Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Efendim merhabalar herkese. İyi günler diliyorum :)
    Forumda bir arkadaş yapmaya niyetlendiğim şeyi yapmış. Okul bittiğinden bu yana ben de uygun bir zamanda açayım diyordum. Velhasıl kelam, başlıkta da gördüğünüz gibi, herhangi bir eğitim kurumuna gitmeden kendi çabalarımla derece yapmak istiyorum. Peşinen söylüyorum efendim, lütfen konuşurken kırıcı ve bozucu olmaktan ziyade yapıcı olmaya çalışalım, zira ben de dahil olmak üzere herkes konuya olumsuz yorumlar geleceğini bilmekte. Ya hayır konuşalım ya da susalım kısaca :)

Konuyu her günün akşamı belli bir saat aralığında güncelleyeceğim ve eğer gelirse yorumları okuyup cevaplayacağım.

Meseleyi anlattığıma göre kendimi tanıtayım. Türkiye'nin hazırlık okutan nadir okullarından birinde okuyorum. 9. sınıf ortalamam 88, 10. sınıf 95 ve 11. sınıf yine 95 ortalamayla bitmiş bulunmakta. YGS de yaptığım netler değişken olmakla birlikte 110-120 arası seyrediyor. (9. sınıfı boş geçirmemden kaynaklanıyor olsa gerek.)

Yaz tatili boyunca yapmak istediğim temelde 3 şey var. İlk bir ay (dan kastım ağustosa kadar) Ygs de eksik kalan konularımı tamamlamak. Ağustos 1'den itibaren de YGS adına yapacağım tek şey (fotoğrafta da göreceğiniz üzere) deneme çözmek - bolca çözmek - olacak. Bu tarihten sonra uzun bir müddet spesifik olarak YGS çalışmadan LYS'ye çalışacağım. Ağustostan sonra 3 hafta veya 1 ay kadar 11. sınıf tekrarı ve 1'er lys soru bankası bitirmek var. Kalan süre zarfında da - yaklaşık bir ay kadar- 12. sınıf matematiği (limit, türev, integral) konularını apotemi üzerinden bitirmek ve tüm lys matematik konularını bir kaynaktan tamamıyla çözmek var. (büyük ihtimalle karekök.)

Temmuz ayına kadar da hem dinleniyorum, hem de en sevdiğim ders olan geometriyi (ve apotemi fonksiyonları) aradan çıkarmak istiyorum. Belki biter mi o kadar kısa sürede diyeceksiniz fakat belli bir seviyem var ikisinde de. Sadece soru çözeceğim demek oluyor bu da zaten.

Efendim konuyu açtığım bu akşamda şimdilik bu kadar yazıyorum. Dediğim gibi her akşam belli bir saat aralığında konuya gelip güncel tutmaya çalışacağım.

Son bir rica, eğer burada benim gibi sınava girecek arkadaşlar var ise. Herkes sevdiği şeyi yapsın arkadaşlar. Mesele derece yapmak, yapmamak değil. Bu sınavlar mesele değil. Emin olun seneye sonuç ne olursa olsun, sınavın bize kattığı şeyin sadece bir çeşit disiplin olduğunu hatırlayacağız.

Elimdeki kaynaklar da şimdilik bunlar.

18.06.2017 PAZAR
    Bugün dışarıda işim olduğu için pek bir şey yapamadım açıkçası :) Sadece analitik geometriyi tekrarladım ve dörtgenlere ucundan baktım. Hiç soru çözemedim açıkçası...

