Şimdi Ara

2018 SONY TV (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

inş çözersiniz
    iyi malın reklama ihtiyacı yok arayan gelir bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 20 Mart 2018; 20:18:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten çok kişi Tv sini Yükseltmek amaçlı alıyor..Hep dediğim gibi memnunsanız Tv nizden hiç maceraya girmeye gerek yok..Bu fiyatlar ile Tv yenilemek mantıklı değil zira 1 sene geçmeden yeni modeller gelecek?

Ama yeni Tv alacak olanlar da uzun sene kullanacak bir Tv arıyor,
  • meekmentos M kullanıcısına yanıt
    Kurdan dolayı mutlaka öyle olacak ama samsung ve lg en azından ilerleyen günlerde fiyat politikasında açısından sony kadar katı değiller.
  • Sony sony dir digerleri her zaman tirt

• 49xf8577 5.799 TL demek

Sony'nin fiyat politikası böyle, diğer markalara göre her zaman bir tık üstte tutuyor fiyatları.

Kur ile ilgisi yok, geçmiş yıllardan beridir bu böyle oldu. Millet kıtlıktan çıkmış gibi atlamazsa, duruma göre fiyatlara çeki düzen verir herhalde Sony.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Mart 2018; 7:48:42 >
  • SONY Türkiye Gittigidiyora Mağazamı Açmış Yoksa Bu Herhangi Bir Sony Yetkili Satıcısımıdır ?

www.gittigidiyor.com
    sony - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cadde/sony/arama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

SONY Türkiye Gittigidiyora Mağazamı Açmış Yoksa Bu Herhangi Bir Sony Yetkili Satıcısımıdır ?

https://www.gittigidiyor.com/cadde/sony/arama

Burası Hepsisony'nin gittigidiyor dükkanı.
    Sanırım Kanyon AVM'deki sony bayisi.
    AKMEL DAY. TÜK. MALZ. olarak geçiyor resmi adı.
    Ben de burdan aldım, sorunsuz hızlı kargo geldi.
    Sony Eurasia garantili.
    Ürün sıfır kapalı kutu geldi.
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. En buyuk sebep ekonomik , alım gücü...

Sokaktan birini cevir televizyonda 2 marka soylermisiniz desek Lg ve samsung ...

Albani ustad g.kore japon cekismesinden bahsederdi... ulkemizde japonlar yavas yavas cekiliyor sony playstation dan baska neyi kaldi.

Simdiki market saticilarini gec insanlar evrim gecirdi. Alcakgonullu birini bulursan al basina koy.

Her zaman guzel sohbet dilegiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

amazon turkiyeye geliyor. Ne yapacagini bekleyip gorecegiz. Televizyon alabilirsek eminim çeşit anlaminda cok farkli seceneklerimiz ortaya cikacak. (panasonic sharp gibi tvlere ulasma sansimiz olabilir mi acaba ?)

Amozon Türkiyeye gelirse, Türkiyedeki vergi kanunlarına tabi olup KDV,ÖTV ödemek zorunda..Fiyatlar değişmez..

Sanırım Rekabet Kanununa göre bazı şeyleri Ucua satmak bile ceza gerektirebiliyor..Sony ile sanırım Aral (oyun Firması) arasında ucuza satma ama başkalarına pahalı fiyat verme gibi davalar olmuştu..

Amozon Türkiyeye geliyor demek sanırım Amozon Türkiye sayfası açıldı demek gibi..Bu tarz internet şirketleri neden Türkiyede veya başka bir Ülkede Şube açsın ki? işleri İnternet zaten

Fiyatlar pek degismeyecektir malesef. Ben belki yeni seceneklerimiz umudu icindeyim (sharp panasonic .ulkemize gelmeyen ebatlar) normalde suan amazondan tv getirtemiyoruz sanirim. gelse bile gumruk skntilari diger urunlerden biraz daha fsrkli olur sanirim.

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Gercekten japon kafasi diye bir sey var :)

japonlar reklam, pazarlama, konusunda cok buyuk skntilari var bence.

Youtubeda japonyada yasayan bir turk. Magazadan televizyon seciyor . Evden amazona girip (daha uygun oldugu icin) tvyi oradan aliyor. japonyada aldigi Tv de LG :)

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    Bu doğal bir süreç Japonlar rekabet edemiyor. Ama Güney Kore'li firmalara karşıda Çinli firmalar gitgide yükseliyor. Philipsin Tv bölümü oldukça toparladı Ç,n desteğiyle onun dışında Xiomi, Hisense ve birkaç firma daha her alanda Kore'lileri zorluyorlar...
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Amozondan çok şey geliyor gelmesine de , amozon ve orada satış yapan şirketler herşeyi Türkiyeye yollamıyorlar..Zaten Bu Ürün Ülkenize gönderilmiyor dediği an olay bitiyor..

