Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya ülkelerinin hızlı bir şekilde geleceğe uçtuğu bir zaman diliminde Türkiye ne yazık ki aynı hızda geçmişe yol alıyor.

Söyleyecek çok şey var ama biz toplum olarak birlik olamıyoruz. Böyle devam ettiği sürece de daha da kötü günler göreceğiz.

• Mobil internette kotalı pakette kota miktarını ne şekilde kullanacağım operatörü ne ilgilendirir. Sanki sınırsız kullanım söz konusu da paylaşımımı engelliyor. Zaten 10 GB kotam var, (kimisinde 20-30) kotası kadar ne şekilde kullanıyorsa kullansın.

Okula vb yere gittiğimde dizüstü bilgisayarımla veya o an ihtiyacı olan arkadaşımla kısıtlı olan kotalı internetimi paylaşamamak hiç de adeletli değil, haksızlık düpedüz!

• Hattı mobil vınn modeme takınca ne olur o da mı hotspot kapsamında değerlendirilir?

• Bu durumun operatörlerin aldığı ortak karar sonucu olduğu söyleniyor, birkaç gün içerisinde diğer operatörlerin ne yapacakları ortaya çıkar.

• Ü L K E D E N
    -------------
    G İ T M E K - K A Ç M A K
    -------------
    F A R Z - O L D U

• Tipik Ortadoğu mantığı.
    kurunun yanında yaş ta yansın.
  • adam marsa gidip koloni kurma peşinde bizimkilerde bir müşteri bulmuş sıkıştırıp sıkıştırıp para döktürmeye çalışıyor... kısaca el-alem gitti aya biz kaldık yaya

• Türkiyenin Turkcellden de kurtulması gerekiyor. diğerleri sabancı koç vestel... liste var..

• tepki göstermek lazım.

taahütüm bitiyor ama adamlar aramıyor bile o kadar yüzsüz o kadar gevşek bir firma onlara mecburuz sanıyorlar.

• Rootla vs engellemenin bi yöntemi çıkar umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha artık ne yapıcaklarını şaşırdılar abi alkol yasaklansın bunlar parası çok diye fazla kaçırıyolar sonra böyle saçmalıklara kalkışıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormak lazım, konuşma paketlerine de aynı şey gelecek mi? Hat benim üstüme, karım telefonla konuşursa ne kadar ödemem gerekecek?

• Emin KOÇ kullanıcısına yanıt
    Ukrayna da 25mbit sınırsız + hat 65 grivna . 13 TL civarı. Paket ücreti 10 tl

• Böyle bir şeyin olması çok zor bence. İnsanlar laptop olsun, tablet olsun vs için hotspotu kullanıyor. Turkcelde sınırsız internet yok. En fazla 35gblık platınum paket var. Bu sistemi devreye sokarlarsalar ben dahil bir çok kişi şirket değiştirecektir. 20gb paketi cepte değil hotspotta harcıyoruz. Nabiz yoklamak için yapılan bir eylem bence. Bu konuda herkesin tepki göstermesi gerek. Durduramazsak geçirip gider bu zihniyet.
  • 1 nisanda yayınlasınlar bu haberi

• Yine bunlar iyi günlerimiz, daha ilerleyen zamanlarda gözünün üstünde kaşın var, kaşının altında gözün var parası almazlarsa bu başımızdakiler ve tekel kartel özel şirketler bende adam değilim ahanda buraya yazıyorum.
  • Hat aldım diyelim 1000 dakika var, telefonu eşime verdim 100 dakikasını o başkasıyla konuştu. Ulen kan emici operatörler bu noktayı nasıl kaçırdınız, alın size vatandaşa geçirmek için bir yol daha. Hat sahibi dışında yapılan konuşmalardan da para alsınlar. VAMPİRLER

• Saçmalıktan başka birşey değil. Turkcell kullanmamak için bir sebep daha şuan Türk telekom kullanıyorum yılbaşından sonra başka bir operatöre geçeceğim ve bu kesinlikle turkcell olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 24 Aralık 2018; 15:58:38 >
  • Sadece paylaşan değil kullanandan da alınmalı, bu devirde ne demek paylaşmak hayinlik etmeyin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.