Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abd bu uygulama var ama orada sinirsiz lan ben 4gb için neden para ödeyim ekstra #boykot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepte sınırsız internet mi var da, paylaşımı kısıtlıyor bu antenli yaratık. Varsa sınırsız 4g, 4,5g abonen onlara yap anten, ne istiyorsun aylık 3-5 GB kotalı insanlardan.
    (GB dolunca 32kbit hız verenleri saymıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 24 Aralık 2018; 20:25:41 >
  • Sınırsız paket olsa eyvallah 9 değil 19 da verilir ama kotalı interneti ha bi cihazda kullanmışım ha 20 cihazda zaten o kotayı satın almışım ben nasıl kullanacağımda bana kalsın. Umarım geri adım atılır.
  • 1. Sınıf bir hukuk öğrencisi bile bu hükmü iptal ettirebilir.

Benim internetimden sana ne be ISS(!)

• Bu işin teknik alt yapısı hakkında bilgi verebilecek olan var mı

• Hotspot icin adam dolu dolu paket aliyor sen onu ayri ucretlendiriyorsun. Operatorlerin hepsi kan emici Turkcell buna gecti mi digerleri de baslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına tüm türkcelli forumdaşlara sesleniyorum hemen bir an önce operatör değiştirin ki daha sadece haberi çıktığında bile neler olduğunu görsünler.
  • Kazıkcell yine bu konuda ilk olarak şaşırtmadı. Turk telekom da izleyecektir, keşke Avea'yı satın almasalardı.

• goldena G kullanıcısına yanıt
    Onlarda yapacak merak etme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Onlarda yapacak merak etme :)
    yapmayacak
    Haberler.com
    Vodafone, İnternetini Başka Cihazlarla Paylaşanlara Ek Ücret Getirilmeyeceğini Açıkladı
    https://www.haberler.com/vodafone-internetini-baska-cihazlarla-11571291-haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferq -- 24 Aralık 2018; 20:44:39 >

• zaferq Z kullanıcısına yanıt
    Insallah. Bakalim ocaktan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yeni yılda kampanyaları arttırması lazım. Yoksa baya bi abone kaybedecek.

Sırf bu konuda ki yorumlayı okuyunca bile adamın Turkcell'i bırakası geliyor

Alıntıları Göster

Turkcell ciddi anlamda kendı ayagına sıkıyor. gecen fauralı 65 tl lık paket kullanan arkadasıma mesaj gelmıs. 12 aylık taahutunuz bıttıkten sonra tarıfe ucretınız 110 tl olacaktır. bu kadar fark nedır yahu.

bende turkcell kullanıyorum. ama bu fiyat zamlardan dolayı hele hele bu sacma karardan dolayı 2019 1.çeyrekte çok abone kaybedecekler.

parası olan 9 tl nedir kardesım verırım der ama dusunsene ayda 7 8 kez ınternet paylasımı yapacaksın 9*7 63 tl daha vereceksın.
    1 yılda toplam 756 tl bu nedir saka gibi?

1 kişide yıllık bu kadar gelır elde ederse dusunun turkcell ın kac abonesı var ? inanılmaz bir para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 24 Aralık 2018; 20:49:9 >

• "Hayat paylaşmayınca güzel" turkcell
  • Adamların hayat amacı biz ne yapsak da bu kullanıcıları perişan etsek ideali üzerine kurulu.Sineğin yağını çıkarttınız valla bravo.Amaç ne olaki ? Bence tt tarafından başlatılan fahiş fiyat furyası sonucunda bazı müşterilerin mobil internete kaymasının önüne geçilmek isteniyor olabilir.Mesela fiyatlar 100 lira olursa bir kesim mobil internet kullanır.Ayrıyeten mobil internete sabit hat gibi muamele yapmak mantıksız.Bugün kanunen ev internetini paylaşmak yasak ama mobil böyle değil.Belki ben internet olmayan bir yere gittim interneti bilgisayara paylaştıracam.Bazen mobil siteler sıkıntılı oluyor.Böyle olunca da pc ye geçmek zaruri oluyor.Bir de sanki bana sınırsız 4.5 g hızında internet veriyorlar.3 gb interneti paylaşsam ne paylaşmasam ne !!! Doyuramadık arkadaş doyuramadık.Bu firmaları paraya doyuramadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 24 Aralık 2018; 21:22:7 >
  • O 9 lira 2 GB’lik paket ek paket, sadece hotspot için geçerli. Almak zorunda değilsin alırsan ; hotspot yaptığında kendi paketinden yemicek o 2 gb’dan yicek, almassan da kendi paketinden yiyo zaten her zaman yaptığımız şey.