19.06.2017 Pazartesi
    Efendim ramazan münasebetiyle uyku düzenim biraz bozuldu diyebilirim :D Neyse, bugün biraz konu çalışıp, analitik geometri ve dörtgenler konularını EKSTREM GEOMETRİ'den çözdüm. Yarın bir sıkıntı olmazsa çokgenler ve çemberleri de tamamlamayı ve ramazan bayramına kadar da EKSTREM GEO'yu sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum. Sonrasında Karekök Geometri alacağım sanırım. Bu arada alakasız ama şunu yazdığım anda Malmsteen dinliyorum. (Anı anıdır arkadaş :P)

20.06.2017 SALI
    Gece vakti yazdığım için zaman kavramı biraz karışık oldu :D Bugün de dışarıda birtakım işlerim olduğundan çok çalışamadım (geç kalkmam da cabası tabiki). Çokgenler testlerini tamamladım. Sahura kadar da bugün tamamlamayı düşündüğüm çember kısmının konu anlatımını tamamlamayı ve sorularını çözmeyi düşünüyorum.

21.06.2017 Çarşamba
    Birkaç tane çember testi çözüp günü bitirdim. Hayırlı kandiller!

22.06.2017 PERŞEMBE
    Ekstremdeki trigonometri testlerini çözdüm.

23.06.2017 CUMA
    Bugün aşırı geç kalktığımdan dolayı pek bir şey yapamadım. Sahura kadar 12.sınıf geometri konularına çalışıp, kitabı en geç bayramın ilk gününe bitirmek niyetindeyim.

24.06.2017 CUMARTESİ
    Yarın bayram! Hayırlı bayramlar :)
    Vektörleri ekstremden tamamladım. Yarın dışarıda işim olmazsa sanki kitabı bitirebilirim gibi... Hadi bakalım.

25.06.2017 PAZAR
    Evet... Bayramın ilk günü. Geometri çember analitiği ve hiperboller konu anlatımı çalışmak dışında bir şey yapmadım. İnşaAllah bir iş çıkmazsa yarın bitiyor kitap.

26.06.2017 PAZARTESİ
    Vay arkadaş. Nasıl iş bu yahu. 3 gündür bitti bitecek diyorum bir türlü bitmiyor kitap :D Bugün çemberin analitik incelenmesi, katı cisimler, öteleme yansıma testleri bitti. Son 15 test kaldı. İşin kötü yanı da hep 12. sınıftaki bilmediğim konular kaldı. O yüzden kitabın yarısından beri aşırı yavaş ilerliyorum :D Utandım desem yalan olmaz. Size de mahcup olduk böyle :D İNŞAALLAH YARIN BİTİYOR.

27.06.2017 SALI
    Evet... Bugün hiçbir şey yapamadım ders adına. Bayramın son günü olduğu için ailecek dışardaydık. Bu arada bitirmeyi planladığım fonksiyonlar ve geometri kitabını önümdeki aya yayarak tamamlamaya karar verdim. Temmuzun başına kadar dinlenmek istiyorum, büyük ihtimal Temmuz başında 4 günü kapsayan bir yazı yazarım. Esas çalışma nihayet temmuzda başlıyor İnşaAllah.

..... 30.06.2017 CUMA
    Bu tarihe kadar hiçbir şey yapmadım.

01.07.2017 CUMARTESİ
    Sabah bir deneme yaptım. Asel Yayınları idi. Bayağı sevdim tam ygs kıvamında ( fen kısmı hariç :D). Sınavda 109 net yaptım. Türkçede ilk defa 1 yanlışla rekor kırdım fakat fende de rekor kırdım - 18 netçik - tabi. Biraz moralim bozuldu desem yeridir :D Ama zaten şu zamana kadar hiç adam akıllı YGS çalışmamıştım... Neyse hayırlısı olsun. Yarın sabah becerebilirsem erken kalkıp müfredatı ve konuları düzgünce derleyip programı hazırlayacağım (İnşaallah). Yarın YGS matematik ve Geometri için bir kitap da alabilirim büyük ihtimalle, malum Ekstrem bitti, fakat Fen Bilimlerini ve Sosyali şimdilik elimdeki kaynaklardan çözmeyi düşünüyorum. Belki önümüzdeki haftalarda takviye kitap alırım, bilemem. 2 hafta yattık. Şimdi çalışma zamanı! Herkese başarılar! :)

