Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnsanımız maneviyat'dan uzaklaşarak bu aleme daldılar.
    Önce din, ahlâk, ihtisas eğitimi, iş. En son bu tür olaylara bakmalı gençliğimiz.
    Umarım diğer operatörlerede örnek teşkil eder.
    Tam destek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Somurulduk daha neyimiz kaldı hangi tarafa dönelim

• Donumdaki dikiş sayısına göre aylık ücret ödiyecekmiyiz.

• hangi akla hizmet yapıyorsunuz bunu türkcell.. yurtdışında var uygulamaları diye savunduğunuz şeyler muhtemelen sınırsız internet planı olan tarifeler vardır. sizde öyle bir tarife yok. üstüne üstlük ne hikmetse sizin tarifenize geçen kullanıcılar internetlerinin çok çabuk tükendiğini eskiden 5 gb yeterken aynı kullanımda 8 gb ları gördüğünü bilmeyen yok.. işiniz gücünüz milleti sömürmek.. sonrada yok efendim DRONECELL yaptık kullanmamak üzere. vs.. utanmasan acil durumda internet kullananların tarifelerine bile extra dronecell tarifesi koyarsın sen ...

• Müstahak bize...

• Bizi Amerika ile karıştırmaya başladılar, adamlar mobilde 60$'a sınırsız İnternet veriyor.Sizde 60?'ye sınırsız İnternet verin sonra paylaşıma para alın, bakın laf diyen olacak mı??

• Saçmalık başımıza daha neler gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte aradığım yorum. Çıkıyorum.

• Bu konuyu öne çıkaralım tepki verilmezse direk uygulamaya geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah böyle bi şey olmaz
  • Fanatik Turkcell li insanlar var çevremde. Öve öve bitiremiyolar. Şöyle kaliteli böyle çekiyo, internet şöyle hızlı falan filan. Aynı hizmeti %50 daha pahalı almanın nesi kalite anlamıyorum. Bırakın zengin tayfa kullansın.

• Tek çözüm:

"İslam'da paylaşmanın önemi" alt metinli bir dilekçe yazıp gerekli yerlere sunulması ve sonuç alınmasının beklenmesidir.

Aksi halde; insan hakları, müşteri talepleri vs. ıvır zıvır olarak görülen yöntemlere başvurulursa, sonuç alınamayacağına eminim.
  • Btk bu konuda hiçbişey yapsmayacak çünkü muz cumhuriyeti

• Asıl mesele yıllık olmasından ziyade.. neden bu ücreti ödemeliyim? sorunu. Ve bana göre en komik yanı.. yurtdışı operatörler gibi sınırsız ve uygun fiyatlı internet vermeyen Turkcell'in böylesine abes davranışlar sergilemesi. Şahben ben bir Vodafone tüketici olarak, eğer ki; Turkcell'i olsam bu uygulama sonrası kesinlikle bu operatörde kalmazdım.

• Amk bu ülkede işemek sıçmak bile paraliyken biz ne bok yapak artik yuh be

• ulan sanane, para verip alıyorum zaten istedigimi yaparım.

• Bu ve benzeri hareketlerin bencil/kötücül bilincin açığa çıkışı olduğunu algılayabilen herkes için yapılacak şey çok nettir. Kullanmayın, destek olmayın. Yoksa insan aklı, ruhu, vicdanı ile dalga geçen, pisliği parfüm kokusuyla gidereceğini zanneden iğrenç ötesi reklamların etkisinde kalmış sınıfta mısınız? Sınıfta uyuya mı kalmışsınız? Artık uyansanız?

• Turkcell öpmeyi sever. Sınırsız kullanan kaç mobil abone var?

• Kulağımın arkası hala müsait. ☺️

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.