Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli ki kendisi Turkcell Superonline gibi bir firmaya sahip olduğundan ev internetini kapatmaya başlayan kullanıcılar nedeniyle bu yönde bir karar aldığını düşünüyorum.

Benim ve sizin gibi kullanıcılar için gerek yok gerçekten ama bazı az işi olan seyrek kullanıcılar büyük bir paket ile tek yerden internet kullanımı yapmayı tercih ediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "İnternetimin 7/8'iyle fındık alacağım."

• 179 TL ödüyorum 25gb Platinium pakete. Eğer bir de buna ücret alacaklarsa bye bye...

O kadar parayı laptop ile her yerde internet olsun diye ödüyoruz !

Hayır bir de hat benim wifi output açtığımı nereden anlıyor?

• Yakındır kıçımıza da sayaç takmaları.😀😀Verin ulan mehteri 😀

• Oksijen vergisi incoming.

• Dayanak noktası " e bu Avrupa da var" bende onlara şunu söylemek istiyorum e Avrupa genişbant İnterneti vatandaşlık hakkı sayıyor, senin gibi 4 megabit lik paketi 70 liraya vermiyor, 8 megabite bir tarafıyla gülüyor, herkes fibere geçti sende onu ver derim. mobilde 4 g de sınırsız paket kullanabiliyorlar her zaman daha kaliteli iletişim kuruyorlar.
    Bu firmalar Avrupa'daki uygulamalara bakıp ceplerini dolduracaksa e orada var bizde de olsun diyorlar ama yatırıma hizmete gelince ülke şartları zart zurt diyorlar lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birvarmışbiryokmuş -- 24 Aralık 2018; 13:1:1 >
  • Hayır o değil bu olayı telefon bize kendi sunuyor ama kullanırken turkcell ücret alıyor ? :D

• Hocam bu teknik olarak mümkünmüş hardware plus kanalında anlatılıyor

• Değerli Donanimhaber'ciler. Konu hakkinca bir imza kampanyası başlattım. Lütfen sizler de destek verin. İmzalayın ve paylaşın. Eğer hızlı bir şekilde tepki vermezsek bunlar son kalan kulak arkası taktiğini de hayata geçirecekler.
    Lütfen Konu sahibi ilk mesaja da linki editlesin.

• interneti araştırın, çaresi var. yurtdışında da var bu uygulama var insanlar çareleri anlatmışlar.

• Bir ülkenin sinir uçları ile daha ne kadar oynanır bilmiyorum, ama ya sabır ya sabır

• haberin içeriğini okumadan gelip burada ahkam kesen zavallılar var.

• Kendi ülkesine zarar vermek isteyen Ne kadar büyük şirketlere sahibiz . Yazıklar olsun .

• İnternetin lazım olduğu bir yerde, laptopu açıyorum, telefona bağlanıyor ve internete giriyorum.. Bunun sonucunda da çok sevgili operatörüm şak! 9 TL geçiriyor.. Bu ülkeyede bu yakışır!

• 2019’da ortak bir noktada internet fiyatları için anlaşılmalı.

• Çok saçma ya bana saglanan interneti istedigim gibi kullanirim kime ne

• Bunu diğer operatörler yapmz inşallah. İnşallah diyorum çünkü artık işimiz Allah'a kaldı...

Turkcell ve türk telekom tercih edilmemek için berşeyi yapıyorlar.

Devletimiz de bunları sadece seyretmekle kalıyor herhalfe. Ya da gerçekten olaydan habersiz.

AKK konusunda da bu konuda da devletten yanıt bekleyen bir sürü insan var ama bakalım nolur?

Seçim öncesi bunlar hükümete yarayan haberler değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.