Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geri adım atmışlar heralde. Paketlere filan zam yapıp açığı kapatırlar
  • Hattımı başka operatöre geçiriyorum bu ay
  • Ameriga kıskanıyor bizi

• Mellkor kullanıcısına yanıt
    o mağdurlarda fiyat arttı diye de ağlarlar sonrasında. gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaferq Z kullanıcısına yanıt
    Vodafone Müş. Hizm. uydurdu eğer uydurmaysa.
  • iyi de ben İnternetimi paylaşıp laptopumdan internete giriyorum. Ben ne yapacağım peki böyle saçma sapan bir uygulama mı olur. Avrupadaki operatörler böyle yapıyorsa bir sebebi var. Biz de sınırsız net mi var? Kötüye kullanım mı var? Avrupa'da bir salgın olsa insanlar hayatta kalmak için sol kulaklarını kesseler... vay bizim halimize durduk yere gider sol kulaklar. Azıcık aklı kullanmayı alın avrupadan lan azıcık...
  • geri adım atmış turkcelll
  • Hattımı tepki olsun diye Vodafone taşıdım bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibari ile Tcell platinum25 paketten Vodafone red10 tarifesine geçtim. 160tl yerine artık 55 tl vericem. İnternetim 25gbdan 10 gba düştü tabi.Ama olsun, 55 tl bence iyi fiyat. Vodafone ilk izlenmlerim şöyle, internet daha hızlı ve iyi çekiyor. Hotspot ile notbooku internete bağlayıp ESO, WOW gibi online oyunlar oynuyorum. Ping değişmedi ama oyun daha akıcı. Lag, spike azaldı. Turkcele göre internet daha iyi. Ses kalitesi bence daha iyi. Araya parazit falan girmiyor şimdiye kadar. Bölgemde 2 çeken Turkcel, vodafone ile 4 çekiyor. 4.5 G stabil, T.cellde H hatta E bile oluyordu. Yaklaşık 15 yıldır T.cell kullanıcısı olarak şu an için Vodafonluyum. Mobil programı cok daha iyi, kalitesi daha iyi, interneti daha iyi, daha ucuz. Umarim vodofone bozmaz bu kalitesini.

Vodafone tüm Avrupada kullanıldıgı için yurtdişi daha avantajlı, bunu hatırlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 2 Ocak 2019; 11:0:55 >
  • Turkcell 15 ocak'ta konuyla ilgili açıklama yapmış. Hızlı Giriş diye birşey çıkarmış ve Hızlı girişle yapılan internet paylaşımları ücretsiz olacakmış. Tamam da bu hızlı girişten ne gibi bilgiler toplanıyor. Veya daha önce ücretiz olan şey için neden şimdi 40 takla atmamız isteniyor anlamadım ?
  • Gece işteyken paylaşımı açtım, arkadaşın telefondan bağlandım biraz kullanım yaptım "aha gitti paralar galiba" dedim faturaya baktım 9 lira eklenmemişti. Ardından mesaj geldi hızlı giriş yaptım.

Dedikleri doğru çıktı galiba, ileri bir tarihe ertelenmiş.
  • Şuan için sanırım sadece [link=https://www.finansmax.net/vodofone-musteri-hizmetlerine-direk-baglanma/Vodofone[/link] da ücretli oldu bu işlem.Diğer operatörlerde bedava paylaşım yapabiliyorum.

• jedi39 kullanıcısına yanıt

Güncel durum nedir bu uygulama hakkında acaba? Hala Türkcell sitesinde Hotspot 10 GB'a kadar aylık paketler satılıyor. Peki ne için? Türkcell vazgeçmişti hani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

"Turk"cell ikiz kartları satamayınca yamyamlık ediyor

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Her zaman yaptığını yapıp kıvırdı 360 derece geri dönüp vazgeçti

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.