Şimdi Ara

2018 SONY TV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazıklar olsun sony nin türkiye pazarına verdiği önem ortada 49xf bekliyorduk olmadı samsung mu9000 geri dönelim ne yapalım önerisi olan var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: west07

yazıklar olsun sony nin türkiye pazarına verdiği önem ortada 49xf bekliyorduk olmadı samsung mu9000 geri dönelim ne yapalım önerisi olan var mı???

49xf serisi geliyor ama, üst modeller gelmiyor..

49XF9005 modeli gelmiyor..49XF olarak düşük model geliyor diye yazdı Mario gomez arkadaşımız, yanlışım varsa düzeltebilir

gelen model IPS / 50 hz olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Mart 2018; 23:31:21 >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar xf90 gelmiyor, xf85 bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

49XF85 panel hızı ve cinsi nedir biliyormusunuz?

IPS/Edge Led/50 Hz?
  • meekmentos M kullanıcısına yanıt
    -49xf90 6bin tl bandında olacağından, Türkiye şartlarında adetli satılamayacağından, Avrupa Sony e bu yüzden adet veremediler çünkü Avrupa Sony belirli sayıda gönderiyor, kafasına göre bir rakamla ürün göndermiyorlar.
    -55xe9005 7.500 tl den gelmişti, bu sene 55xf90 8bin tl olur.

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Xf85 in paneli 100 hz, 8 serileri bazı senelerde 65 haricinde edge led olarak geliyor, paneli de benim tahminim ips tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 19 Mart 2018; 23:49:53 >
  • quote:

Sizin daha haberiniz yok 8577 modeli geliyor ve fiyat bile verdiler

Ips panel 100hz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony zorlu center modelleri satmaya baslamis bile

Xf modeli 2018 satisda

2018 SONY TV

• quote:

Xf85 in paneli 100 hz, 8 serileri bazı senelerde 65 haricinde edge led olarak geliyor, paneli de benim tahminim ips tir.

Va panel xf90 serisinde

Ips panel diger alt modelller

Xf90 in altindaki serilerin hepsi edge led ips panel

49xf8577 5000tl bakit fiyat verdiler

• g8 G kullanıcısına yanıt
    Xf85 gelecek diye zaten önceki sayfalarda yazdım, 100 hz olduğunu da yazdım, fiyatında aşağı yukarı tahmin etmek zaten zor değil geçen seneki xe80 serisinin kaça geldiği belli, ortalama yeni ürün 400-500 tl üstünde çıkar bu her sene böyle oldu, panel için maliyetten dolayı tahminim ips olur dedim, neyden haberim yok onu anlamadım?

• quote:

Xf85 gelecek diye zaten önceki sayfalarda yazdım, 100 hz olduğunu da yazdım, fiyatında aşağı yukarı tahmin etmek zaten zor değil geçen seneki xe80 serisinin kaça geldiği belli, ortalama yeni ürün 400-500 tl üstünde çıkar bu her sene böyle oldu, panel için maliyetten dolayı tahminim ips olur dedim, neyden haberim yok onu anlamadım?

Gelebilir kismi ve satislara baslanmasi

Sizce 49xf8577 modeli satis fiyati ne olur

Ayrica 55xf90 icin 6500tl fiyat verdiler ve nisan ayinda satisa sunulcakmis

Bu resimdeki tv xf75 yani ips 50 hz tv o fiyatı asla haketmiyor hepsisony tv fiyatları pahalı olacagı için %10 indirimli satılacakmış 43xf75 4250 yerine 3850 civarı 49xf8577 5700 veya 5800 yerine 5200 civarı satılacakmış..ips olup olmadıgı tam net bilinmiyor sony ye sorup bilgilendirme yapacaklarıni söylediler onlardan haber bekliyorum..49xf9005 de kesin olarak gelmeyecek..

Sony her üründe satışa açıldı maili atar bize, bize bilgi gelmeden nasıl satışa açalım? Belki geceden mail atmışlardır, arkadaşlarda sitelerine girmiştir, bugün bilgi gelmedi çünkü.

49xf90 serisinin gelmeyeceğini söyleyen kişiyim, 49xf nin 100 hz panelli olacağınıda söyledim, net olmayan bir şey için, fiyat vs net birşey olmadığı için bilgi vermem zaten doğru olmaz.

