Şimdi Ara

(2018 Yılı) 195 55 15 Yaz Lastiği Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

195 55 15 Yaz Lastiği alma konusunda gün boyu araştırma yaptım kafam kazan gibi. Herkes bir şey yazmış. Lastikçiye gidiyon 150 TL olan lastiği 230'a giydiriyor. Bu işin profesyonellerinden yorum bekliyorum.
    Mesele şu: İyi lastikler 350 TL'den başlıyor. Bütçem 225 max. Bana uygun fiyata hangi marka lastik önerebilirsiniz? Hız yapmıyorum aracım da 170 i geçmez zaten.
    Bu arada formula energy diye bi lastik kullanıyorum frene basmaya korkuyom sürekli abs yi devreye atıyor. Lassa taktırdım önlere balon yaptı. Şanssızlık işte.. Neyse öneriniz için çok teşekkürler şimdiden.

• Fiyatlarını bilmiyorum...

Ancak nokian e line2 (yenidir) yada iline modellerini bir inceleyin derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben nankang diye bir lastik kullandım iki aracımda da oldukça memnunum tavsiye ederim fiyatlarıda gayet iyi

www.nankangturkiye.com bu adresten inceleyebilirsiniz

• Lassa impetus revo2 sessiz ve konforlu bir lastik. Jant koruma mevcut, kaldırıma sıfır yanaşırken jantları kaldırıma sürtmeniz imkansız gibi bir şey. Ben yıllar ince revo olanını lastikçinin tavsiyesi üzerine 206xs spor yaylı aracıma takmıştım o zaman anladım ne kadar konforlu olduğunu. Fiyatları da uygun diye hatırlıyorum pişman olmazsınız.

Edit: Şimdi baktım bu lastiğin istediğiniz ölçüde olanı yok, revo olan da 370 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam_ıssız -- 16 Şubat 2018; 12:48:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebatı 185 60 r15 yaparsanız daha kaliteli lastiği daha ucuza alırsınız.

https://www.n11.com/arama?q=185+60+r15
  • Falken ZE914 modeline bakin
    200 TL civaridir

Balon vs korkunuz varsa da XL modelinden almaya calisin. Yanaklar daha güclüdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 16 Şubat 2018; 14:51:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.