Şimdi Ara

2019=201? Acikliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt geçen seneye yakındı ancak aytde durum öyle değildi.zaten aytde 1 net cok fark yarattigindan onemli olan ayt.ayt matematikte gerek vektor elips parabol gibi son dakika anlatilan konularin olmamasi(cogu kisi gormezdi bile) gerek turev integralin zor kisimlarinin kalkmasi matematigi fazlasiyla kolay yapiyordu. Fen icin biyo ve kimya gecen seneye gore yakindi fizikte daha fazla yorum sorusu vardi bundan dolayi ayt fen 1 tik gecen seneye gore kolay. Bundan dolayi siralamalarin 2010 gibi gelecegini dusunuyorum belki cok az iyi yonde fark eder.

Not:gecen sene girdim ve yerlestim bu sene oylesine girdim.

xdxdxd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingicili21 -- 17 Temmuz 2019; 15:34:59 >

• Çok mantıklı yani şuan resmen aydınlandım saol kaarşim .
  • Hayır trollsünüz tamamda bu kadarda uğraşmayın
  • Gecen sene girdigini asagiyi okumadan anladim tuzun kuru tabi. 18 temmuzda burda ol kocum
  • Ayt fen bu sene daha kolaydı diyor, dikkate almayın arkadaşı.
  • Mesela bir insan neden buna zaman harcar ki? Trol yazınca hoşuna gidiyor demek ki.

TYT geçen seneye yakındı diyince okumadım ben zaten.
  • Leo Messi Kun kullanıcısına yanıt
    gayet basitti. çalışmadığınız için zor diyorsunuz. kimya ve biyolojide ortalama çalışmayla full çekilebilir.fiziği geçen seneye göre daha iyi yaptım? 1 yıl hiç fizik çalışmadan(biyofizik hariç)
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    benim söylediklerime karşı tezin yok. çünkü bunu sen de ben de biliyoruz ama yediremediğin için öyle konuşuyorsun.
  • Herkes kendi girdiği yıla zor diyor
  • konu dağılımı farkı yüzünden? koskoca türev integralin içini bom boş ettiler
  • ingicili21 İ kullanıcısına yanıt
    Fen için çoğunluk daha zor derken siz daha kolay demişsiniz. İnanın ne dediğiniz hiçbirimizin sıralamasını etkilemiyor. O yüzden isterseniz bu yıl 1 yaşındaki kuzenim girse fullerdi falan da diyebilirsiniz
    Evet çok haklısın A yayınları yeterdi full çekmeye.
  • kimse girdiği seneye kolay demez ben yerleştim ve gerçekleri söylüyorum. fende zor soru yoktu ayrıca varsa söyleyin
  • Boş yaptığın nokta şu. Elips vektör falan görmeden girer demişsin bu 20 k için geçerli değil.
  • umuuuut U kullanıcısına yanıt
    geçerli ben geçen sene formülleri kağıda yazıp ayt sabahı çalışmıştım ve 20k içindeydim
    Allah aşkına tezden falan bahsetme hepinizin kaynağı götünüz.
    İşte ben de onu diyorum kimse girdiği yıla kolay demiyor yani siz de demiyorsunuz.
    Neyse aynen bu yıl girseniz birinci olurmuşsunuz ama nasip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 25 Haziran 2019; 12:40:35 >
  • girdim zaten sınava senden daha iyi yaptığımı da düşünüyorum açıklanınca buraya beklerim.
    Netlerini söyle de daha iyi yaptıysan tebrik edeyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.