Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saçma ya bana saglanan interneti istedigim gibi kullanirim kime ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüketici haklarına gitmek lazım
  • Bunlar neden oluyor bilyormusnuz ses çıkarmadıgımızdan.

• böyle saçmalık mı olur, nerden nasıl milletin cebindeki parayı alacaklarını şaşırdılar..

• Bu kadar rezillik olmaz be. Turkcell kullanmıyorum ama diğer operatörler de geçer bu uygulamaya. Allah'ın cezaları komple interneti kesin rahatlayın.
  • Ensar yine yaptı yapacağını
  • Turkcellilere koymaz ayrıca başlığı "turkcell mobil internet paylaşımı ücretli olacak!" diye değiştirin diğerleri böyle bir açıklama yapmadı. TT veya Vodafone yapsa hemen koca harfelerle yazarsınız VODAFONE İNTERNET PAYLAŞIMI ÜCRETLİ OLACAK ! diye

• Arkadaş bari sınırsız paketi olanlara uygulayın.

• Allah belanızı versin ne deyim. Bu ülkede insanları düdüklemek serbest. İnsan hayatına saygı yok yaşama koşullarını iyileştireyim yok anca nasıl düdüklerim var. Allah topunuzun belasını versin. Açık ve net.

• turkcellcileri konuya bekliyoruz.
    yeni düdükleme yöntemleri chapter 23156156...

• Ya sanki sınırsız internet kullanıp etrafa saçıyoruz. Turkcell'deki çoğu kullanıcı 4-8 gb internet kullanıyor. Bunu da millete mi dağıtacak? İyice saçmaladılar.
    Ben TT'de 10gb kullanıyorum ben bile kendi telefonumda anca idare ediyorum. Bilgisayar vs. aylık paylaştığımda 1-1,5gb. bunun içinde para mı vereceğiz. Umarım bizi zaten ev internetinden dürten TT bu işe de el atmaz.

• İnternetin bu şeklide kullanıldığından operatörün haberi olduğunu da yeni öğrendim.

• Konu ile ilgili BTK üzerinden şikayette bulundum. Bakalım ne cevap verecekler.

• ya yemin ediyorum komedi bir ülke, yurt dışındaki sağlayıcı firmalar yaptığı uygulama farklı adamların sınırsız cep internetleri 64kb yada 128kb ta düşmüyor ulan burada sınırsız kullansak nolcak itlere bak birde 9tl ücret alacaklar bunu sınırsız paketler dışındaki paketlerede yapar bizim namussuzlar

• Parasını verip aldığım ürünü nasıl ve nerede kullancağıma ne hakla karışabiliyorlar?

• 40 yaşını geçtim, bu ülkedeki kişi ve kurumların edepsizleştiklerine çok şahit oldum da cümbür cemaat bu kadar edepsizleşildiğine ilk defa şahit oluyorum.

• Oldu olacak Sabit internetlere bağlanan bilgisayar harici mobil cihaz başına ekstra ücrette yansıyanlar tam olsun

• kısaca "çüş"

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.