Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 17:52:0 >
  • Dostum deneme olarak hangi kaynakları kullanıyorsun veya kullanacaksın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Başarılar dilerim. Mühendisliği bırakmışsanız bu uğurda, zannediyorum ki zaten yaparsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrsBlood B kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk sayfadaki fotoğrafta gözüküyor yayınlar, sağ üstte, sadece orada gözükmeyen Final Yayınları 3lü ve 5li var. Bunlar bitince İnşaAllah son ayda çözmek üzere bir tık daha zor birkaç deneme daha almayı düşünüyorum, Apotemi gibi... Bir de bu yaz çözmek için bölüm denemeleri de alabilirim.

• bur744 B kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir çalışma o zaman tebrikler başarılar hocam

• Takipteyim kardeşim yeni farkettim ama sağlık olsun :)

• Şimdi bak beni bir endişeye düşürdün 10 saat diyince normalde ben 9 saat çalışıyordum 5 mat(konuya göre geoda oluyor bazen 5 saat) 4 saat fen şeklinde yarından itibaren 6 mat 4 fen şeklinde gidicem.Rakipler çalışıyor bari ağustosun sonuna kadar mat fen sağlam bitsin.Etraftada çalışan kişiler olunca ister istemez insanında sınırları zorlayası geliyor.
  • Karekök ygs mati cok hizli bitirmişsin gunde kac saat cozuyorsun matematigi.Cozemedigin sorulari ne yapıyorsun? Bende mat ve geometride hizli ilerliyorum ama fizikte anlatan olmayınca gitmiyor ileriye bir türlü

• yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Kronometre tutarak mı 10 saat hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlockçu

Kronometre tutarak mı 10 saat hocam ?

Evet
  • yazık ya size sistemin oyununu ne güzel oynuyorsunuz ne sosyal bi hayatınız var ne baska bisey varsa yoksa test
  • niye dershaneye gitmiyorsun derslere katılmayabilirsin sadece kütüphanelerini kullanıp soru sormak için gidenlerde var. evde sene içinde çok canın sıkılır benden söylemesi. madii sıkıntı diyorsan o başka tabi ama ygs iyi bir sıralama yaparsan veya sene içinde netlerin iyi olursa çoğu dershane bedava veya cok az bir paraya kabul edebilir
  • hadi bakalım yarın kitapları alıp kolları sıvıyoruz.35 binden o sıra 7 bine çekilecek başka yol yok
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Kaç saat uyuyosun ben 6-7 saat max çalışabiliyorum 45 er dakikadan 10 seans şeklinde ve geriye hiç zaman kalmıyor.

finalin yeşil kapaklı bi denemesi vardı geçen sene çözüyorduk biz onu alsana
  • hedef ilk 1000 demissiniz ilk 1000e giren biri olarak azicik tavsiye vermeye geldim

1. fen derslerini yazarak calisin hatta bir ozet defteri turarsaniz super olur

2. geometrinin ne kadar onemli oldugunu anlayin ve geometriyi ogrenin(ezberlemeyin)

3. yapamadiginiz sorulari mutlaka çözdurun hatta bir arkadas sorularını bi deftere yapistiriyordu hep (ilk100de)

4. zamaniniz oluyorsa öğlen 1 saat uyuyun sizi geceye hazirlar

5. konuları hizli hizli bitirmeye calismadan tastamam oturtarak cozun ör:testi fulleyecek kivama gelmeden teste gecmeyin

6. gunluk 5 saatin altina dusmemeye gayret edin
    7. ve en onemlisi kendinize güvenin sinavlara girerken sokacam bu sinava diye girin cozerken de iki soru yapamayinca gozunuz dolmasin iyi konsantre olun
    umarim herkes istedigi yeri kazanir
    istediginiz yeri tutturmak gercekten güzel 👌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaffola69 -- 23 Temmuz 2017; 6:21:57 >
    Hocam bendede dershane kurs yok ama 10 saat biraz abartı değil mi.bikkinlik falan gelmesin. Bu arada başarılar

Daha zor kaynak olarak fen bilimleri LYS Geometri Soru Bankasını çözüm hocam.Baya zordu ama soru kalıpları ÖSYM'ye yakındı katlama döndürme çizdirme falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba. Gel seninle edebiyat, felsefe, matematikte sidik yarıştıralım. Evet asosyalim fakat bunun sebebi güvensizlik değil, yeterli sayıda kalifiyeli insanın olmaması. Dışarıda gezip dolaşmak sosyallikse veya gereksiz arkadaşlıklar kurmak sosyallikse, ben memnunum halimden. Fikirlerimi paylaşabileceğim, kafası çalışan 3-5 arkadaş kafi benim için.

İnsanlar neden üniversite okuyor biliyor musun? En azından benim için üniversite gerçek manada fen ve matematik göreceğim bir kurum. Zaten matematiği ve feni seviyorsam, testini çözmek beni sistemin kölesi mi yapıyor? Bir kimyagere Thomson'ı sorduğunuz zaman size anlatır kim olduğunu. Ezber yaptığından mı peki? Hayır. Nasıl ki herkes sevdiği dizideki karakterleri ceddinden daha iyi tanıyorsa, bu insanlar da fikirlerini benimsedikleri ve saygı duydukları kişileri sayıyorlar ve öğreniyorlar.

Gereksiz şeyler varsa sistemde, ki var, bunu yakınarak veya kolaya kaçarak değil, gerekirse fazladan çalışarak düzeltmeye bizzat ben uğraşmalıyım.

Ayrıca bu sınavlara sadece geçip gidecek bir deneyim gözüyle bakmak bence yanlış. İnsan disiplini sağlıyor ve erken kalkmak gibi basit şeylerin hayatı ne derecede etkilediğini görüyor. Zihninin geliştiğini görmek ise bu konuda yaşanabilecek hazların belki de en büyüğü.

Velhasıl kelam, sağlık dilerim.

• Tavsiyeler ve öneriler için teşekkürler.

Pomodoro tekniğiyle 10 saate kadar çıkabiliyorum ve bu sayede fazla yorulmadan, yani bir nebze, günü tamamlayabiliyorum.

Okuldaki hocalarım yeterince iyiler zaten, sırf soru sormak için hem vaktimi hem de paramı kaybedemem ki... En fazla biriktiririm soruları ertesi hafta sorarım. Çözecek adam bulunur yani bizim okulda rahat olun :D

Etiketlemeden yazdım, karışık oldu biraz kusra bakmayın. Başarılar dilerim!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.