Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun amacı zaten siz değilsiniz, sizin paylaşım yaptıklarınızı da aboneliğe çekmek.

• Arkadaş, bir ülkede hiç mi iyi haber çıkmaz, hiç mi vatandaşa faydalı bir gelişme olmaz? İnsanın yaşam enerjisini sömürüyorlar valla.
  • şuan sadece turkcellden böyle bir haber var. durduğum kadarıyla da vodafone bunu yapmıyacağını bildirmiş bazı yerlerde. twiter'da tt yapıp ücretli olması durumunda turkcellden türktelekoma ya da vodafone geçmek ile tehdit edersek korkup geri adım atarlar ya da hepsi bunu uygulamaya geçer
    var mısın yapalım mı
  • Bunuda yaparsa nadirde olsa lazım olduğu yer oluyo laptopu dısarı çıkardığımızda dağda tepede bişi lazım olduğunda kimin hattı iyi çekerse o açıyor

eğer böyle bişi ücreti gelirse 4 adet her ay düzenli ödemesi yapılan hattım var kendime ait ailemdede 2 kişi daha kullanıyor herkesi ben geçirdim Türkcelle tüm hatları taşırım Vodafone geçeriz olur biter bu kadarda rezaleti çekemem parasını verip aldığım interneti kimle paylaşıp kimle paylaşmıyıcağıma karar veremez kimse ha sınırsız internet verirsin dersinki kardeşim ben nerden bilicem tüm binaya yaymadığını açarsan 9 lira alırım o zaman tamam derim adamlar sınırsız veriyor zaten ama böyle bi durum yok 4 6 gb kota bitince net bitiyomu bitiyo sanane yani benim parasını verip aldığım paketi ister açarım ister açmam
  • Ensara para yetişmiyor tabi

• Anayasa mahkemesine gideceğim bir arkadaş dilekçe için yardımcı olabilir mi daha önce hiç gitmedim özel hayatın ihlaline giriyor bu yaptıkları
  • hattımı taşıyacam dese hat sahiplerinin yarısı vazgeçer ama hep sessiz kalıyoruz
  • Adana ve Mersin'de çokca bilinen bir hikaye var,Ya siz kapatın ya biz kapatalım.O hesap görünen o ki biz kapatıcaz..Avrupa Ülkeleri halkına bakıyor,Burda halk yemiyor içmiyor dolaylı yollardan(zorunlu tırtıklamalar) Türkiye Cumhuriyeti'ne bakıyor yeter artık yeter ya.

• belki birileri sesimizi duyar

• büyük ihtimal tüm operatörlere gelecektir bu sistem. sadece türkcelle kalacağini sanmam. sadece türkcelle olsa millet kaçar bu kadar basit.

tam net bilgi ne acaba tüm türkcell abonelere uygulanacaksada çok saçma zaten paketi aştiğinda 1gb 12liraya kitliyor. yani 2gb a 9lira alacagina paket aşımı daha işine gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu vodafone düzgün yatırımla 4G ve 3G internetini düzeltse yani hizmet kalitesini arrtırsa bir çok kişi geçer eminim. 4G si çok kötü, frekansı var hızı yok. Malzemeyi koyup hız verememeyi becermek özel yetenek ister o yüzden bu konudaki başarısını takdir ediyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakkaldan aldığın çikolatayı arkadaşlarınla paylaşırken bakkalın senden tekrar para istemesi. Bu hizmet değil kaz yolmaktır. Tüccarlıktır...

• Millet uzaya çıkar biz yerin dibine merak saldık bu ne la
    Hortumun girmedigi bi .. tümüz kaldı. 2019 da bunu da başaracaz sanırim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 25 Aralık 2018; 6:49:50 >
  • O zaman eve aldığımız ekmeyide bölüşmeyelim.

Belki bakkalda paylaşım ücreti isteyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden başka ülkede var mı böyle bir rezalet?
  • Bulunduğum mahallede altyapı olmadığından mobil interneti PC ye bağlıyorum böyle bir durumda benden ücretmi alcaklar yani. Benmi yanlış anladım yoksa ? 2 Adet pc kullanıyorum 2 sinede telefondan paylaştırıyorum interneti :S Gerçi türktelekom kullanıyorum ama bunun düşüncesi bile rahatsız edici.
  • Bütün operatörler bu soygunu uygularlarsa, sim kart girişli tablet ve iPad satın alanlar çoğalır. Amaç bu mu?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oknglr O kullanıcısına yanıt
    Tam da senden alacaklar işte bu ücreti 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.