Şimdi Ara

2018 SONY TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sordum bakalım cevap bekliyorum, bu arada 49xf8577 5.799 tl, 49xf8096 5.199 tl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Hocam tam arası 55xf9005 : 7.499 tl den geliyor.

• g8 G kullanıcısına yanıt
    Nisandan itibaren geliyor ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

Nisandan itibaren geliyor ürünler.

49xf9005 gelmedikden sonra gelse ne olur yeni urunler

Artik yapicak bisey yok 49xf8577 alicaz napalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    49xf8577 nin 5.799 tl olduğu yerde 49xf90 nasıl gelsin, hesabını siz yapın, getirmekte sorun yok, 6bin tl üzeri 49" nasıl satılsın? Bu riske hangi firma girer? Getirmemekle bence çok doğru yapıyorlar, öle getirildi mi 20-30 adet getirilmiyor, Türkiye şartlarını düşünmek lazım.

• XF8577 eğer VA panelse düşünebilirim yoksa odaya 55” yerleştirmenin planlaması yapmayı düşünüyorum

46W905A kullanıyorum ondan sonra gidip İPS panel tv almak biraz tuhaf olur

• quote:

Orijinalden alıntı: meekmentos

Xf85 serisinin paneli belli oldumu peki

DisplaySpecifications
    48.5" Sony KD-49XF8096 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/003c10f7

IPS sanırım

• MarioGomez kullanıcısına yanıt

Sony Centerler 7500 den satar ama Internet üzerinden belli kampanyalar ile 7000 olur gibi, tahminime yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

49xf8577 nin 5.799 tl olduğu yerde 49xf90 nasıl gelsin, hesabını siz yapın, getirmekte sorun yok, 6bin tl üzeri 49" nasıl satılsın? Bu riske hangi firma girer? Getirmemekle bence çok doğru yapıyorlar, öle getirildi mi 20-30 adet getirilmiyor, Türkiye şartlarını düşünmek lazım.

Sony ve digerleri bunu unutmayin

Ips panel diger cihazlarda dandik olabilir ama sony de ips cok farkli

Ya bu sony mercedes

Yanina yanasacak bi bmw yok

Yani tek en dandik tv si bile piyasadaki tv lerden cok cok iyidir sony lan bu boru

Burdan salllamak kolay sony ips panel falan filan

Sony salak mi ki dandik tv cikarsin okadar muhendis bilmiyo bi takilmis ips va panel

Biri bana aralarindaki farki aciklasin

Mario gomez kardes icerenkoy carrefour da ne zaman goruruz yeni modelleri bakmadan almak olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

XF8577 eğer VA panelse düşünebilirim yoksa odaya 55” yerleştirmenin planlaması yapmayı düşünüyorum

46W905A kullanıyorum ondan sonra gidip İPS panel tv almak biraz tuhaf olur

46W905A dan sonra sizi yeni Paneller memnun etmez..Kullandığım Tv 46W905A.. görüntüsü 4K seviyesinde ve özel TV..Bayi ile anlaşamadığımdan iade ettim..

220 Hz panel, Triminos özellik, VA panel..Şimdiki VA lar A-MVA, kalitesi düşük tahminim..Panel işinde bildiğim AUO en iyi, sonra S-Va (Samsung VA) geliyor.

Gercek 10 bit panel de zor 8+FRC hatta 6 bit bile olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mart 2018; 19:26:29 >
  • W905A dan sonra OLED’e mi geçilir hocam?

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Benim şahsi görüşüm HX920,W905A,X905A..bunlardan sonra kalite düştü..XE9005/XE9305 bunlar hakkında da olumlu yorumlar var

OLED gercek OLED olsa, Oled Display düşünülür ama OLED Teknoloji Tv lerin bazı Teknik problemleri var..

*Yazacaklarım tamamen Oled grubundan, orada yazılanlardan derlenmiştir..

