Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaffola69

hedef ilk 1000 demissiniz ilk 1000e giren biri olarak azicik tavsiye vermeye geldim

1. fen derslerini yazarak calisin hatta bir ozet defteri turarsaniz super olur

2. geometrinin ne kadar onemli oldugunu anlayin ve geometriyi ogrenin(ezberlemeyin)

3. yapamadiginiz sorulari mutlaka çözdurun hatta bir arkadas sorularını bi deftere yapistiriyordu hep (ilk100de)

4. zamaniniz oluyorsa öğlen 1 saat uyuyun sizi geceye hazirlar

5. konuları hizli hizli bitirmeye calismadan tastamam oturtarak cozun ör:testi fulleyecek kivama gelmeden teste gecmeyin

6. gunluk 5 saatin altina dusmemeye gayret edin
    7. ve en onemlisi kendinize güvenin sinavlara girerken sokacam bu sinava diye girin cozerken de iki soru yapamayinca gozunuz dolmasin iyi konsantre olun
    umarim herkes istedigi yeri kazanir
    istediginiz yeri tutturmak gercekten güzel 👌

merhaba hocam bende ilk 1000 istiyorumda aşağı yukarı gelişim günlüğüne cevap yazdıgını arkadaş kadar çalışıyorum size birşey sormak istiyorum.Siz ygs yi ne zaman bitirdiniz?Günlük 7-8 saat çalışıyorum ama anlaya anlaya gidiyorum ygsyi 1 ayda bitiren arkadaşlarım var ama ben sindire sindire gidipe eylül başı bititmek istiyorum doğrumu sizce?Cevabınız icin tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bur744 B kullanıcısına yanıt
    aman hocam sakin ama ama bu kadar calismak size olumsuzluk yaratabilir biraz kafayi dagitmak icin gezin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SO Falcon

quote:

Orijinalden alıntı: gaffola69

hedef ilk 1000 demissiniz ilk 1000e giren biri olarak azicik tavsiye vermeye geldim

1. fen derslerini yazarak calisin hatta bir ozet defteri turarsaniz super olur

2. geometrinin ne kadar onemli oldugunu anlayin ve geometriyi ogrenin(ezberlemeyin)

3. yapamadiginiz sorulari mutlaka çözdurun hatta bir arkadas sorularını bi deftere yapistiriyordu hep (ilk100de)

4. zamaniniz oluyorsa öğlen 1 saat uyuyun sizi geceye hazirlar

5. konuları hizli hizli bitirmeye calismadan tastamam oturtarak cozun ör:testi fulleyecek kivama gelmeden teste gecmeyin

6. gunluk 5 saatin altina dusmemeye gayret edin
    7. ve en onemlisi kendinize güvenin sinavlara girerken sokacam bu sinava diye girin cozerken de iki soru yapamayinca gozunuz dolmasin iyi konsantre olun
    umarim herkes istedigi yeri kazanir
    istediginiz yeri tutturmak gercekten güzel &#128076;

merhaba hocam bende ilk 1000 istiyorumda aşağı yukarı gelişim günlüğüne cevap yazdıgını arkadaş kadar çalışıyorum size birşey sormak istiyorum.Siz ygs yi ne zaman bitirdiniz?Günlük 7-8 saat çalışıyorum ama anlaya anlaya gidiyorum ygsyi 1 ayda bitiren arkadaşlarım var ama ben sindire sindire gidipe eylül başı bititmek istiyorum doğrumu sizce?Cevabınız icin tesekkurler

kardeşim bak simdi benim de cevremde ygs yi 1 ayda bitiren 1 gecede organik kimya bitiren bir haftada ygs biyoloji bitiren cok adam vardi hepsi su anda mezun

ogrenciler burda olayi anlayamıyorlar olay konuyu bitirmek degil ogrenmek ne zaman bittigi sen tam oturttuysan onemli degil

eylul basi gibi bitmesi gayet idealdir hatta eylulun ortasinda bile bitse olur

ben ygsyi 11 de calismistim yazinda sadece kendimi eksik hissteigim konulara calistigim ygs yi tam olarak ygs den 1.5 ay once bitirdim o zaman 145+ netler yapiyordum

okul basladiginda da 125-130 arasiydi netlerim

deneme tavsiyesi versene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoları izlerken not falan alıyor musun, yoksa öyle izleyip geçiyor musun? Bir de saat kaçta başlıyorsun çalışmaya baya yoğun bir programın var gibi

