Şimdi Ara

2019 da internet acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell superonline kullanıyorum ve 2019 da gelicek bu yeni internet tarifeleri için aradılar. Benim şuanki sözleşmem ne olucak ? Bana teklif ettikleri internet kampanyaları aşırı kotu ve geçmek istemiyorum. Benim kullandığım paket 65 lira ve sözleşmemin bitmesine daha 1.5 yıl var.
    Habertürkhthayat.haberturk.com
    Türk Telekom'un ardından Turkcell Superonline da açıkladı
    https://www.haberturk.com/turkcell-superonline-liimitsiz-internet-paketleri-fiyatlari-aciklandi-2273875-teknoloji
    buradaki adamın açıklamasına göre, ben şuan kullandığım interneti sözleşmem bitene kadar akk sınırı olmadan gene aynı fiyattan kullanabilirim bu doğrumu ?

• fiber mi ?
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    Hayır adsl
  • Vodafone adsl kullanıyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    İyi güzelde benim şuanki sıkıntım, benim 1,5 yıllık sözleşmem var daha, turkcell superonline tarife sunuyor. Ben onların sunduğu tarifeyi değilde kendi tarifemi kullanamıyormuyum ? Çünkü sözleşmem var. İstemiyorum yeni paketlerini, çok pahalı ve hızı kötü. Sözleşmem gereği sözleşmemde ne imzalamışsam onu kullanmak istiyorum.
  • Telefonda aradıklarında insanların aklını karıştırmak için saçma sapan konuşuyorlar.
  • Sözleşmeniz bitene kadar 1.5yıl boyunca 1 Ocaktan itibaren AKN sınırı limiti olmadan gerçek limitsiz internetinizi kullanıcaksınız.Merak etmeyin.Sizi arayıp başka pakete geçirmeleri onlar için daha avantajlı olduğundan aklınızı çelmeye çalışıyorlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 yil boyunca teklif ettikleri hicbir seyi kabul etme mecburiyetinde degilsin. Kabul etmiyorum bana teklif sunmayin ben memnunum sozlesmem bitene kadar boyle kullanicam de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım çok sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.