Eğer alırsan kendi mevcut internet paketin yoksa ve hotspot yaparken 2 gb biterse hız 1 mbps’e düşüyor.

Aslında 2 gb 9 lira sadece hotspot için güzel bi paket insanlar yanlış anladı herkes boşuna gerildi.

Ayrıca belkide hiç yoktan şirketin aklına kazıklanma fikri sokmuş bile olabilirsiniz. Başlangıçta bu bir ek paketken şimdi “evet düşündükleri gibi yapalım bir gün iki gün unutulur” diyebilirler ters köşe yapabilirler.

Başlangıçta yazdığım gibi bir ek paketken şirketin aklına fitne fesat sokmuş da olabilir insanlar bilemiyorum kendi düşüncem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyide benim ev internetim yok ihtiyac oldugunda pc ve tablet icin cep telefonunun internetini kullaniyorum . Ek ucretmi odeyecegim simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

O 9 lira 2 GB’lik paket ek paket, sadece hotspot için geçerli. Almak zorunda değilsin alırsan ; hotspot yaptığında kendi paketinden yemicek o 2 gb’dan yicek, almassan da kendi paketinden yiyo zaten her zaman yaptığımız şey.

Eğer alırsan kendi mevcut internet paketin yoksa ve hotspot yaparken 2 gb biterse hız 1 mbps’e düşüyor.

Aslında 2 gb 9 lira sadece hotspot için güzel bi paket insanlar yanlış anladı herkes boşuna gerildi.

Ayrıca belkide hiç yoktan şirketin aklına kazıklanma fikri sokmuş bile olabilirsiniz. Başlangıçta bu bir ek paketken şimdi “evet düşündükleri gibi yapalım bir gün iki gün unutulur” diyebilirler ters köşe yapabilirler.

Başlangıçta yazdığım gibi bir ek paketken şirketin aklına fitne fesat sokmuş da olabilir insanlar bilemiyorum kendi düşüncem.
    Bence siz çok iyimsersiniz.Bu adamların kafa hep böyle şeylere çalışıyor zaten.Sen hiç ne olacak bu ülkenin interneti diye kaygılanan bir firma yetkilisi gördün mü ? Kalk bir fiber döşe yahu ama yok klasik laflar ederler sonra bildiklerini okurlar.İşin özü sen ben demesek de onlar bizi sinir etmenin bir yolunu bulurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 24 Aralık 2018; 21:31:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

O 9 lira 2 GB’lik paket ek paket, sadece hotspot için geçerli. Almak zorunda değilsin alırsan ; hotspot yaptığında kendi paketinden yemicek o 2 gb’dan yicek, almassan da kendi paketinden yiyo zaten her zaman yaptığımız şey.

ShiftDelete.Netyoutube
    ACI HABER: Mobil internet paylaşan, her ay 9 TL fazla ödeyecek!
    https://youtu.be/wnv3JiWPs2o

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

Turkcell ciddi anlamda kendı ayagına sıkıyor. gecen fauralı 65 tl lık paket kullanan arkadasıma mesaj gelmıs. 12 aylık taahutunuz bıttıkten sonra tarıfe ucretınız 110 tl olacaktır. bu kadar fark nedır yahu.

bende turkcell kullanıyorum. ama bu fiyat zamlardan dolayı hele hele bu sacma karardan dolayı 2019 1.çeyrekte çok abone kaybedecekler.

parası olan 9 tl nedir kardesım verırım der ama dusunsene ayda 7 8 kez ınternet paylasımı yapacaksın 9*7 63 tl daha vereceksın.
    1 yılda toplam 756 tl bu nedir saka gibi?

1 kişide yıllık bu kadar gelır elde ederse dusunun turkcell ın kac abonesı var ? inanılmaz bir para

Alıntıları Göster
    Şimdi mh ile görüştüm.

Bunu bir ek paket olarak düşün, 9 liraya satın alıyorsun 2gb veriyor sana, bu 2gb bittikten sonra kendi paketinden gidiyor.

Mesela bu 2gb bitti, ertesi gün yine paylaşım açtın para falan vermiyorsun. Aylık bir paket bu. Aylık 9 liraya internetini tüm cihazlarla paylaşabiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.