Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yaratıcılar. Nasıl bu kadar zeki olabiliyorlar hayranlıkla izliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer operatörlerden bir haber var mı? Genelde bunlar yapacakları tüm İşleri beraber yaparlar.

Edit: Vodafone bir açıklama yapmış. www.hurriyet.com.tr/ekonomi/vodafonedan-hotspot-aciklamasi-41062287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duncan Idaho -- 24 Aralık 2018; 17:59:47 >
  • elin adamı yapar cünkü sınırsız internet veriyor yahu sen 2gb 5gb 8gb internet ile neyin derdindesin?
    azıcık mantık olur, azıcık utanma olur
  • Padişah - Köprü hikayesi tam bizim ülkelik.
    Tepki vermedikçe her gün yeni bir şey çıkartıyorlar.
  • Arkadaşlar bu olay turkcelli leri kapsıyor vodafone ücret almayacak

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak!

www.hurriyet.com.tr
    Vodafone'dan hotspot açıklaması
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/vodafonedan-hotspot-aciklamasi-41062287

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık nerden vatandaştan para keseceklerini şaşırdılar. Zaman tersten akmaya başladı ülkede, bu hızla devam edersek 5 seneye yontma taş devrine geri döneriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 24 Aralık 2018; 18:15:8 >

• Arkadaşlar merhaba. 9 ocak tarihinde Turkcell ile taahhütüm bitiyor. Hattımı Vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Taahhüt bittikten sonra mı başvurmam lazım? 30 TL ödediğim paket için 75 TL istedi Turkcell. Otomatik olarak yenileme yapamazlar sanırım taahhüt bittiğinde
  • Vodafone almayacak haberleri var ama kendisine ait hiç bir site veya hesapta bunu yazmamışlar henüz.

• Ulan ne desek ben söylesek boş biliyorum. En azından Twitter da #Türkcellboykot diye hashtag açılmış. Bitmeden yazalım.

BTK’dan beklemek yerine etki tepki yasasıyla geçiniyoruz. Memleketin içine ettiler. Vatandaşla topyekün mücadele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Ulan ne desek ben söylesek boş biliyorum. En azından Twitter da #Türkcellboykot diye hashtag açılmış. Bitmeden yazalım.

BTK’dan beklemek yerine etki tepki yasasıyla geçiniyoruz. Memleketin içine ettiler. Vatandaşla topyekün mücadele.
    Arkadaşlar olayı yanlış anladınız.

Sen yine normal bir şekilde kendi internetini ekstra ücret ödemeden paylaştırıcaksın.

Eğer ki kendi internet paketimden yemeyen internet paylaşımı istiyorum dersen +9 lira vericeksin bu paket sadece internet paylaşımı için kullanılabilir olucak.

Vodafone’daki sosyalpass gibi (orada da sosyal ağ paketleri var ekstra para ile kendi internetinden yemeden sosyal ağlarda gezinebiliyorsun)

Yani bu olay aslında gayet iyi +9 lira ile 2GB ve daha fazlası internete sahip oluyorsun isteyen alır isteyen almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

Artık nerden vatandaştan para keseceklerini şaşırdılar. Zaman tersten akmaya başladı ülkede, bu hızla devam edersek 5 seneye yontma taş devrine geri döneriz.

Sen yine normal bir şekilde kendi internetini ekstra ücret ödemeden paylaştırıcaksın.

Eğer ki kendi internet paketimden yemeyen internet paylaşımı istiyorum dersen +9 lira vericeksin bu paket sadece internet paylaşımı için kullanılabilir olucak.

Vodafone’daki sosyalpass gibi (orada da sosyal ağ paketleri var ekstra para ile kendi internetinden yemeden sosyal ağlarda gezinebiliyorsun)

Yani bu olay aslında gayet iyi +9 lira ile 2GB ve daha fazlası internete sahip oluyorsun isteyen alır isteyen almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferq

Arkadaşlar bu olay turkcelli leri kapsıyor vodafone ücret almayacak

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/vodafonedan-hotspot-aciklamasi-41062287

• Vodafone krizi fırsata çevirdi

• 7 gb'lık paketim var çoğu zaman 3-4 gb'den fazla kullanmıyorum ve eminim benim gibi yüzbinlerce insan var. çoğu kotamı kullanmadığım pakete gerekince ayda bir kullandığım hotspot ücreti sokacaksın. yeni yılda eski bir müşterini kaybettin. o müşteri temsilcilerine de 'niye kapatıyorsunuz' diye sordukları her seferinde hakaret etmekten çok keyif alacam.

• Arkadaşlar Twitter’da #Türkcellboykot Twitterleri bayağı geniş etki oluşturdu.

Devam...

• Millet aylik 20€ ya sinirsiz konusma ve sms + 100gb net veriyor. Siz 2gb internetin hesabini yapiyorsunuz.

Kendi kullandigim hat aylik 5€ omur boyu ayni fiyat, sinirsiz konusma, sms ve 30gb netim var. bana fazlasiyla yetiyor.

Turkiyeye gelince adamlar iliklerime kadar somuruyor. Hic talep etmedigim halde sms geliyor hattiniza bilmem kac dk su kadar tlye yuklenmistir diye. Papaz oldum mh ile.

Hamdolsun soyguncu olmayan kimse kalmadi. En tepesinde en dibine kadar hirsiz cok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.