1- Şuan sadece LG üretimi Kodak buluşu W-OLED White Oled/beyaz oled var

OLED deyince normalde 4 renk olması lazım..Samsung RGB Oled yapacağını duyurdu ama kaldı..Bu bakımdan Renk olayında bir sıkıntı var bana göre

2- Oled panellerde eski Plazmalardaki Logo Yanması riski Tam %100 aşılmış değil..2017 modellerinde Sweep/Süpürme Programları konulmuş ama Sony sitesinde bu programın sık çalıştırılması Panel ömrünü azaltır diyor, LG ise belli sürelerle bu programı arka planda çalıştırıyor??kafa karıştırıcı

3-Oled Panellerde bir rengin zamanla diğer renklerden erken "öldüğü" gibi bir durum olabilir emin değilim..

4- Oled panellerde Led panellerdeki Motion teknolojisi, araya kare eklemek yok, bunun yerine farklı bir sistem kullanıyor fakat yetersiz..

5-Oled panellerin Parlaklık seviyesi Led Tv lere göre az gelebilir..

6-2017 Tv lerinde özellikle LG modellerde Yellow Tint (Avrupada başka renkler görülmüş) kronik bir problem..

7-Nadir de olsa Bandig çıkabilir..

**Bazı arkadaşlar diyorki LED lerde problem yok mu? Var elbet, LED teknolojisi tamamen hatalar kusurlar üstüne kurulu, panel tazeleme hızı, motion yetersizliği, siyah problemi vs vs vs..

OLED son teknolojisi deniliyor ise hataları aşmış olması gerek..

Şimdiki zamandan konuşursak OLED için konuşulan tek şey Siyahlar? Bunu elde eden Sony XZ9 modeli var, Samsungun Q-led modeli var, arka aydınlatma düzgün olduktan sonra yeterli siyah elde edilir..

Özetle OLED biraz erken, emekleme aşamasında..Haydi aldınız diyelim Oled, bunla Yerel kanallar izlenmez, ancak Blu Ray, yüksek çözünürlüklü içerik izlemek gerek..

Fiyat ucuzladı alalım demek işin kolay tarafı.

Philipsten de Oled gelmiş, Sony zaten yaptı..Samsung tan da bir model gelirse rekabet kıyas olur..

benim Favorim panasonicten OLED ama Türkiyeden çekildi..Sharp ta olabilir..

**En can alıcı nokta Türkiyede yayınlar en fazla 720p seviyesinde olduğundan OLED vs biraz fazla bu yayınlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mart 2018; 19:45:10 >

Nisanla Haziran arası modellerin gelişi biter, teşhire açtıkça buradan bilgi vereceğim, her türlü usb görüntülerinizle gelip kıyaslamalar yapabilirsiniz.

Genelde ilk etapta olmuyor, ilk zamanlarda sony fiyatları kontrol altına alıyor, müdahale ediyor.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Gelecek 49 inch modelin IPS olması biraz eksi puan olsa da yan yana izlenmeden (VA-IPS )farkı anlamak zor diye düşünüyorum..

IPS panellerin en büyük sıkıntısı Işık sızması riskinin VA ya göre fazla olması ama..Sony IPS çok kötü değildir...

IPS panelin kendine göre avantaj-dezavantajları var..

IPS bir panasonic,Apple elinde çok güzel sonuçlar veriyor..Teknoloji ile alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mart 2018; 19:51:16 >
  • Bu fiyatlar ile sony nin üstünü çizdim.Sony e satış hayatında başarılar diliyorum :)
    ışık sızlamaları, bulutlanma vs. gibi problemle karşılaşmadık, çok şükür bu sene güzel geçti sorunsuz, fiyatlarda güzeldi, geçen buraya yazan müşteri ile ilgileniyoruz, büyük ihtimalle müşteriyi üzmeyecekler.

İnşallah bu sene de böyle geçer.

• Kur böyle olduktan sonra yeni çıkan teknolojileri kaçımız alıp istifade edebilecek

• ouz1806 kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız, fiyatlar yüksek diye markalara sallamak bence doğru değil, euro 4.8, dolar 3.9 olmuş ve vergi.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Samsung lg ve philips te ucuza cıkmaz bu dolar euro kuruyla

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.