02.07.2017 PAZAR
    Abi bu İstanbul ne oldu böyle ya... Oturduğum yerde terliyorum :D Efendim sabahleyin kitapçıya gittim. Karekök YGS, Endemik YGS-LYS Geometri, YGS Palme Fizik ve YGS Palme Kimya aldım. Biyoloji A ve B zaten vardı. Aslında karekök çözmeyecektim YGS için fakat normal soru bankaları da hiçbir şey katmamaya başladı YGS MAT adına. Sabahları 5-6 arasında kalkmaya alışmaya çalışıyorum, iki gündür rahat kalkabildim. Balkona götürdüm çözmek istediğim tüm kitapları. Açık havada, sabah serinliği ve sessizliğinde çözmek istiyorum zira bugünkü denememde de ferah ve rahat olduğunu gördüm. Bugün fazla soru çözmedim, sadece yeni karekök ve endemikten 4er test çözdüm. Programı ayarladım fakat konu konu ayırmaktan ziyade günlük hedefler olarak belirledim. Rahatlıkla söyleyebilirim ki bir aylık çok yoğun ve dolu bir program oldu. Eğer kafam patlamaz ise ağustos başında en az 140-145lere, oradan da yukarılara tırmanmam gerekiyor. Sadece pazar günleri tam gün dinlenmem var. Hadi hayırlı olsun!

03.07.2017 PAZARTESİ
    Efendim bugün dolu doluydu diyebilirim. Mat adına (Karekök YGS, Apotemi Fonksiyonlar, Rutin Olmayan Problemler karma) 200'e yakın soru, Türkçe adına yaklaşık 45 soru, geometri adına 72 soru; fizik için Palme'den 5 test, kimya için Palme'den 6 test çözdüm. Toplayınca sanırım 430+ soru ediyor. Henüz tempoya alışamadığımdan kimi soruları çok yavaş çözdüm aslında...
    Biyoloji çalışamadım, zaman yönetimi pek başarılı olmadı bugünlük :D Yarın telafi ederim umarım.

04.07.2017 SALI
    Düne benzeyen bir gün oldu. Biyoloji eksiğini kapattım fakat fizik yetişmedi bu sefer de :D

05.07.2017 ÇARŞAMBA
    Bolca soru çözdüm. Programdaki bazı şeyleri hafiflettim. Karekök Rutin.... Problemleri 1 ayda bitirmek yerine seneye yaymaya karar verdim, güzel kitap ne de olsa. Buna rağmen bugün de biyolojiyi yetiştiremedim. Bir dersi yetiştiremeyince ertesi sabah dersi telafi edip o gününkünü de çalışıyorum, bir branş daha ve tam 3. branşa geçecekken yine bir şeyler oluyor veee yine ertesi güne kalıyor. Kısır döngüye girdim :D

06.07.2017
    Bundan sonraki güncellemeler biraz kısa olacak gibi. Her gün aynı şeyleri yazmaktansa "dünkü gibiydi" demeyi tercih ediyorum, hatta eğer bir farklılık olmazsa haftalık olarak bile yazabilirim. Cidden tüm günler aynı geçiyor çünkü. Ağustosa sağ çıkarsam daha farklı şekilde devam etmeye çalışacağım. Bugün 470 soru çözmüşüm mat fizik ve geometriden. Kimya yetişmedi, yarına sarktı yine :D

07.07.2017 CUMA
    İlk defa 3 fen dersi de bitti :D Bu gidişle Pazar günü tatilini iptal edip Türkçe ve apotemi veee rutin olmayan problemleri çözmem gerekecek... Fendeki konular da zorlaşmaya başladı, konu çalışmadan direk çözülmüyor. Güncellemeye devam... Bugün de çokça soru çözdüm.

