Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Telefonunuz wi-fi haricinde güncelleme almıyorsa,, Turkcell'den öpüleceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersan35

Destekliyorum.
    İnsanımız maneviyat'dan uzaklaşarak bu aleme daldılar.
    Önce din, ahlâk, ihtisas eğitimi, iş. En son bu tür olaylara bakmalı gençliğimiz.
    Umarım diğer operatörlerede örnek teşkil eder.
    Tam destek.
    ahh be kardeşim dini eğitim kurumlarında da pek ahlak kalmamış, cinsiyetine bakılmaksızın cinsel istismar almış başını gitmiş.Bunları yasaklansın dediğin internet aracılığı ile öğrendik.yobazlığın anlamı yok, inandığın dinin kitabının giriş cümlesi oku, neden korkuyorsun ki bilgiden?
  • Ya arkadaş bunlar kendinde mi? Benim telefonumda böyle bir özellik var ve kullanmak için para mı vereceğim? Yarın öbür gün mont aldığımda bunu arkadaşım giyerse mağaza sahibinin gelip 'hop kardeşim ben onu sana sattım o giydiği için ekstra 10 tl ver' demesi kadar saçma artık tüm nefretim tüm küfürlerim sizin üstünüzde size ne desek müstehak allah binbir türlü belanızı versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Arkadaşlar merhaba. 9 ocak tarihinde Turkcell ile taahhütüm bitiyor. Hattımı Vodafone'a taşımayı düşünüyorum. Taahhüt bittikten sonra mı başvurmam lazım? 30 TL ödediğim paket için 75 TL istedi Turkcell. Otomatik olarak yenileme yapamazlar sanırım taahhüt bittiğinde
    Sözleşmenin son ayında istenilen zamanda gsm operatörü değiştirebilirsin. Ceza ücreti ödenmez. Ben hep taahüüt sürem bitmeden önce son ay içinde geçişlerimi yaptım.
  • Türk Telekom hakkında duyum var mı? Bu hafta benim ilk tercihim TT olacak.

• Vodafone açıklama yapmış böyle birşey bizim için geçerli değil diye.

https://www.haberler.com/vodafone-internetini-baska-cihazlarla-11571291-haberi/
  • Fotinix kullanıcısına yanıt
    Yakında sms atmıyoruz diye de vergi koyarlar internete ekstradan. O de onların getirdiği özellik ya telefonlarda olur mu öyle şeyler hiç
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Vodafone boyle bir sey yon demis tt de der turkcellin sacmaligi bu bence.

• Bu ülkede neden yaşıyorum diye sorgulatanlarda bu gün

• Bu yapılanlar tamamen bilgiye ulaşımı sınırlamak anlamına geliyor..
  • 2 operator bu ucreti almayip sadece turkcell alacaksa vay haline .

enflasyonla topyekun mucadele denildi.

turkcell tum paketlerine inanilmaz ozellikle faturali paketlerine zamlari bindirdi.

fahis zamlar ve bu olay Turkcell de abone kaybina sebep olur.

• Bu saçma sapan uygulama mutlaka uygulanacak ve mutlaka'da diğer operatörlerde uygulayacak bakmayın siz onların (biz uydulamayacağız(Vodafone) dediğine bu işler böyle böyle oturtuldu bu ülkede önce alıştır sonra geçir😠 devlet dedik hak hukuk dedik sınırsız özgür iletişim dedik TTNet sabit internetin geldiği nokta ortada, vay halimize vay....

• Tüketici dernekleri beklemede.
  • Hani hayat paylaşınca güzeldi!? Diğerlerinin kalitesi yerlerde olmasa bu saatten sonra bir dakika durmam Turkcell'de ama diğerlerinde kalite yok işte. Mecburiyet

• Her yıl milyonlarca lira vergisi silindiği yetmiyormuş gibi hala her paketten vergi alıyor, vergi yanına kâr kalıyor. Şimdi de yetmezmiş gibi bu çıktı

• 9 az.. Alışık değiliz biz.. 100 lira olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

2 operator bu ucreti almayip sadece turkcell alacaksa vay haline .

enflasyonla topyekun mucadele denildi.

turkcell tum paketlerine inanilmaz ozellikle faturali paketlerine zamlari bindirdi.

fahis zamlar ve bu olay Turkcell de abone kaybina sebep olur.
    Yeni yılda kampanyaları arttırması lazım. Yoksa baya bi abone kaybedecek.

Sırf bu konuda ki yorumlayı okuyunca bile adamın Turkcell'i bırakası geliyor

• mersan35 M kullanıcısına yanıt
    En azından senin gibi olmayan ruhani şeylere tapmıyoruz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.