Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Çalışma ve Gelişim Günlüğü [Hedef ilk 1000, Dershane - Kurs Yok] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
61
Favori
17.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam kabul şuna benzer bir söz var:Ağaçın tepesine çıkmak istiyorsan yıldızları hedefle gibi bi şeydi.

Ama ben buna katılmıyorum.Ygs Lys başka bir olay.Zaten ilk 35-40k hedefleyenlerin hepsi konuları bitiriyor denemeler çözüyor.Öne çıkmak için büyük bir sakinlik ve serinkanlılıkla soruları çözmelisin.Ben 2017 ygs sorularına bakıyorum da o kadar ay çalışmışsın hayatının sınavı olarak görüyorsun kalbin küt küt atıyor o an o problem sorularını sakin olanlar çözdü ve eleyenler bu sorulardı.Yani diyeceğim şu biraz saçma gelebilir.Ama ilk 10k yı hedeflersen 1k daha kolay gelir bana göre.

Şimdi kendimden örnek vereyim senin hedefine göre bayağı aşağıdayım ama bana yetti.Ben sene başında kafamda odtü inşaat vardı fakat şöyle de bir kafam vardı.hic olmadı 40k yapar odtu petrole giderim kafasındaydım.bu benim sigortamdı.ygsde o mat problemlerini görünce içimden dedim sakin ol en kötü petrol mühendisi olursun.sonra övünmek gibi olmasın hepsini çözdüm o problemlerin.

Çok uzattım özet:Kendini ilk 1k ya endeksleme sigortan bulunsun.Ornegin ilk 7k odtü makina.olmazsa odtu makina olur de.

Mezunum mf4 ilk 10-12k civarı bekliyorum.
    Not:ygs den sonra boşluk yaşadım hayatımın en salak gunleriydi.adam gibi çalışmaya 20 nisanda başladım.bir gün çalıştım bir gün yattim düzen oturtamadim mayısta çalışmayı bıraktım 10 gün sonra yeniden başladım.kimyayi son haftaya bıraktım vsvs bu durumlara düşmemen için etut merkezine yazılmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzdaripstudent -- 25 Haziran 2017; 0:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • seni çılgın şey

• 9. Sınıf ortalama 76

10. Sınıf 83

11. Sınıf 89

9 berbat ötesi olduğu için fizik biyolojisinde zorlanıyorum. YGS sorularını yapabiliyorum ama hiç bilmediğim konularda var. Konulara internetten video mu izlemeli yoksa konu anlatım kitabından kendim mı ogrenmeliyim ?

• muzdaripstudent M kullanıcısına yanıt
    Dostum mesajın için teşekkürler. Girişte yazdığım yazıyı okusan, zaten ilk bine girmenin benim için bir AMAÇ olduğu yazıyor. Ne ala girersem. Fakat dediğim gibi eğer giremezsem bile, kendi kapasitemin farkındayım. Aşırı bir durum olmazsa, umarım olmaz, en kötü İtü'ye giderim gözüyle bakıyorum. Kaldı ki iyi bir üniversitenin de her şeyi tamam yaptığını zaten düşünmüyorum. Üniversite başladığında her zaman çalıştığımdan daha çok çalışacağım zaten. Bu yüzden Boğaziçi, Odtü diye takılmaktan ziyade inandığım ve çaba sarf ettiğim bir şeyi başarmanın peşindeyim. Son önerin için de teşekkürler, biliyorum iyi niyetli olarak yazdın. Fakat ben artık eğitim adına insanları sömüren, haksız kazanç yapan kişilere ve kurumlara kin beslemeye başladım denebilir. Belki daha iyi olur, belki olmaz. Ama ne olacaksa, sonucun sadece "bana" ait olmasını isterim, ne kimseden yardım almak ne de kimseye minnet duymak...

• rising53 R kullanıcısına yanıt
    Dostum uzman değilim fakat herkesin bildiği bir şey vardır. Sana bağlı. Yani seni senden başkası bilemez... Kendine uygun olduğunu düşündüğün şeyi yap. Vesselam :)

• Sanırım 7k yada 6k dan mezuna kalacağım.Benimde hedef ilk bin.Dershane-Kurs yok :)

• doktoradayı_98 D kullanıcısına yanıt
    Başarılar yoldaş! Bize tavsiyen varsa da duymak isteriz :)

• bende 12yim pazartesi basliyorum bu sene sıkı calıstım 11 biyoloji haric tamam bakalım yazın ygs bitirip 120-130 gorecek miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SO Falcon S kullanıcısına yanıt
    11i sağlam halettiysen mutlu olabilirsin. 11 matematiği sadece LYS mantığını değil YGS mantığını da veriyor çünkü. Kendimize güvenelim, aşağı çekmeye çalışanlara aldırış etmeyelim, bak gör işte o zaman nasıl ülkecek ilerliyoruz. YGS sınavında 120 - 130 gözünde çok büyümesin kısaca...

• quote:

Orijinalden alıntı: bur744

11i sağlam halettiysen mutlu olabilirsin. 11 matematiği sadece LYS mantığını değil YGS mantığını da veriyor çünkü. Kendimize güvenelim, aşağı çekmeye çalışanlara aldırış etmeyelim, bak gör işte o zaman nasıl ülkecek ilerliyoruz. YGS sınavında 120 - 130 gözünde çok büyümesin kısaca...

hocam 11i biyoloji dışında hallettim denemelerde yanlışım gelirse mod yada mantıktan geliyordu moduda hallettim mantık biraz eksik ama cok onemli değil başlangıc icin 120-130 on numara olur sene ici hedef tabiki 150 ve üstü umarım yaparız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SO Falcon S kullanıcısına yanıt
    Umarım dostum, hakkımızda hayırlısı. İyi bayramlar bu arada :)

• bur744 B kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam baştaki yazıyı ayrıntılı okumamıştım.Umarım başarırsınız zaten sene başına bu netlerle ve bilinçle başladığınıza göre başaracağınızı da düşünüyorum.ıyi çalışmalar.

• Başarılar diliyorum seneye arkadaşlar. bu konuda mesajım kalsın inşallah seneye unutmazsak buraya dönelim.Ben sözellerle başladım arada hafiften sayısal bakıyorum.Yardımcı olabilirim, mesaj atmanız yeterli...

• muzdaripstudent M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)

• dragoa4545 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, teşekkür ederiz :D

• Hocam endemik geometri nasıl soruları çok zorluyor mu?

• Hocam açıkçası Endemik LYS matematiği çok övüyorlardı, mat yerine geometrisini aldım. Orta - zor arası bana göre, ama ortaya daha yakın. Yani ekstremdeki gibi öyle gözüne sokmuyor cevabı tabi ama bir bireyb değil gibi. Karekök hiç değil...

Bu arada 2 haftadır uyuyordu konu yahu nihayet bir mesaj aldım :)

• Hocam dershaneye gitmiyorsan bu bir dezavantaj değil avantajdır.

Okul ve dershane= ZAMAN KAYBI-UYKUSUZLUK-YORGUNLUK

• İnşallah sene sonunda hedefine ulaşırsın, başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.