Şimdi Ara

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
31.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'i olsam operatör değiştirirdim bu yüzden.
    9 lira aman ne olacak deyip geçmeyin. tepkinizi gösterin, operatör değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 435

Turkcell'i olsam operatör değiştirirdim bu yüzden.
    9 lira aman ne olacak deyip geçmeyin. tepkinizi gösterin, operatör değiştirin.
    Turkcell'in karşısındaki rakipler o kadar çelimsiz ki...

2019'da mobil internet paylaşımı ücretli olacak!

İşte bu yüzden 3 adet tt hattı mı da turkcell faturasıza geçirip sadece hediyelerle geçindireceğim. Al sana tepki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rasiTR kullanıcısına yanıt
    Hocam sizler böyle dalga geçiyorsunuz da adamlar bunları ciddi ciddi yapıyor. İnsanların ciddi anlamda tepki göstermesi lazım. Yoksa ülke hiç de iyiye gitmiyor.
  • Şeye benziyor bu. Araba alıyorsun ama arabaya bir arkadaşını/aileni aldığın zaman senden ekstra ücret istiyorlar.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    kesinlikle sanirsin kotali

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galiba Türk telekomda da paylaşım ücretli olacak. bugün numara taşımak için tarifelerini gezerken gördüm, internet paylaşımı aylık 5 TL yazıyordu.
  • Daha durun Oksijen'in de m3'üne para vereceğiz yakındır Oksijen vergisi.
  • İngilterede wifi hotspot için 5£ ek ücret veriyorsun. Usb ile bağlayabilirsin ücretsiz. Aylık sınırsız mobil data 25£

• OrganikYazar kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyleri örnek alacaklarsa İngiltere'deki ev interneti fiyatını ve oradaki asgari ücret oranını da alsınlar. Kendilerine yarayan kısımları alıyorlar sırf.
  • Adamların kendi şirketi kimseyi alakadar etmez , ister kullanırsın ister kulanmassın git Türk Telekom kullan ölürken birine ulaşama.
  • Vodafone ücretsiz olacağını açıkladı.

Şu an Türk Telekom kullanıyorum. Eğer TT'da ücretli olacak derse hattı direkt Vodafone'ye taşıtırım. Kendileri bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda paylaşımı görür görmez Turkcelli aradım. Şirketle ilgili değil yasa ile ilgili dedi. Yani anladığım kadarıyla tüm operatörlere gelecek. Yaw arkadaş benim interneti nasıl kullanacağıma da karar vermeye başladılar. 2 hat 200e yakın para ödüyorum. Tarifeyi dibe kadar düşürür ev interneti bağlatırım daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Burda paylaşımı görür görmez Turkcelli aradım. Şirketle ilgili değil yasa ile ilgili dedi. Yani anladığım kadarıyla tüm operatörlere gelecek. Yaw arkadaş benim interneti nasıl kullanacağıma da karar vermeye başladılar. 2 hat 200e yakın para ödüyorum. Tarifeyi dibe kadar düşürür ev interneti bağlatırım daha iyi.
    Hayır turkcell yine bi tarafından sallamış vodafonu aradım biz almayacağız dedi
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Türk telekomun aldığı 5 tl başka bir türk telekom mobil hattı ile internet paylaşımı ile ilgili. Yani başka bir mobil hattına kendi kotandan internet gönderebiliyorsun.

Tabi tethering için ayrı bir ödeme alıp almayacakları halen netleşmedi.
  • mstars34 M kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. ben bu şekilde bir ifade görünce aynı turkcellin yaptığı gibi ücret alacak zannettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Sinekten yağ çıkaran Turkcell

Senin kazıklarından bıktık

Taahhütümü bozup hattımı taşıyorum.

Siz de tepkinizi gösterin,hattınızı taşıyın

Kimse Turkcell'in dayatmasına mecbur değil
    Aynisini yapiyorum, Plantinum musterileriydim 20 yildan fazladir, boyle hirsizlik arsizlik yaptiklari icin kaybettiler. Kendileri bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedn

Hayır turkcell yine bi tarafından sallamış vodafonu aradım biz almayacağız dedi

Alıntıları Göster
    Bu iyi oldu. TT'da ücret almazsa Turkcell iyi müşteri kaybedecek o zaman. Belki aldıkları karardan cayma durumu olabilir. Maalesef ki yaşadığım yerde başka alternatifim yok.

• kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Türkiyede mobil’de sınırsız internet yokki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşin mantığı "cukka" diye tabir edilen kavram kapsamında değerlendirilebilecek tüm akla gelen "fox" kurnazlığından başka bir şey değil.

Hotspot denilen şeyde sonuç itibariyle giden kendi cebimizdeki kota, başkasından veya internet mobil hattı tahsis eden firmadan gitmiyor ki. Dedim ya işin mantığı "cukka foxluğu"
  • Hey gidi Cehape zamanında megabayt kuyrukları olurdu. Akepe geldi allaha şükür cigabayt cigabayt internet var elhamdürülllah.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.