Şimdi Ara

2019'a başvuru yapsak girmesek yine de 2018 puanım dönüşür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 TYT ve AYT'ye girmek istiyorum ama diyelim ki hastalandım ve sınavları kaçırdım,başvuru ekranında da 2018 TYT puanımı kullanmak istiyorum butonunu işaretlemeden başvurdum ve 100 TL ödedim.Bu durumda 2018 puanım yine de dönüşüyor değil mi?

• Mevcut sistemde ne olacağı hiç belli olmaz. Sonra hakkınızı arayamazsınız bile.
  • UP
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Dostum kılavuzda her şey açık seçik belirtilmiş. Buzdolabı süsü olsun diye mi yapmışlar o kılavuzu ?

Soruya gelirsek, evet o kısmı sadece 2 yıllık bölümlere 2018 tyt puanıyla girmek isteyenler işaretliyor. 4 yıllık bölümlere girmek isteyenler ise işaretleme yapmıyor, sistem direkt puanı dönüştürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

Dostum kılavuzda her şey açık seçik belirtilmiş. Buzdolabı süsü olsun diye mi yapmışlar o kılavuzu ?

Soruya gelirsek, evet o kısmı sadece 2 yıllık bölümlere 2018 tyt puanıyla girmek isteyenler işaretliyor. 4 yıllık bölümlere girmek isteyenler ise işaretleme yapmıyor, sistem direkt puanı dönüştürüyor.
    Tamam da bi problem oldu 2019 a başvurduk giremedik diyelim 2018 yanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

Türkiye için 24 saat çok uzun süredir dostum. Ne olacağı hiç belli olmaz
  • up
  • Olm adamlar bana oynuyor resmen geçen yıl tyt de 50 k da idim ayt de 85 e düşürdüm. Simdi sınava mı girsem acaba? Gerçi istediğim bölümde okuyorum daha nereye gidebilirim ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.