49xf85 tahminim 5000-5500 arası olur, 55xf90 nın ilk çıkış fiyatının 6500 tl olacağına imkan vermiyorum, en az 8bin tl, umarım ben yanılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: meekmentos

Bu resimdeki tv xf75 yani ips 50 hz tv o fiyatı asla haketmiyor hepsisony tv fiyatları pahalı olacagı için %10 indirimli satılacakmış 43xf75 4250 yerine 3850 civarı 49xf8577 5700 veya 5800 yerine 5200 civarı satılacakmış..ips olup olmadıgı tam net bilinmiyor sony ye sorup bilgilendirme yapacaklarıni söylediler onlardan haber bekliyorum..49xf9005 de kesin olarak gelmeyecek..

Kesinlikle ips panel

Bosuna beklemeyin xf85 serisi va panel degildir

Xf90 model va panel

85 ve 90 serileri 100hz ve yenileme hizi 1000 dir

• quote:

Sony her üründe satışa açıldı maili atar bize, bize bilgi gelmeden nasıl satışa açalım? Belki geceden mail atmışlardır, arkadaşlarda sitelerine girmiştir, bugün bilgi gelmedi çünkü.

49xf90 serisinin gelmeyeceğini söyleyen kişiyim, 49xf nin 100 hz panelli olacağınıda söyledim, net olmayan bir şey için, fiyat vs net birşey olmadığı için bilgi vermem zaten doğru olmaz.

49xf85 tahminim 5000-5500 arası olur, 55xf90 nın ilk çıkış fiyatının 6500 tl olacağına imkan vermiyorum, en az 8bin tl, umarım ben yanılırım.

Siz sony calisanisiniz ben tv alicisiyim

Siz tabikde benden daha iyi bilirsiniz

Ips veya va panel millet bolunmus durumda

Herkese tavisyem panel e takilmayin

Gidin bakin izleyin goze hos gelen ne ise ekonomik acidan onu alin saygilar

Düzeltme yapayım:

Yenileme hızı dediğiniz refresh rate=Panelin hızı 100 Hz,

Motion ise (harektli görüntülerdeki Hıza panelin yetişmesi durumu) yazılımsal hız 1000 Hz dir..

ikisi genelde karışıyor

Ayrıca Sony satan yerler Sony center veya farklı Distribitor/ithalatçı olmasına göre değişkenlik gösterebilir..

Yine mağazaların kendi insiyatifi, internetten satış yapanların kupon, indirim, Kredi kart anlaşmasına göre fiyat farkları olabilir, bunu Tüm Sony Türkiye satışı için düşünmemek lazım..Gecen sene bu tarz durumlar yaşandı..

En ucuz, uygun bulduğunuz yerden alın ama aldığınız yerin indirim kendisinin özel insiyatifidir..Burada ben şu kadar fiyata aldım tarzı mesajlar , Tv alacak arkadaşları da aynı beklentiye sokuyor :)

Sony fiyatları genelde aynıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mart 2018; 1:5:10 >
  • 6500 olmaz mariogomezin dedigi gibi en az 8000 bindir 55xf9005 fiyatı 65 inc 11299 olucak demişlerdi ona göre hesap etmek lazim sanırım en az 8000 bin olur ancak pesin fiyat 7500 olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Düzeltme yapayım:

Yenileme hızı dediğiniz refresh rate=Panelin hızı 100 Hz,

Motion ise (harektli görüntülerdeki Hıza panelin yetişmesi durumu) yazılımsal hız 1000 Hz dir..

ikisi genelde karışıyor

Yok bundan yenileme hizi 1000hz yazilimsal olarak 100 :)

Sagolun aydinlattiniz bizleri

Yenileme Hızı nedir biliyor musunuz diye sorsam??

1000 yenileme hızı ne zaman icad oldu :)

Yabancılar bunu Native Hız/Doğal hız olarak kullanıyorlar

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mart 2018; 1:8:6 >
  • quote:

Mario gomez senden en kisa zamanda fiyat bekliyorum

Dilerim bizlere yardimci olabilirsin

Gecen hafta yapabilcegim.fiyat neyse yardimci olurum.demistin bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.