Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar allah zihin açıklığı versin.Sizi hemem hemen konuyu açtığınızdan beri takip ediyorum.Genel olarak aynı kafa yapısındayız ama benn biraz daha tembelim.9 ve 11.sınıf boş geçti.9.sınıftan beri hedefim iyi bir üniversitede mühendislik okumaktı.Fakat tembelliğim bunu zorlaştırdı.Acaba siz gibi forumda böyle bir günlük tutsam bana artıları ve eksileri ne olur.Eksileri olmaz büyük bir ihtimal ama mesela tembelliğimi alır mı?Bu arada 90 netle başladım.90'ın aşağısında yukarısında geziyorum.Konuları en baştan aldım ygs matın yarısı bitmek üzere.Benim sorunum şu bir gün 10 saat diğer gün 2 saat çalışıyıorum ve eksiğim çok.Acaba böyle günlük tutmak insanı disipline eder mi?Dershaneye gitmiyorum.Hiç gitmedim.Fen lisesindeyim.
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Amin, cümlemize :)

Bence bu sorunun cevabı herkese göre değişir. Elbette bir zararını görmezsiniz fakat ille de fayda sağlar, disipline sokar diyemeyiz.

Bunu insanlara verdiğiniz bir söz gibi görecekseniz tabiki de size ekstra bir yük bindirerek disipline olmanızı sağlayabilir, buna lafım yok fakat bir amaç varsa ortada, ki sanıyorum sizin var, tembellik bir bahane olmamalı artık.

Bunlar benim şahsi fikirlerimdir, doğrudur yanlıştır bilemem; kaldı ki benim de düzenim bozulabiliyor, takip edenler dikkat etmiştir zaten.

Tek mesele dediğim gibi kendimize güvenelim, bahanelere sığınmayalım.

He bu arada eğer yazacağım derseniz burada paylaşabilirsiniz konunuzun linkini, biz de takip etmeye çalışırız :) İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bur744 B kullanıcısına yanıt
    Hocam vazgeçtim maalesef.Neden bilmiyorum ama belki de fıtratıma aykırı gelmiştir.Kendime güvenimin olmamasından da kaynaklanıyor olabilir.Ama yine de kendim özel olarak günlük biçiminde yaptıklarımı yazıyorum.Gerçekten iç açıcı oluyor bir şeyler yazmak.Hele bu dönemde harika oluyor.Tabi sizin yaptığınız mükemmel ötesi bir şey.Hazirandan beri konuyu sürekli güncel tutuyorsunuz.İnşallah rabbim emeklerinizin karşılığını verir.
  • Son cozduugn deneme hangi yayindi

• Değerli dostum, öncelikle bu azmin değil 1000, ilk 100'e bile götürür. Bir mezun olarak günlüğünü takip ediyorum ve bunun için teşekkür ediyorum. Azmin zaferi yakındır dostum, esen kal.
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Rahatlatıyorsa sadece sınav için değil genel olarak da günlük tutmanı öneririm. Tıpkı kıyıdan köşeden çıkan değerli bir fotoğraf etkisi yapıyor insana ilerde :)

İyi dileğin için teşekkür ederim. Hayırlısı olsun :D

• eekrcl E kullanıcısına yanıt
    90 net aldığım deneme 345 Yayınları idi. Biliyorum, pek de zor olmuyor genelde hatta sınavdan sonra ben bile anlayamadım neden yetişmediğini :D Öyle garip bir şeydi yani

• kron0S K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, size de hayatta güzellikler dilerim :)

• Hadi bakalim takipteyim bende 👍 inşallah güzel yerlere geliriz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I'mGroot -- 18 Ağustos 2017; 22:11:3 >
  • Doğru yoldasın,sakın yolundan sapma.Kendine olan güvenin ve azmin sayesinde başaracağına inanıyorum.

Endemik lys mat ve ygslys geo çözdüğünde yorumlarmısın teşekkürler

• Mystogan_ kullanıcısına yanıt
    Umarım, teşekkürler!

Dostum afedersin mesajına geç cevap veriyorum.

Geometrisi bence ideal, kolay değil. Orta zor arası gibi. Ayrıca kitabın son 20 testi Çiz-Çöz sorularından oluşuyor.

Endemik LYS yi ben bayağı sevdim çünkü az ve öz bir kitap. Bir sorudan bir tane var ya da önemli bir sorudan 2 tane var. Konuyu pekiştirmek için değil de benim gibi tekrar için çözeceksen gayet iyi. Görebileceğin hemen hemen tüm soru tipleri var ve tekrar tekrar sorup baymıyor. Kitap zaten çok kalın da değil. Toplamda 272 sayfa fakat 239dan sonrasında "Permütasyon-Olasılık (Özel)" diye apotemi mantığında hazırlanmış bir çözümlü soru örnekleri bölümü var.

Tavsiye ederim yani :)

• Selam dershaneye gidiyorum ve aman nasol olsa anlaticaklar diye calismiyorum istiyorum ama telefon bilgisiyar anında akfam dagiliyor.Dershanenin denemesinde (ortaya yakın) 80 nete kadar çikabiliyorum konu eksigim var ama tek basima calisamiyorum evde maks 1 2 saat uslu sayilar paragraf falan takilıyorum ne yapayım henüz geç değil. (12ye geçtim)

• sev7nn kullanıcısına yanıt
    Dostum hiç kıvırmadan, doğruca düşüncemi yazıyorum.

Ne yapman gerektiğini biliyorsan, yap. Etraftan medet ummak sadece kendini kandırmak olur. 17 veya 18 yaşına gelmişsin zaten, artık bunlar geçilmeli bence bu yaşta.

Senin yerinde olsam "henüz geç değil" demek yerine geçirdiğim 3 ayı bir düşünüp ona göre normalden daha fazla çalışırdım. Tabiki de bilemem senin sınavdan ne beklediğini fakat kendimizi de kandırmayalım. Sistemden her ne kadar nefret etsek de, bazı şeyler buna bağlıysa çalışmak zorundayız. En embesil insan bile 3 ay boyu ezber yapsa, iki kat zeki fakat hiçbir şey yapmayan insandan daha çok ilerler.

Sözlerimi yanlış anlamamanı dilerim. İyi bayramlar!

• Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun!

• 11. Sınıfa geçtim ne önerebilirsin

• Herkesin önerdiği şeyi. 11. sınıfı düzgün bitir.

• Hocam mesela 20 vidyo izledim diyorsun umut öncülden , ekstra bir sey yapmiyormusun o günler + 20 vidyoluk konu yokki hocam 3 koni birden mi bitiryosun bir günde

• 7 b in civarı gelcek bence rez ygs sonrası burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son DH Bükücü

Hocam mesela 20 vidyo izledim diyorsun umut öncülden , ekstra bir sey yapmiyormusun o günler + 20 vidyoluk konu yokki hocam 3 koni birden mi bitiryosun bir günde

Valla selin hocadan 12 video izlesem beynim patlar herhalde , arkadaş 1 günde hücre falan bitirebiliyor 9.sınıfın 3Te 1 'ine tekabul ediyor
  • Son DH Bükücü kullanıcısına yanıt
    Kimi zaman sorularını çözdüğüm halde ilgili konunun anlatımını dinliyorum, belki pratik bir şeyler vardır diye. Fazla izlediğim günlerde genelde çözmüyorum ve ertesi güne bırakıyorum.

Elektrik ve manyetizmayı, iş-güç-enerji ve mekaniği birbirinden farklı konular gibi ele alırsan tabiki de 20 videoluk konu yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.