08.07.2017 CUMARTESİ
    Sabah erkenden matematik ve fizik sorularımı çözdüm fakat kalan zamanda pek bir şey yapmadım. Paso gitar çaldım :D Eksikleri yarın yarım günde tamamlayabilirim umarım...

09.07.2017 PAZAR
    Sabah birkaç kimya testi çözdüm, sonra dışarı çıktım. Bugün tatildi kısaca.

10.07.2017 PAZARTESİ
    Pek hoş bir gün olmadı. Normalde yaptığımın yarısını anca yapabildim. Sadece matematik ve geometriden toplamda 200 kadar soru çözebildim. Fendeki eksikler arttı, yarın ve ertesi günlerde fazladan çalışmam gerekecek...

11.07.2017 SALI
    Matematik, geometri ve biyoloji çözdüm. Aynı gidiyor...

12.07.2017 ÇARŞAMBA
    Kafam bi' milyon olmuş durumda. Konular fende ve matematikte gittikçe zorlaşıyor, özellikle matematikteki problemlere gelmek üzereyim, bütün gün sırf matematikle uğraşırım artık :D Bugün fizikte bir atak yaptım fakat kimya ve biyolojiye bakamadım. Bu gidişle bir ayda bitirme işi yalan olabilir... Üstelik esas bilmediğim konulara yeni yeni geliyorum. Yine de mümkün olduğunca kısa sürede bitirmeye çalışacağım.

13.07.2017 PERŞEMBE
    Matematik karekökten 8 test çözdüm. Oran - orantı konusunun son iki testi... Geometriden de 6 test. Kimyadan 3 günlük eksiğimi kapadım kimyasal türler arası etkileşimler tamamlandı, yaklaşık 20 test, fakat kimya ve biyoloji birikti biraz. Akşam fizikten 5 test daha çözdüm, basınç bitti. Fizikte artık baba konular yaklaştı iyice...

14.07.2017 CUMA
    Sabah başımda biraz ağrı vardı, geometri ve matematiği çözünce hepten arttı. Problemler yoruyor :D Başka bir şey yapamadım...

15.07.2017 CUMARTESİ
    Bugün de dün gibiydi... Yarın dışarı çıkmazsam fen çalışmam gerekiyor...

16.07.2017 PAZAR
    Tatil.

17.07.2017 PAZARTESİ
    Bugün fazla kasmadım. Mat ve geodan 150 kadar soru çözdüm ve sonrasında genel ygs denemesi yaptım. 118 net geldi. Yine Fen yüzünden böyle kötü oldu - 22 net- çünkü henüz çalışmadığım bazı konulardaki ufak ayrıntılar çıktı. Ufak tefek işlem hatalarını da katınca böyle bir sonuç çıktı... He bu arada optiğim olmadığı için sadece kitapçıktan ve 150 dakika içerisinde çözdüm.

18.07.2017 SALI
    Bugün dışarda biraz işim vardı. 100e yakın soru çözebildim sadece. Artık toparlanma vakti. Çok vakit kaybettim.

19.07.2017 ÇARŞAMBA
    Mat ve geodan yaklaşık 260 soru çözdüm. Nihayet problemler bitti. Kümelere geldim, yarın fonksiyonlarla beraber bitermiş gibi geliyor.

20.07.2017 PERŞEMBE
    Matematikten kümeler ve permütasyon kombinasyon çalıştım. Yarın da olasılık çalışacağım ve eksik konum kalmayacak umuyorum. Fazla soru çözemedim bugün, 50 tane anca olmuştur.

21.07.2017 CUMA
    (Ertesi günden yazıyorum) Yaklaşık 530 soru çözdüm matematik ve geometriden. Nihayet permütasyon a geçtim. Karekök 3 güne bitebilir. Fende çok boşlamıştım ve planı değiştirmeye karar verdim. Tüm konuları önceden Umut Öncül, Selin Hoca ve benzeri kanallardan dinleyecek ve en son genel tekrar için fen kitaplarımda kalan sayfaları tamamlayacağım. Ağustos 1den itibaren deneme çözmeye başlıyoruz arkadaşlarımla. Sonuçları burada her denemede paylaşacağım. Sizler de gelişmeye (umarım olursa) şahit olursunuz.

