaşıyız..Sony sayfasında 50/100 hz yazıyorsa bizi bağlayan da budur..Avrupalıların terimleri bizi bağlamıyor..

Yani sony Avrupa için 120 Hz, Türkiye için 100 Hz üretmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

Bende bunu diyorum, ülkeye göre değişiyor.
    Belki ülkenin elektrik altyapısından dolayı sanırım. Bu sebepten dolayı üretimde ülkeden ülkeye değişebilir.

hayır, ülkeden ülkeye değişmiyor. bir tv'nin hem 50 hem 60 hz modeli yok. arkadaş aynı tv'ye/panele x ülkesinde 50 hz denirken, y ülkesinde 60 hz denebiliyor demiş. (bunu araştırmadım)

farklı model, farklı üretim falan yok.
  • Belki elektriksel bir parça bişi değişiyordur, ülkeden ülkeye elektriksel durumlar değişebiliyor, sonuç olarak katılıyorum 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    doğrudur, yazımda ülkeden ülkeye değişiyor,
    Eskiden de vardı bu, biz 100hz yazarken tv ye, sony nin yurdışı etiketlerinde, kataloglarında 120 hz yazıyordu.

• quote:

Belki elektriksel bir parça bişi değişiyordur, ülkeden ülkeye elektriksel durumlar değişebiliyor, sonuç olarak katılıyorum 👍

parça değişmiyor, aynı tv...

5 cm uzunluğa ben 5 cm derim amerikalı 1,96 inch der... bu da böyle bi şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Mart 2018; 15:55:11 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Hocam cümle başında dikkat edersen "belki" dedim, kesin bişi söylemedim. Sonuç olarak ülkeden ülkeye değişir dedik ama sen arkadaşa Türkiye deki ürüne 60hz diye direttin, adam doğru olanı yazdı 50hz diye :)

• quote:

Hocam cümle başında dikkat edersen "belki" dedim, kesin bişi söylemedim. Sonuç olarak ülkeden ülkeye değişir dedik ama sen arkadaşa Türkiye deki ürüne 60hz diye direttin, adam doğru olanı yazdı 50hz diye :)

bence sen olayı hala anlamadın ama sağlık olsun...

TR'deki ürün 60 hz demekte de hiçbir mahsur yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

quote:

quote:

27UK650 2018 model hocam UD600 2017 model 49"XF90 getirmedikleri için ne hallere kaldık sony yüzünden

27UK650 ah-ips, va değil...

sony türkiye'nin allah.... anladınız siz...

ben dün 49mu8000 aldım, 1 senedir tv bekliyordum, 2018'lerden de ekmek çıkmayacağını anlayınca en azından 3600 e buldum alayım dedim.

Hocam 49MU8000 de 50 hz 8 bit panel

hayır, yine yanılıyorsunuz, 60 hz 10 bit panel...

hocam arkadaş 50 hz deyince cevap olarak ''yanılıyorusunuz 60 hz'' diyorsunuz, şimdi de bana ''tr deki ürüne 60hz demekte hiçbir mahsur yok'' diyorsunuz, bence iki cevap birbirini tutmuyor, sizce tutuyor mu? evet hayır diye cevaplarsan bana yeterlidir.

• Ben xf85 için yazmadim sony yi kastedip yazdım göruntü kalitesini ve motionflowu kimseyede ips alın demiyorum sadece piyasaya çıkacak tvleri yazdım va ve ips arasındakı farkıda biliyorum bana görede va panel en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

27UK650 2018 model hocam UD600 2017 model 49"XF90 getirmedikleri için ne hallere kaldık sony yüzünden

27UK650 ah-ips, va değil...

sony türkiye'nin allah.... anladınız siz...

ben dün 49mu8000 aldım, 1 senedir tv bekliyordum, 2018'lerden de ekmek çıkmayacağını anlayınca en azından 3600 e buldum alayım dedim.

Hocam 49MU8000 de 50 hz 8 bit panel

hayır, yine yanılıyorsunuz, 60 hz 10 bit panel...

hocam arkadaş 50 hz deyince cevap olarak ''yanılıyorusunuz 60 hz'' diyorsunuz, şimdi de bana ''tr deki ürüne 60hz demekte hiçbir mahsur yok'' diyorsunuz, bence iki cevap birbirini tutmuyor, sizce tutuyor mu? evet hayır diye cevaplarsan bana yeterlidir.

yok yok sen hala olayı anlamadın.

• meekmentos M kullanıcısına yanıt
    hocam 2018 de 49 ve 43 te diğer markalarda 100 panelli tv gelmiyor mu? sadece sony de mi geliyor?
  • 50/60 hz yayın, ülkede kullanılan frekansa göre değişiyor

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    philips ve sony var 49 incte 43 xf85 gelirse 43 de de sony panasonic var 49fx780 ve 49fx750 ama turkiyeye gelmez heralde gecen senekiler gelmemişti..

• Playstation müşteri çok istiyordu 100hz panelli küçük ekran, güzel bilgi teşekkür ederim 👍

• quote:

Playstation müşteri çok istiyordu 100hz panelli küçük ekran, güzel bilgi teşekkür ederim 👍

Mario gomez

43xf8577 kesin gelmeyecek mi?

Size bu bilgler ne zaaman gelir ?

• Bugün bir liste paylaşıldı, 43xf7596 ve 43xf8096 gelecek, 43xf85 listede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 20 Mart 2018; 17:4:44 >
  • quote:

Bugün bir liste paylaşıldı, 43xf7596 ve 43xf8096 gelecek, 43xf85 listede yok.

Bu paneller 50hz dime 100hz yok iclerinde

• g8 G kullanıcısına yanıt
    Baktım, 43" te ikisi de 50 hz.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Xf85 serisinin paneli belli oldumu peki

• N11 de adamlar 2018 tv sony xf modellerini satmaya baslamis sony zorlu die firma

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.