Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu s......ktuğumun kafalarıyla bu ülke teknolojik atılım yapacak öyle mi? Tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell'de 49 tl ye (tabi ki hep 55-59 arası geliyordu) 500 dk, 1000 sms ve 5gb internet olarak kullanıyordum, paketimi yenileme zamanına yakın gittim ve aynı fiyata veremeyeceklerini söylediler bende oradan çıkıp hemen yanı başındaki vodafone'a gittim ve bana 750 dk 1000 sms 6gb internet 30 tl dediler hemen geçtim, sonrasında tüm ev halkını vodafone taşıdım. Aşağı yukarı her ay 31 tl olarak geldi, sadece ben paketi aştığım için bir defa 45 geldi ve sonraki ayda fazla alınanı (paketi aştığım halde) geri ödediler dahada ilginç olan bu ay 2.8tl geldi bu neden yapıldı bende anlamadım. Türkcell tamam kalite ama kazığı her daim arkanda hissediyorsun.

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! 2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak!

• Ulan ne gaddar, ne acımasız ne cahil bir yönetim ve sermaye grubu var arkadaş. Yurtdışında bu uygulamanın olduğu ülkelerdeki operatörler kol gibi GB veriyor, hatta bazıları sınırsız. Bizde zaten 2-3-5 max 10 GB anında bitiyor. Ne saçma mantık bu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harita mühendisiyim, sürekli sahaya çıkıyorum. Diğer operatörlerin çekme gücü iyi olsa, 1 dakika bile durmam bu namussuz şerefsiz Ensarcell’de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlardaki kafaya bak her ay parasını verip kullandığım internete hotspot yaparsam ücret alıcakmış..

Affedersinde hırsız mısın sen @turkcell?

Milletin parasını verip aldığı interneti nasıl kullandığından sanane..

bu kadar açgözlülükte fazla, bu ay son faturadan sonra yeter böyle milleti kaz gibi yolmaya doymayan bir şirkete de para kazandıramam artık değiştiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vicdansızlar sinekten yag cıkartmaya çalışıyorlar

• Bu ülkeye tüketici dostu bir kurum gelse dahi çok geçmeden kendimize benzetiriz biz.
  • Bence bunu geri aldırmak lazım olamaz bu! Ne yapılacaksa tt yapalım cimer e yazalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yil olmus 2019, telekom sirketlerinin hepsi bizi dumanla haberlesmeye tesvik ediyor !...
  • Ben internetimi paylaştığımda zaten benim kotamdan düşüyor bedava internet kullanmıyorum ki. Parasını verdiğim internetimi paylaşıyorum.
    Zaten uzun zamandır Turkcell in pahalı fiyat politikası yüzünden operatör değiştirmeyi düşünüyordum. 10 yıldır turkcelldeyim ayrıca hep üşendim değiştirmeye.
    E artık bütün operatörler her yerde çekiyor. O eskidenmiş yok şu operatör çekiyor bu çekmiyor falan.
    Zaten istanbul'da yaşıyorum. Şehirden 50km uzak dağda oturmuyoruz yani.
    Kim en uygun fiyatlı hizmet sunarsa direk Turkcell'den çıkıp ona geçeceğim artık umrumda değil Turkcell kalitesiymiş bilmemneymiş. Alayı hikaye.Sanki vodafone kullanan veya baska operator kullananlar ınternete gıremıyor mu? alo diye miyorlar mı? yeter kazıklandığımız turkcellden.
    Hatta tum sosyal medya hesaplarımıda kapadım. Yakın zamanda ınternet paketı falanda almıcam. Cep telefonu fiyatlarına da sinirliyim 1 tane 3310 alıp yoluma devam edicem. alo mu alo yeter.

• Bende yarın arayıp önce bi doğrulama alacağım mh'den peşinden en ucuz en düşük tarifeye geçirmesini isteyeceğim. hattın üzerine cihaz olduğundan taşıma yapamıyorum nisan gibi direk vodafone ve ya TT geçiyorum, kendine çok iyi bak Turkcell
  • Kullanmadığımız internetlerin parasını da versin o zaman. Kim kimi ütecek göreceğiz o zaman. Ula kurumsal hattımda her ay 8 GB yükleniyor. Anca 1 GB harcayabiliyorum, o da mail whatsapp vs de dosya vs kullanırsam. Verin benim her ay kullanmadığım 7 gb interneti. Kabul.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gören de sanki ortalama bir kullanıcı ayda 250 gb paket alıyor da onu kötü niyetli olarak paylaştırıyor sanacak.

Ulan 3-5 GB internet ancak alıyoruz zaten, Windows update yapsa eriyip gidiyor. Bir üstüne daha fazla para istiyorlar. Vallahi şaka gibi ülke...
  • Allahtan 9 ocakta taahhütüm doluyor direk tt ye geçicem, elvede türkcell 17 yıllık beraberliğimiz sona ericek.
  • bir sonraki aşama ;
    evinin önünden internet kablosu geçiyor ücreti ve evinin içine internet sinali gelip geçiyor ücreti olacaktır :)
    bir zamanlar bankaların önünden geçsen para alacaklar durumunu ,şimdi internet sağlayıcılarda görüyoruz
    batan geminin malları bunlar ,koşun :)
    o kadar para alırlar ama vergi dahi vermezler ,olmuşken kimliklerini versinler üstümüze kaydedelim
  • TT nin yeni gelenler için güzel kampanyaları var mı? İşte wifi olduğu için 1gb internet bile yeterli geliyor.

• Yahu ben bunca yaşımda bu denli saçma sapan bir şey görmedim. Umarım diğer operatörler yapmaz. Çünkü gerçekten hattımı taşırım böyle bir durum söz konusu olursa!

• Turkcell hepten kaybeder mi kaybetmez mi bilmem ama bir Turkcelliyi şimdiden kaybetti.
  • Turkcell ve vodafone mobil internet fiyatları konusunda hepten sapıttı. F/P yerine F/K olmuş (fiyat kazık)

• barsahin B kullanıcısına yanıt
    Vatandaşta olmayan paranın peşine düştüler, daha ne olacak. İşin kötüsü bahsettiğimiz firmaların hepsi ya yabancı ortaklı ya da tamamen yabancı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.