22.07.2017 CUMARTESİ
    Sabah kalktım fakat dün akşam geç yattığımdan hasıl epey uykum vardı. Tekrar yattım ve uyandığımda 10'u bulmuştu saat... Bugün yine geometriden 6 test ve matematikten 10 test çözdüm. Dünkü gibi olmadı kısaca :D 250 soru belki olmuştur. Geometri ve matematikte plana uygun gidiyorum fakat fenleri çok boşladım. 2-3 güne biterse matematik, fen eksiklerini videolarla kapatıp sosyal çalışmaya ve yine türkçede videolarla çalışmaya devam edeceğim. Bu mantıkla gidersek ağustosun ortalarında minimum 130'lara çıkabilirim gibi.

23.07.2017 PAZAR
    Bugün fazla soru çözmedim. Mat ve geometriden 200e yakın soru çözdüm. Tatiil!

24.07.2017 PAZARTESİ
    Bugün yaklaşık 300 soru çözdüm. Karekök YGS komple bitti. Arada birkaç soru var fakat onları sene içine, hocalara sormak için saklıyorum. Bu arada bu sabah küçük kardeşimle basket oynamaya çıktık. Sabahları ayrı bir güzel oluyor hava...

25.07.2017 SALI
    Bugün hiçbir şey çözmedim. Youtube video serisine başladım fakat çok bir şey izleyemedim.

26.07.2017 ÇARŞAMBA
    Selin Hocadan 20 video, Umut Öncülden 20 video, dün dahil, izledim.

27.07.2017 Perşembe
    Bayağı halsizdim bugün. Boş geçti.

28.08.2017 CUMA
    Selin Hoca'dan 10, Umut Öncül'den 10 video izledim.

29.07.2017 CUMARTESİ
    Umut Öncül'den 10 video, Selin Hoca'dan 4 video izledim. Tempom bayağı düştü ama ağustosta denemeler başlıyor, o gazla tekrar hızlanabilirim umarım.

30.07.2017 PAZAR
    Tatil.

31.07.2017 PAZARTESİ
    Umut Öncül'den 9, Selin Hoca'dan 17 video izledim.

01.08.2017 SALI
    Bugün hiç çalışmadım. Dediğim gibi ilk denememi çözdüm (BireySet1 - 1. deneme) ve 139,25 net yaptım. Biraz da onun verdiği mutluluktan olsa gerek, yattım sadece :)

02.08.2017 ÇARŞAMBA
    Eve gelen giden oldu, ilgilenmem gerekti. Çalışmadım.

03.08.2017 PERŞEMBE
    Bugün Umut Öncül'den 20'ye yakın video izledim. Fizikte gerekmiyor demiştim fakat optiğe başlayınca not almaya başladım. Bir şeyi farkettim, her ne kadar temelim zayıf desem de 9un eksiklerini 11de kapattığımdan mıdır nedir, ilerledikçe konuları gördüğümü ve hatırladığımı fark ettim. Bu da iyi bir şey çünkü 10. sınıfım 9'a göre kat ve kat daha iyiydi (ortalamadan da belli zaten) :D Neyse, yarın da deneme çözme niyetindeyim; yarın paylaşırım.

04.08.2017 CUMA
    Final denemesinden 117,75 net geldi. Sosyal ve fen...

05.08.2017 CUMARTESİ
    Denemeleri analiz ettim.

06.08.2017 PAZAR
    Normalde yarın çözecektim ama bugün çözmem gerekti, Final 5li 1. deneme 123 net. Fen ve sosyal batırıyor hep...

