|
Bildirim
Kapatın komple interneti çekin ülkenin fişini ne siz uğraşın ne biz.
|
40 yaşını geçtim, bu ülkedeki kişi ve kurumların edepsizleştiklerine çok şahit oldum da cümbür cemaat bu kadar edepsizleşildiğine ilk defa şahit oluyorum.
|
Bizi Amerika ile karıştırmaya başladılar, adamlar mobilde 60$'a sınırsız İnternet veriyor.Sizde 60?'ye sınırsız İnternet verin sonra paylaşıma para alın, bakın laf diyen olacak mı??
|
Turkcellilere koymaz ayrıca başlığı "turkcell mobil internet paylaşımı ücretli olacak!" diye değiştirin diğerleri böyle bir açıklama yapmadı. TT veya Vodafone yapsa hemen koca harfelerle yazarsınız VODAFONE İNTERNET PAYLAŞIMI ÜCRETLİ OLACAK ! diye
|
"Hayat paylaşmayınca güzel" turkcell
|
Dünya ülkelerinin hızlı bir şekilde geleceğe uçtuğu bir zaman diliminde Türkiye ne yazık ki aynı hızda geçmişe yol alıyor.
Söyleyecek çok şey var ama biz toplum olarak birlik olamıyoruz. Böyle devam ettiği sürece de daha da kötü günler göreceğiz. |
Fatura kesim tarihinde çöpe giden gb’lerin de geri ödemesini yapın o zaman. Ayıptır bu ama.
|
adam marsa gidip koloni kurma peşinde bizimkilerde bir müşteri bulmuş sıkıştırıp sıkıştırıp para döktürmeye çalışıyor... kısaca el-alem gitti aya biz kaldık yaya
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 25 Aralık 2018; 11:26:50 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|