Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019 zor geçecek diyorlardıda bu kadar ince ayar çekeceklerini sanmıyordum. Son 1 haftamız beyler!
  • Turkcell in dediği gibi: Hayat paylaşınca güzel...:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatalı haber

• başkasına da paylaşmıyorum ki kendi pc me veriyorum genellik de dota2 oynamak için o eğlenceminde içine etmeyin.

• yatta ağzına sıçam türk sel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    Neden?

• forum yetkilileri acil imza kampanyası başlatın yoksa donumuza kadar alacak bu adiler parasını ödediğim interneti geri parayla bana satacaklar
  • USB paylaşım ile bilgisayardan giriyorum nete. Onu engellemesin de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura kesim tarihinde çöpe giden gb’lerin de geri ödemesini yapın o zaman. Ayıptır bu ama.

• Ha gayret az kaldı kulağımızın arkasına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haberlerin arkası kesilmiyor. Nasıl müthiş bir memleketiz. Çok şükür.
  • Operatörler yeni yıla hazırlanıyor 😘mek için...

• Amerikada paralı ama orada sınırsız tarifeler buranın 50-60 tlsi hadi 40 ta öyle ödesen normal internet fiyatı makul bence ama bu adamlar 5 gb internet verip birde hotspottan para almaya kalkıyor resmen soygun.

• türktelekom müşt. hizmetleriyle görüştüm bizde şu anda böyle bi uygulama yok diyorlar. inşallah olmazda
  • Yaşam standartlarımız avrupaya ile aynı hatta daha iyi olduğu için artık poşetten para alınıp, mobil internet paylaşımına ek ücret getiriyorlar. Vallahi ben bu ülke için kılımı kıbırdatmam artık.

• telekomun zam yapmasını bile anlayabilirim ama bu çok saçma çok

• bence veya forumca komik değil.
  • Ama ben artık söverim vallahide söverim. Kardeşim bu ne ya. Ya bi ülke vatandaşını bu kadar ezer mi? Nerde o zır pırt AMBARGO SONRASI ecevitin "benzine zam, mazota zam, yağa zam" diye açıklama yaptığı yayını paylaşıp duran über vatansever arkadaşlar ha NEREDE? Yazıklar olsun bu zamları yapanada, müsaade edenede, fırsat verenede. Ocagınız yansın su veren itfayenin hortumuna papatya takayım.

• Yurtdisindaki operatorum (Telia) 25 GB internet paketi, sinirsiz konusma, mesajlasma + %50 indirimli Spotify Premium uyeligine aylik 20 euro ucret aliyor.

Aylik maasim brut 2300 euro.

Ne derseniz deyin hayat bati’da guzel kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Aralık 2018; 17:2:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.