....09.08.2017 ÇARŞAMBA
    Bugün de dahil olmak üzere hiçbir şey yapmadım. Yarın bir deneme çözüp lys için kaynaklarımı gözden geçireceğim. Ona göre de kitap alacağım ya da elimdekilerle devam edeceğim. Okul başlayana kadar 11i baştan bir tekrar etmek istiyorum.

10.08.2017 PERŞEMBE
    Bugün FenBilimleri YGS denemesi çözdüm. 131 net. Sosyalden battı bu sefer, fen iyiye gidiyor. 10'ar tane olmak üzere Selin ve Önder Hocalardan video izledim. Yarın Lys için birkaç kitap almaya çıkacağım gibi.

11.08.2017 CUMA
    Biliyorum havalar epey sıcak fakat evden nadir çıktığımdan mıdır nedir, geçen yazlardaki kadar yakmıyor sanki.
    Efendim bugün kitap almaya çıktım. Geometri hariç tüm derslerin BireyC lerini, Nihat Bilgin LYS FİZİK'i ve Endemik LYS MATEMATİK'i de alarak 6 yeni kitap edinmiş bulunmaktayım. Evde misafir olduğundan ve şahsen ilgilenmem gerektiğinden fazla ders çalışamadım. Her kitaptan birer test çözdüm sadece. Bu yazı da en az şey yapıp en uzun yazdığım yazı olabilir :)

12.08.2017 CUMARTESİ
    Ders ders yazmayacağım, 100 küsür soru çözdüm. Misafirler gittiler. Yarınki denememle biraz hızlanmayı amaçlıyorum.

13.08.2017 PAZAR
    Tatil. 3-5 baktım kitaplara. Bir arkadaş kaynak fotoğrafını güncelle demiş...

Umarım becerebildim fotoğrafı koymayı
    Bu arada DH sunucuları rezil durumdaymış hakikaten...

14.08.2017 Pazartesi
    Karma 100 kadar soru çözdüm. Bu arada dün deneme çözmüştüm paylaşmayı unutmuşum : 130 net. Sosyale pek zamanım kalmadı, onun haricinde iyi sayılır.

15.08.2017 SALI
    Fizik ve matematikten toplam 150 kadar soru çözdüm.

16.08.2017 ÇARŞAMBA
    Uzun sürer çözdüğüm en rezil denemeydi :D Deneme kaliteliydi, sosyale bakamadım. Dikkatsizlikler de eklenince 92 gibi bir net çıktı :D Onun haricinde analizi yaptım ve 4-5 tane Umut Öncül izledim.

17.08.2017 PERŞEMBE
    Yaklaşık 15 tane Umut Öncül dinledim. 5 kadar da H. G matematik. Konuları hızlıca tekrar edip 11in LYS kısmını çözmeye çalışıyorum.

18.08.2017 CUMA
    Fizik ve matematikten 100 soru çözdüm. İşin garibi 100 soruda harcadığım süreden daha fazla süreyi 2 tane logaritma sorusu için harcadım. Cevap çıkmadı :D

19.08.2017 CUMARTESİ
    Oğlum nazar mı değdirdiniz ne oluyor
    Bugünkü deneme iyi güzel geçti diyordum, kontrolde Tr den 15 yanlış çıktı. Sosyal desen ayrı berbat. 108 net. Fdd idi bu arada.
    50 kadar da fizik sorusu çözdüm.

20.08.2017 PAZAR
    Lys Fizik hareketten 120, LYS matematikten 80 kadar soru çözdüm. Bayramın ortalarında matematik ve fizik biterse, umarım yeterli zaman kalacak biyoloji ve kimya için.

21.08.2017 PAZARTESİ
    LYS Fizikten 100 kadar, matematik ve geometriden de 100 kadar soru çözdüm. BireyC' den de karma şekilde 25 soru kadar çözdüm.

