Bildirim
2019'a başvuru yapsak girmesek yine de 2018 puanım dönüşür mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mevcut sistemde ne olacağı hiç belli olmaz. Sonra hakkınızı arayamazsınız bile. -
UP -
Dostum kılavuzda her şey açık seçik belirtilmiş. Buzdolabı süsü olsun diye mi yapmışlar o kılavuzu ?
Soruya gelirsek, evet o kısmı sadece 2 yıllık bölümlere 2018 tyt puanıyla girmek isteyenler işaretliyor. 4 yıllık bölümlere girmek isteyenler ise işaretleme yapmıyor, sistem direkt puanı dönüştürüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da bi problem oldu 2019 a başvurduk giremedik diyelim 2018 yanmasınquote:
Orijinalden alıntı: __caesar
Dostum kılavuzda her şey açık seçik belirtilmiş. Buzdolabı süsü olsun diye mi yapmışlar o kılavuzu ?
Soruya gelirsek, evet o kısmı sadece 2 yıllık bölümlere 2018 tyt puanıyla girmek isteyenler işaretliyor. 4 yıllık bölümlere girmek isteyenler ise işaretleme yapmıyor, sistem direkt puanı dönüştürüyor. -
Türkiye için 24 saat çok uzun süredir dostum. Ne olacağı hiç belli olmazquote:
Orijinalden alıntı: __caesar
Soruya gelirsek, evet o kısmı sadece 2 yıllık bölümlere 2018 tyt puanıyla girmek isteyenler işaretliyor. 4 yıllık bölümlere girmek isteyenler ise işaretleme yapmıyor, sistem direkt puanı dönüştürüyor. -
up -
Olm adamlar bana oynuyor resmen geçen yıl tyt de 50 k da idim ayt de 85 e düşürdüm. Simdi sınava mı girsem acaba? Gerçi istediğim bölümde okuyorum daha nereye gidebilirim ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X