Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Peki mesajı sildim ve şahsı blokladım. O zaman ne olur?

Alıntıları Göster

Hmm, keşke silmeden önce şikayet etseydiniz mesajı. Ne yapabiliriz bilemedim.

• konu içeriklerindeki sınırlamalar kaldırılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Hmm, keşke silmeden önce şikayet etseydiniz mesajı. Ne yapabiliriz bilemedim.

Alıntıları Göster
    Peki arkadaşın hesabındaki mesaj duruyorsa ona bakabilir miyiz? Yani bakabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almanya da 100€ ya 100bin km opel corsa adındaki 6 sayfalık konumu sildiler ...

İnsanlar uzun uzun yazıyor emeğe saygı yok.

Partizan adamları yönetici yapmışlar niye vaktimi harcıyayım ki böyle foruma

Anca girer trollerle dalga geçerim ben hep 50tl benzin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Peki arkadaşın hesabındaki mesaj duruyorsa ona bakabilir miyiz? Yani bakabilir misiniz?

Alıntıları Göster

Hayır, kimsenin özel mesajına bakmak gibi bir durumumuz yok.

• Ülke ve dünya gündemi bölümü kaldırılmadığı sürece bu böyle devam edecek. Tamam alım gücü zayıf ama teknoloji sitesini ayak tutan yerin orasının olmaması lazım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Anladım iyi günler.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    valla aynen oyle hocam. psikolojisi bozuk hic arkadasi olmayan tipler toplanmis buraya. ben 2009-2010 yillarinda cok girerdim ondan sonra 2019'a kadar hic girmedim neredeyse. sadece isim oldugu zaman girdim. simdi bir baktim siyaset yapilirken akpliler hemen cimere sikayet ediyor herkesi. normal bir tartisma ortami ifade ozgurlugu kalmamis.
  • Forum ilk kurulduğundan beri üyeyim. Yaş oldu 41. Bir hesabım daha vardı ancak alamadım. Gecemavisi idi sanırım ismi.
    Forum ilk kurulduğunda resmen sevincimden ağlamıştım. Telefonumda çözemediğim her sorunun cevabını özenle hazırlayıp yazan işsiz insanlar vardı. Hepsine selam olsun. Pc, notebook ve diğer bölümlerde çok bilgili, özenli insanlar vardı. Sonra ben de o dönem biraz bu işlere ağırlık verdim. Çok güzel mesajlar aldım...
    Yıllar geçtikçe bu insanlar zaman içerisinde ya ban yedi ya da değişen nesille beraber hakaret yemeye başladı. Ayrıca forum kendi içerisinde yoğun bir çalışmaya girerek videolar çekip bu tarz işlere girişti. Ne oldu? İhtiyaç olmayınca gitti o insanlar.
    Sonra bir kıpırdanma oldu, yine çözümler vesaire. Fakat ilgi görmedi, herkes trollük peşindeydi. Eskiden bir ürün alacaksanız ilk dh çıkardı şimdi ekşi sözlük çıkıyor. Hit düştü...
    O özenli çalışan insanları küstürdüler. Konu dışı da bir dönem iyi atak yaptı ancak yine ban dalgası kimsesiz bıraktı, başarısız troller meydanı boş buldu.
    Forumların devri bitiyor evet bu bence bir gerçek ancak o zamana daha çok var.
    İsim isim vermeyeyim, hala güçlü kuvvetli forumlar var.
    Dh ana sayfasında insanlar vakit geçiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Ülke ve dünya gündemi bölümü kaldırılmadığı sürece bu böyle devam edecek. Tamam alım gücü zayıf ama teknoloji sitesini ayak tutan yerin orasının olmaması lazım.
    Ulke ve dunya gundemini kaldirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Yetersiz yönetim sebebiyle konulara ve şikayetlere zamanında müdahale edilememesi,
    Defalarca sınırsız uzaklaştırılan tekrar üye olup yine aynı sorunları çıkaranlar.

Üyelik için doğrulama olmaması, sıcak Fırsatlar gibi bölümler için üyelik şartı olmaması

Donanım incelemelerinin veya karşılaştırmalı testlerinin artık neredeyse hiç seviyesine inmesi
    Alakasız onlarca konu ile iyice donanımın dışına çıkılması vb.. gibi onlarca sebep.

Haberlerin okunma sayılarına, videoların izlenme sayılarına bakarsanız zaten durum ortada,
    O milyon mesajların ne kadarı konu dışı onuda gözden kaçırmamak gerek.
    Bu tempoyla olağanüstü bir durum gerçekleşmezse 2025'te gibi kapanış verilir herhalde.
    "Donanım incelemelerinin veya karşılaştırmalı testlerinin artık neredeyse hiç seviyesine inmesi"

En güçlü olduğu konu bu idi, benim de birçok incelemem olmuştu, pc donanom, fotograf vb konularında.. tabi 10-12 yıl önce miydi neydi..

sonra baktım gerek yok,
    Zira yeni nesil herşeyi en iyi haliyle zaten biliyor(!), her bilgiye ulaşmak içim yoğun emek sarfediyor (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Almanya da 100€ ya 100bin km opel corsa adındaki 6 sayfalık konumu sildiler ...

İnsanlar uzun uzun yazıyor emeğe saygı yok.

Partizan adamları yönetici yapmışlar niye vaktimi harcıyayım ki böyle foruma

Anca girer trollerle dalga geçerim ben hep 50tl benzin diye
    Ban confirmed. Kainat ...... lerimiz var bizim.

• Daha çok düşer, beni admin yapmıyolar ki forum yükselişe geçsin.

• Her nesil, kendinden sonraki nesli elbette kötüleyecektir; bizim zamanımızda böyle böyleydi diye. Forum kültürü eskisi gibi değil artık. Dh forum yenilikleri yakalayabilseydi güzel olurdu.

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Hehe ben de ürün alınca buraya inceleme koymak yerine ekşisözlüğe yazıyorum.
    Burda inceleme koysam ergenler gelip dalga geçip alay eder.
    Ekşisözlükte herkes şukuluyo mübarek.

• Normal.
    Milenyum kuşağının dayanılmaz antipatiliğine dayanamayan eski üyeler forumda aktif değil artık.
    Kalite düştü artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 2 Ocak 2020; 19:33:34 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    23) Forumda rahatsızlık verme ihtimali bulunan ya da ceza vermek üzere araştırma yapılan kişilerin özel mesajları her zaman adminler tarafından haber vermeksizin okunabilmektedir.
  • o yillar millette 3 5 para donuyodu pc parcasi olur, oyun olur, film olur eglenceli sosyal seylere zaman ayirip tartisiyoduk
    simdi tam tersi :)) siyasetten, futboldan millet birbirini yemekten dususe gecti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu youtube video yüklemeyeceğiz diye o kadar direndilerki dh den önce çıkan siteler uçtu gitti adamların odak noktası youtube idi. çok merak ediyorum youtube girmeyeceğiz diye inat eden o sivri zekalı kim??

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Forum teknoloji formu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.