Amozondan ürün alan AVR/Ses sistemi tarzı şeyler alan var ama Tv gibi ebatları büyük ürün getiren duymadım? Gümrükte sıkıntı çıkabilir zira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Mart 2018; 15:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Gercekten japon kafasi diye bir sey var :)

japonlar reklam, pazarlama, konusunda cok buyuk skntilari var bence.

Youtubeda japonyada yasayan bir turk. Magazadan televizyon seciyor . Evden amazona girip (daha uygun oldugu icin) tvyi oradan aliyor. japonyada aldigi Tv de LG :)

Reklam değil de sanırım fazla Özgüven..

Bir şahısın sözü vardı : Japonlar Tv ye Televizyon demez, SHARP derler..

SHARP markası onlar için televizyon demek, tabi Türkiyede satılan sharplar değil..

Adamların (Japonlar) TV yayın sistemi, kullandıkları Tv'ler, elektronik alatler kendilerine özel..Aşmışlar..Ama dünyaya sattıkları ürünler yine sanırım bana göre daha alt seviyede..

Yoksa adamların yapamayacağı şey yok gibi..

Tanıştığım bir japona bana elektronik alet getirirmisin dediğimde, Japonyada üretilen ürünler dışarda çalışmıyor demişti? Doğru veya gercek ama mantıklı..

Japonlar fazla dürüst..Daha yakın zamana kadar Lisanslı Divx dışında bir format oynatmıyordu Tv leri..Ses oynatmada da yine bazı formatları oynatmıyordu..MKV sonradan geldi hatırlayablar bilir..Altyazı sonradan geldi..

Biraz Sinema, Oyun, Müzik konusunda iş yaptıklarından pek Tv işine önem vermiyorlar gibi..Reklama ihtiyaçları da yok..

Televizyonda hiç Audi, Mercedes reklamı görüyormusunuz???

Çok sık reklamı olan bir ürün çok kaliteli demek değildir.Tam tersi de olabilir

Büyük firma olmanız önemli değil..

Zamanında izmirde Best Buy açıldı..Ama yerli Bilgisayar firmaları mantar gibi etrafında çoğalınca adamlar rekabet edemediler..Fiyat, servis, dürüstlük vs konularından taviz vermek gerekiyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Mart 2018; 15:50:4 >

• İstanbul Kanyon Sony Center 43XF7596 için 4.249 Lira fiyat verdi.

49XF8577 için ise üstte yazıldığı gibi 5.799 Lira denildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Mart 2018; 16:48:29 >
  • 43xf8577 oldugundan eminmisiniz 43xf75 olmasin 43xf8577 gelmeyecek dendi cünkü

• 43xf7596 nin 4250 fiyatı var çünkü

• meekmentos M kullanıcısına yanıt
    43XF7596 olacak doğrudur

Düzelttim

50 hz imiş bu arada

2018 yılında bu fiyatlara 50 hz hâlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 21 Mart 2018; 16:52:14 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Ben kendimde görüstüm çünkü hepsisony olarak siteleri var zaten gittiginiz yerin 43xf7596 4250 tl den cıkacakmış onlar 3850 den satmayı düşünüyorlarmış 49xf8577 de 5799 yerine 5200 -5250 arası satmayı düşünüyorlarmış %10 indirimle satılacak denmişti..

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Bu japon hikayeleri hem enteresan hemde cok ilgi cekici degil mi :)

(pio ansiklopedisi .sharp"in efsane konularini, bir hikaye, roman gibi okuyorum)

Amerika ve japon pazari şirketler icin cok onemli. mesela Oyun satislari aciklanirken amerika ve japonya ayriyeten yazilir. Amerika icin ozel markalar lexus infiniti vs...

Japonyada uretilen urunler hem iscilik hemde bir cok maliyet acisindan kedi ulkelerinde satmak icin en dogu tercih olmaz mi? (hem sureklilik hemde milli sermaya gibi)

Japonyada uretilen bir urunle. çinde uretilen ayni urun heralde kiyas bile edilemez.

Pioneer birlesik krallikta televizyon uretiyordu,eminim efsane bir işcilik maliyeti vardi. Dukkani kapatmalarinin bir sebebide buydu.

Dediginiz gibi japonlar bu çinli ve g.koreli ceteler icin fazla dürüst kaliyor. Bence Kötü cocuk olmayi isteselerde beceremiyor eline yuzune bulastiriyorlar (sony gibi)

Hocam nick degismis yeni farkettim siz oldugunuzu (baya gec oldu:) selamlar saygilar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 21 Mart 2018; 17:16:8 >

• Periah kullanıcısına yanıt
    Bu çinliler heryeri ele gecirecek ve 3.dunya savasini bir kat daha yaklastiracaklar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.