Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şaka bir yana, hakikaten bence de öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüseyin Ş. H kullanıcısına yanıt
    Güzel dileğiniz için müteşekkirim, cümlemize hayırlı, güzel anılı, bol güzellikli bir hayat dilerim.

• Adamın 9 da 88 ortalaması var ve boş geçirdim diyor.Bizim ortalama 70 biz ölek o zaman.
  • EZİKMAN E kullanıcısına yanıt
    Ya boş geçirdim, unuttum, sözlüler yüksekti vs.

Önemli değil bana göre bunlar zira ben sırf edebiyat ve tarihten yüksek alsam zaten 90 gelir ortalama. Sınava son gün çalışmalar ileriye yönelik olmuyor, unutuluyor. Temelin sağlam olmamış oluyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bur744

Hocam açıkçası Endemik LYS matematiği çok övüyorlardı, mat yerine geometrisini aldım. Orta - zor arası bana göre, ama ortaya daha yakın. Yani ekstremdeki gibi öyle gözüne sokmuyor cevabı tabi ama bir bireyb değil gibi. Karekök hiç değil...

Bu arada 2 haftadır uyuyordu konu yahu nihayet bir mesaj aldım :)

Hocam bende endemik lys geometri eski yayın pdf si vardı olimpiyat kivamindaydi yani cozemedim birey b yi ise 6 testten 5 ini rahat cözüyorum

• Bilemedim vallahi... Henüz üçgen sorularını yaptım, çok zor değillerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bur744

Ya boş geçirdim, unuttum, sözlüler yüksekti vs.

Önemli değil bana göre bunlar zira ben sırf edebiyat ve tarihten yüksek alsam zaten 90 gelir ortalama. Sınava son gün çalışmalar ileriye yönelik olmuyor, unutuluyor. Temelin sağlam olmamış oluyor :D

Bizim hocalar direk ortalamanın 10 puan fazlasını veriyordu.Gelde sövme şimdi.
  • Günlüğü yazmaya başlayalı bir aydan fazla olmuş... Burada mısınız acep? :D

• takip ediyoruz :)
  • takip +1

• Hocam 530 soru nasıl çözebiliyorsunuz bir günde acaba üstelik mat ve geodan ? Ben sadece geometride bir günde en fazla 100 soru çözebiliyorum(Fem ygs lys beyaz kapak sb).Bir kafamı kaldırıyorum 5 saat gitmiş.Hangi kaynaktan çözüyorsunuz o kadar soruyu ?
  • Başarılar hocam umarım sende bende istediğimiz yere yerleşiriz

• 530 soru 1 dakika 10 saniye civarından, 10 saat yapar, üstelik olasılık dibi olmayan bi kuyu bazı sorular çok vakit harcatabiliyor. Açıkçası bu bile başarı tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2156

Hocam 530 soru nasıl çözebiliyorsunuz bir günde acaba üstelik mat ve geodan ? Ben sadece geometride bir günde en fazla 100 soru çözebiliyorum(Fem ygs lys beyaz kapak sb).Bir kafamı kaldırıyorum 5 saat gitmiş.Hangi kaynaktan çözüyorsunuz o kadar soruyu ?

Ayni seyi yazmak icin girdim

Bende dershaneden 5 te cikiyorum is yerine gidiyorum anca 100 soru falan cozebiliyorum

Not:Hedef ilk 1k

• S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    Genel olarak geometri çözüyo her gün, geometrisi iyiyse ekstra 150 soru oradan geliyodur ama 1-2 haftada problemleri 3 kaynaktan bitirmiş arkadaş bana pek normal gelmedi.

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Valla ya

Dostum Problemleri 3 kaynaktan bitirmedim ki.. Ygs Karekökten bitirdim sadece. O da 1 haftamı aldı diğer derslerle birlikte. Rutin olmayan problemleri yaydığımı söyledim ve henüz bitmedi o zaten :D Bir de geometri için Fen Bilimleri Yıldız serisi (ki bence kolay) ve Endemik Yayınları YGS-LYS çözüyorum. Endemik'e de orta demiştim ama arada güzel sorular da varmış.

Vee son olarak bir arkadaş soru başına hesap yapmış ve 10 saat demiş ve aslında ortalama olarak doğru bir tahmin yapmış. Günde 10 saat net çalışıyorum çünkü, molalarla belki 15 saati buluyordur. Hatta bu sebeple uzunca süre bıkkınlıktan sadece matematik ve geometri çözdüm. Dediğim gibi aslında yeni şeyler öğrenmiyorum ve matematik ve geometri zaten favori derslerim. Esas sorunum fen bilimleri ile ilgili. Bunu çözmek için de kendim kitaptan çalışmak yerine iyi bilen birilerinden hızlıca bir tekrar etmek ve yine aynı tempoyla ağustosta 11 tekrarına başlarken Fen kitaplarımdaki eksikleri kapatmak var. Normalde fen bilimleriyle birlikte mat ve geo çözdüğümde çok daha az yorularak bu kadar soru çözebiliyordum. Bir haftadır sadece mat gidiyor... Hayırlısı olsun.

Amma da yazmışım, içimi döktüm sanki :D

Aynen dostum, katılıyorum sana. Burada mesele zaten konunun basit testlerinde zaman kazanarak zorlarda harcamak. Yani ben son karekök testimi 30 dakikada çözeceksem, ilk test en fazla 10 dakikamı almalı. Tabi hep böyle olmuyor ama... :D

• Hepinize teşekkürler!

• Bende 97liyim bilgisayar mühendisliği bırakıp TM den hazırlanmaya niyetlendim bakalım.

Hedef TM den ilk 5bin bakalım. Yalnız TM kaynaklarını hiç bilmiyorum forumu kurcalayacağım bakalım buluruz belki birşeyler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.