Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, eyvallah :)

Aslına bakarsan evet, düzensiz gözüküyorlar. Fakaaaat aslında düzenleri var :D En çok kullandığım kitaplar sol tarafta, dikkat ettiysen çok belli olmasa da ders sırasındalar (yani 2 mat arasında biyo yok gibi). Tabi ki rafı düzenlemeyi de düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

ygs 15k
    lys 10k gelcek

mezuna kalırsa
    ygs 20k

lys 3k

rez alın benim dediğim tutar

show yapanlar genellikle tutturamaz

Dostum yorumun için teşekkürler.
    Metinde tam da bundan bahsediyordum işte. Senin görüşündür saygı duyarım fakat çok laubali bir tipe benziyorsun, yanlış anlama da. 'Ben bilirim' ibaresini nice alimler, bilim adamları kullanmazken, sen neyine güvenip böyle konuşuyorsun ki? Elinde veri mi var, geleceği mi görüyorsun?

En ironik olan şey ise imzandaki alıntı. Ben daha ne diyeyim...
  • Başarılar hocam günlüğünüzü takip edeceğim :)
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    +1 hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Hocam hoş geldiniz bizim fakirhaneye :) Mutlu ettiniz beni.
  • En fazla 1 hafta veriyorum var mı arttıran?

• quote:

Orijinalden alıntı: bur744

quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

ygs 15k
    lys 10k gelcek

mezuna kalırsa
    ygs 20k

lys 3k

rez alın benim dediğim tutar

show yapanlar genellikle tutturamaz

Dostum yorumun için teşekkürler.
    Metinde tam da bundan bahsediyordum işte. Senin görüşündür saygı duyarım fakat çok laubali bir tipe benziyorsun, yanlış anlama da. 'Ben bilirim' ibaresini nice alimler, bilim adamları kullanmazken, sen neyine güvenip böyle konuşuyorsun ki? Elinde veri mi var, geleceği mi görüyorsun?

En ironik olan şey ise imzandaki alıntı. Ben daha ne diyeyim...

ben geleceği gördüğüme inanıyorum

ben führerim dostum

• ahh kardeş ya zamanında bizde 70 yapardık ne günlerdi lan . Çalış kardeş ben 120 ye çıktım sınavda sende inşallah 130 a çıkarsın oralardan
  • Amin hocam ama sorularda çok zaman harcıyorum kafta bile 16 soruyu 50 dakiakda çözdüm zor geldi diye
  • Şimdi söyleyeceğimi kötü niyetle söylemeyeceğim sadece eskilerin bileceği bir şey den bahsedeceğim geçen sene yazın yine bu zamanlar sizin gibi bir arkadaş vardı aynı böyle günlük yaptıklarını yazıyordu hedefi ya ilk 100 ya da ilk 1000 tam hatırlamadım şimdi ilk zamanlar böyle devam ettiremezsin her gün foruma yazmasın falan diyenler çok oldu.

O da inatla yazacağım göreceksiniz dedi anlayacağın baya tepki aldı sonra da yok oldu gitti.Eskiler bilir belki tanıyan vardır.
  • takip edecegim gunlugunu.ben 2019da giricem ama yari basliyorum bende.sizden gorup bir gunluk yazmaya karar verdim.basarilar

• meb1907 kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini anladım, samimi yorumun için teşekkür ederim :D Elbette ki ne olacağını kimse bilemez, iddia da edemem zaten son güne kadar yazacağım diye. Bunu kendime bir zorluk veya şart koşmaktan ziyade zevk alarak yapacağıma inandığım için böyle bir şey deniyorum. Kaldı ki bir zararı olduğunu da düşünmüyorum. Kısaca Allah ömür ve irade verirse yazmaya devam ediyorum diyelim :D
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ederim, sen de yerini al! Allah mahcup etmesin :)

AA bak yeni farkettim. Onbaşı olmuşum. Yehuuuuu :D
  • bur744 B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.erken kalkan yol alır
  • Hocam ekstrem geometri nasıl benimde 9da 10 dayken ders dinlemiyordum ders dinlemiyordum derken sadece geometri yı dinlemedim problemler veya mat dinliyordum geometriye başladım sıfır kitap çözmeye gerek görmedim orta düzey bir fasikül ve konu anlatımlı aldım ondan gidiyorum görme noktasında sıkıntıliyım birde hız ve renk geometri cözüyorum zor testleri dahil iyi gidiyor yani bir orta seviyeye taşır orta seviye için ekstrem iyimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa, bu kitap senin aradığın seviyede olabilir. Zor değil, hafiften klasikleşmiş sorular var. Sadece bu kitapla da olmaz ama hız kazanmak veya 'ısınmak' için çözebilirsin kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: bur744

Bana kalırsa, bu kitap senin aradığın seviyede olabilir. Zor değil, hafiften klasikleşmiş sorular var. Sadece bu kitapla da olmaz ama hız kazanmak veya 'ısınmak' için çözebilirsin kanımca.

Hocam işin sonunda karekök lys çözüp birakcam da arada bir biraz geliştirmek lazım hız ve renk bitiririm bilfen de var sonrada bunu cozebilirm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam, sorun yok o zaman :D

• Değerli kardeşim sadece sana yazabilmek için üyelik açmış bulunmaktayım.

9,10 ve 11.sınıfım neredeyse boş geçti diyebilirim. Yazın zerre kadar çalışamadım :( Ağustos'un sonunda yaptığım YGS denemelerinde 330 puan geliyordu. Sene içerisinde psikolojimi bozan olaylar yaşadım ve bu sebeple depresyona girdim-doğru düzgün çalışamadım. Sadece mat ve fen konularını bitirebildim. Ancak deneme çözmenin bana çok faydası dokundu, doğru düzgün çalışmamış olmama rağmen hamd olsun mart başında 145 nete ulaştım ve oradan ygs-2 sıralamam 9k geldi. Bunu sana şunun için yazdım:Eğer ki kalbine ümitsizliğin mel'un hançeri saplanırsa benim hatıramdan güç al, doğru düzgün çalışmadan denemelerle -en önemlisi Allah'ın inayetiyle- hangi puanlardan nerelere gelinebildiğini gör; düzgün bir şekilde çalışarak bırak 9k'yı ilk 500'e 1000'e girebileceğini tahayyül et ve moralini kırmak isteyen kimselere kulak asma. Unutma ki bazı insanların mayasında bozukluk vardır, kendi kapasitelerinin kaldıramayacağı şeyleri kimsenin başaramamasını isterler.

Sen erken başlamanın avantajı ile sadece deneme konusunda değil, bilgi birikimi ve konuların özünü anlama noktasında şu an ülkedeki çoğu öğrenciden daha yüksek bir potansiyele sahipsin. Onlar konuları yetiştirme noktasında sıkıntı çekeceklerken sen inşallah konuları oturtmuş ve soruları halletmiş olacaksın. Erkenden çalışmaya başlaman sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor, öyleyse bu ülke için çok değerli bir bireysin. Allah'ım zihnini açsın ve sana yardım etsin. Kendine iyi bak güzel kardeşim.

• foramenpanizza kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Sizin gibi emeği ve çabayı takdir eden insanlar oldukça bu ülke gelişecek, imkansızlıkları aşacak. Yorumunuz için minnettarım. Kara bulutlardan sızan güneş ışığı gibi oldunuz benim adıma. Allah hepimizden razı olsun, ilime bilime inananların yüzünü kara çıkarmasın. Allah'a emanet :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.