Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumun kendi ozelligini kullanmak icin para odememi istiyorlar ise bak la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kullanmıyordum. Beni pek bağlamıyor doğrusu :D
  • Sanırım bir kulağımızın arkası kaldı dokunmadıkları..
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Oyle deme cok yararli oluyordu. Bazen elektrik gider telefonun internetini hotspot olarak internete baglanirdim laptoptan. Ee yanimda ipad ya da tablet olunca yine telefonun internetini hotspot olarak kullanirdim. Bazen arkadaslarla disarida laptopuna hotspot olarak baglatirdim. Vsvs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter artık, diğer operatörler yönelmez umarım.

• Yaw bu ülkede milleti salak yerine koymak iyice bir moda oldu biri de çıkıp demiyor mu bu cihaz bazlı bir özelliktir operatörlerin yaptığı bir hizmet değildir diye...Yıllardır kullanırım bu özelliği sırf bu özellik telefonlara geldi diye ev interneti kullanmıyorum. Böyle bir mantıkla yola çıkarsak o zaman modeme bağlanan her cihaz için de ev internet sağlayıcıları ekstra ücret almalı. Yakında tuvalette internet kullanmak 9 tl diye kampanya çıkarsa şaşırmam bu memlekette.. iyice bir içine ettiniz nasılsa onuda yapsanız yeridir.

• Hotspot özelliği olan telefonlar bir nevi modem/router işlevi görüyor bence trtpayı da alınmalı her ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 25 Aralık 2018; 9:39:36 >
  • Bu uygulama sadece Turkcell'e mi özgü yoksa vodafone'a da gelecek mi ?
  • zingfth kullanıcısına yanıt
    Vodafone böyle bir uygulamaya gitemyecegini açıkladı.

• Bu ay tarifem bitiyor bende turkcelden çıkmaya zaten niyetliydim buda tuzu biberi oldu yaptıkları tam bir sömürü

• Doğrudur ama benim hiç o konularda işime yaramadı. Hep elektrik var zaten :p öyle çok sıkıntı yaşanmıyor elektrikte. Dışarda da bi çok mekanda Wifi var. Git bi kafeye otur wifi var mesela. Ama yine de saçma tabii böyle bi şeyin yapılması. Amaç ne yani,
  • Sinekten yağ çıkaran Turkcell

Senin kazıklarından bıktık

Taahhütümü bozup hattımı taşıyorum.

Siz de tepkinizi gösterin,hattınızı taşıyın

Kimse Turkcell'in dayatmasına mecbur değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYAK BASTI PARASI da alsınlar.

İnternete her giriş çıkışta.

Zaytung haberi gibi olursa da kimse şaşırmaz
  • Turkcellin yerinde olsam ben de yapardım. Sonuna kadar destekliyorum. Bu halka her şey müstahaktır, ne koparırsan kardır.

Yanlışa fiili olarak karşı çıkmak yerine sadece boş laflar edip sonrasında kabullenen insanlara yapılabilecekler tamamen yapanın vicdanına kalmıştır, başka engel yoktur.
  • Eyvallah dostum.
  • telefondaki dakkaları eşe dosta kullandırıncada eve gelip iki tokat atsınlar bari.Ayrıca bunlar iyi günlerimiz gibi duruyor.

• Yaw sanki sinirsiz internet paketi varmista ona getiriyomus gibi bu uygulamayi. Kardesim ben senden 10gb internet aldiysam istersem pc me baglarim, istersem uzay mekigine baglarim. Sen ekstra bi servis saglamiyosun bana hotspot yapinca. Telefonun kendi ozelligi modem gorevi gormesi.

• Vodafone'dan 'hotspot' açıklaması: Herhangi bir ücret talep edilmeyecek.
    Dün Turkcell'den yapılan, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan aylık 9 TL ücret alınacağına ilişkin açıklama gündem yaratırken, bugün Vodafone da konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Vodafone, kullanıcılarından veri paylaşımı için herhangi bir ücret talep etmeyeceğini belirtti.
  • Diğer operatörler de er geç buna geçecektir. Şimdi önce geçen turkcell oldu, diğerleri biz geçmeyecez diyecek. Hat taşımalar falan olacak müşteri çekecekler ve sonra onlar da geçirecek.

AKN gelişini hatırlayın. Önce Turk Telekom getirmişti bunu, Superonline biz kesinlikle geçmeyecez demişti. Sonra ikinci getiren Superonline olmuştu

Yani 5G ile bant genişliği artacak cart curt reklam yapmasını biliyorlar. Ama getirme gerekçeleri operatörü meşgul etmemek için. Ya yalanınızı sizin ya...
  • aklım mantığım almıyor. ben iki ekmek alıyorum birini aç biriyle paylaşıyorum ve fırıncıya ekmeğimi paylaştım diye para ödemem gerek öyle mi?

hahahaaasa

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.