• konunu takip ediyorum. her şey gönlünce olsun.
  • Dershane kurs olmadan 2.1k oldum okul puanin benden daha fazla şansın var baya. Sana tek söyleyebileceğim Ygs sonucunu pek kafana takma ve ne kadar bıkkınlık hissetsen de calismaya devam et.

• 2B-or-not-2B kullanıcısına yanıt
    Not almaya çalışıyorum ve biyolojide fazlaca gerekiyor zaten. Diğer derslere de defterlerim var fakat mesela fizikte elektriğe kadar hiçbir şey yazmadım, yeni şeyler yok yani. Eğer ben de tutmalı mıyım diye düşünüyorsan bunu bana sorma çünkü kişiden kişiye fark eder bunun gerekliliği :)

• oppia O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

• Taizun T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, moral oldunuz :)

hangi denemeleri aldın

• Bundan önceki sorunuza bilerek cevap vermemiştim çünkü hem yazımda belirtmiş (sağ üstü göstererek) hem de aynı soruyu soran arkadaşa cevap vermiştim. Aynısını söyleyeyim. "Kaynaklarım" fotoğrafında sağ üste bakın, yayınlar gözüküyor.

• Merhaba hedefdaşım, hemen hemen aynı konumdayız. Ben de dershaneye gitmiyorum ancak okulun kursuna gideceğim. Hedefim biraz daha yüksek. Okuldan mezun abilerin verdiği tavsiye ile yazın 12. sınıf konularının hiçbirine bakmayacağım, YGS ve 11. sınıf bitecek. Ben de pomodore uyguluyorum günde 9.30 - 10 saat çalışıyorum. Sen anlarsın beni, tüm mesajları okuyamadım pek vaktim yok. Daha önce böyle bir teklif geldi mi bilmem o yüzden. Bir ara aynı denemeyi çözüp karşılaştırmaya, yapamadıklarımızı sormaya ne dersin? Sıkıntı olacaksa benim açımdan hiç problem yok, sadece kendimi karşılaştıracak birilerini bulamıyorum, dershaneye gitmemenin bir dezavantajı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benaydinlatamadimgeceyi -- 1 Ağustos 2017; 23:05:56 >
    Gerı kalanı ters cevrılmıs sıvrı zekalı arkadas eger onlar baska bırsey degılse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 1 Ağustos 2017; 23:45:39 >
  • Final 5 li çözme zaman kaybından başka bir şey değil mat dışındaki derslerdeki sorular çok alakasız sadece mat biraz güzel. (Mavi olanı kastediyorum)

Ha hangi deneme dersen onu ben de bilmiyorum ama bazı kırtasiyelerde 4-5 yayının denemesi mix olarak satılıyor. Farklı soru tipleri görmek açısından iyi oluyor.

• Bana fena gelmedi açıkçası. Normal YGS'ye göre çıkmayacak birkaç soru gördüm ama onun dışında normaldi.

• Hocam şu kaynaklar fotoğrafını yeniler misiniz hangi kitapları kullanıyorsunuz gorelim

• Hocam 10. sınıf yazında neler yapmıştınız?
  • Ramazanın ortasında memlekete gittim ve yaz boyu akrabamın yanında çalıştım. Eve dönünce zaten 2 gün vardı okulun başlamasına.

Teşekkür ediyorum kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.