22.08.2017 SALI
    Birey Set2 ilk denemesinden 140,25 net geldi. Yüksek diye demiyorum fakat diğer çözdüklerime göre genel olarak düzeyi YGS ye daha yakın. Diğer yayınlardaki gibi gereksiz ve saçma sorular yok. İleri seviye olarak geçiyor fakat pek de ileri değil. Matematiği Set1 dekine göre belki biraz daha zor.
    Onun haricinde Selin Hoca 'dan 7 video izledim.

25.08.2017 CUMA
    İki gündür hastaydım sanırım. Bu sabah da biraz baş ağrısıyla kalktıktan sonra bir 30 matematik Lys çözdüm. 11 fizik elektrik ve manyetizma tekrarı için 20 kadar da video izledim. Deneme çözecektim fakat patates gibi kafam müsaade etmedi. Yarın çözmeye çalışacağım.

26.08.2017 Cumartesi
    Abim eve geldi. Bir aydır stajdaydı. Sabah geç uyanmam ve dışarda işlerimin olması sebebiyle hayli yoruldum ve tekrar uyudum. Uyanınca da şimdiye kadar elektrikten 120 kadar soru çözmüş bulunuyorum. 1-2 de mat-geo testi çözdüm.

27.08.2017 PAZAR
    Bugün açıkçası ben de ne çözdüğümü bilmiyorum :D Zannediyorum matematik, fen ve geometriden toplam 250-300 arası soru çözdüm.

28.08.2017 PAZARTESİ
    5-6 tane manyetik videosu ve 50-60 sorudan sonra bir şey yapmadım, dışarda işim vardı.

29.08.2017 Salı
    Limit Yayınları denemesinden 112 net. Kontrol ettim.

30.08.2017 ÇARŞAMBA
    BireySet1 2. deneme 136 net. Ayrıca 11 Fizik tekrarım da matematikle bitti. Okul başlayana kadar Biyoloji ve Kimyayı olabildiğince tekrarlamaya çalışacağım. Bu arada başta epey bir şey yaparım diyordum fakat 11in tekrarı bile tam bitmeyecek gibi... Hakkımızda hayırlısı.

31.08.2017 PERŞEMBE
    Hani böyle kasetçalarlar olur ya, bir düğmeye basınca başka biri fırlar. Heh işte aynı o durumdayım. Fen ve sosyali yapamazken onları yükselttim ama matematiği aynı sürede çözmeme rağmen azalmaya başladı :D Ne oluyor arkadaş. Bugün de deneme çözdüm (3 gündür seri şekilde çözdüm çünkü 2 denemem de aksamıştı) ve 132 geldi. Ha gayret olacak Bu arada hayırlı bayramlar!

... 05.08.2017 SALI
    Bayram dün bitti fakat bugün de pek bir şey yapmadım. Belki yarın da boş geçebilir.

06.08.2017 ÇARŞAMBA
    Bugün de çalışmadım. Uzun süredir gitar çalamıyordum, kargoyla birlikte teller gelince keyfini çıkardım :)

07.08.2017 PERŞEMBE
    Bugün de fazla bir şey yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bur744 -- 31 Temmuz 2018; 15:45:31 >

• hadi bakalım ben de mezunum, bu sene mat ciğerimi söktü 😀 hedef 15k, dershane-kurs yok. günlük kaç saat çalışacaksın?
  • Hocam 70 80 net yapan biri 120 130 lara cikmasi icin kac saat calismali gunde?
  • Hocam bu fen bilimleri YGS mat kitabını ben De çözüyorum ama sanki çok kolay sormuşlar karekokle arasında dağlar kadar fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 980Ti Satılır.

Hocam 70 80 net yapan biri 120 130 lara cikmasi icin kac saat calismali gunde?

Saate bağlı değil düzgün planlı çalışman lazım. Her konuyu yapabiliyor olman lazım o yüzden tek yapman gereken çalışmak gerisi zaten gelecektir göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will Barton

hadi bakalım ben de mezunum, bu sene mat ciğerimi söktü 😀 hedef 15k, dershane-kurs yok. günlük kaç saat çalışacaksın?

ne zaman başlıyosun hocam.
  • Hocam kaf 2 aldim bu yaz mi bitireyim sindirerek yoksa 1 ayda hemen hizli mi yapayim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam kaf 2 aldim bu yaz mi bitireyim sindirerek yoksa 1 ayda hemen hizli mi yapayim?

Zamana yayma ama anlamayacağın kadar da hızlı bitirme yeter.Tamamen kişide bitiyor KAF-4 almıştım bende bu sene 120 sayfa integrali 5günde bitirmiştim limiti 4 günde felan yani hızlı anlıyorsan 1-2 hafta temizlersin.
  • vay anasini ya ben birde ilk kez göreceğim fonksiyon parbol filn o zaman sindirerek yapayım
  • Bir anda hardcore girmeyin hevesiniz kaçar
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    temmuz'da başlıyorum, ekim'in yarısına kadar ygs sonra lys düşünüyorum. sen ne zaman başlıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will Barton -- 18 Haziran 2017; 3:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will Barton

temmuz'da başlıyorum, ekim'in yarısına kadar ygs sonra lys düşünüyorum. sen ne zaman başlıyorsun

11 temmuzda kalıp kalmayacağım belli olunca hocam.12 13 gibi başlarım ilk önce orta tempolu giderim yine bu yıl ki gibi muhtemelen
  • hocam fem kitaplarını nerden aldınız? Odtü lys mattan memnun musunuz? seviyesi nedir?

ekstrem ygs lys geometriden memnun musunuz? seviyesi nedir?
  • Hayalimdeki hırs ve azim iyi çalışmalar
  • oncelıkle basarılar bılegıne kuvvet .

yanlız kıtaplıgına goz gezdırınce ne aynı yayınlar bır arada olan bır sıralaman var neden aynı ders grubunun bır arada oldugu sankı bıraz duzen ıyı olucak gıbı
  • ygs 15k
    lys 10k gelcek

mezuna kalırsa
    ygs 20k

lys 3k

rez alın benim dediğim tutar

show yapanlar genellikle tutturamaz
  • Will Barton kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda bir çalışma limitim yok, üst veya alt sınır belirlemedim. Ama zaten gün içinde yapacak çok bir şeyim olmadığından uzun süre çalışabiliyorum diyebilirim :D Bilgisayarla çok aram yok zaten, bir gitar çalıyorum arada bir o kadar.
  • Öyle zaten dostum. Bu Fen Bilimlerini ben almadım zaten. YGS için aslında iyi kaynaklar çünkü bana kalırsa YGS karekök gibi sağlam bir yayın çözmek YGS adına gereksiz. Fakat LYS'de abansın herkes zora :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade

quote:

Hocam 70 80 net yapan biri 120 130 lara cikmasi icin kac saat calismali gunde?

Saate bağlı değil düzgün planlı çalışman lazım. Her konuyu yapabiliyor olman lazım o yüzden tek yapman gereken çalışmak gerisi zaten gelecektir göreceksin.

Hocam bir önceki yorumunuz da dahil olmak üzere buna da katılıyorum. Hiçbir emek boşa gitmez. Yine dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir.
  • diğerize D kullanıcısına yanıt
    Fem kitaplarım eski sayılır. Abimin bir arkadaşından almıştım... Ekseri 2012 basımı zannediyorum.
    Odtü LYS mat bana göre güzel. Fakat tabiki de önce klişeleri tamamlamak (endemik karekök bireyc) daha faydalı olabilir. Kişiden kişiye değişir tabi.
    Ekstrem geometri normal seviyede, herkes çözebilir kanımca. Uzun süredir geometri görmediğim için (evet 11'de geometri yok) tekrar hatırlamak üzere aldım ve şu an çözüyorum. Bu kitap bitince daha zor kaynaklara yönelmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.