Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar donanım habere gelir PC, araba, telefon vb teknolojik ürünleri ile deneyimlerini paylaşır bilgi alır sorunlarına çözüm bulur tavsıye vs alırdılar.

Şimdi bi kategoriye bi sorununu yazıyorsun 5 gün cevap gelmiyor.

Gelen cevapta genelde tatmin etmekten uzak oluyor.

Günde 1-2 kez sıcak fırsatlar için giriyorum. Bakınıp çıkıyorum.
  • 2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li

bir sayfa...
  • Forumu bitirecekler, bu reklamlar bu para kazanma hırsı, kazanılan paranın alt yapıya yatırılmaması burayı bi-ti-re-cek. Sosyal medya baskısı yeterince varken birde bunların yukarıda saydığım hataları brklenen çöküşü hızlandırıyor. Ne güzel çalışan tablet sürümü kapattılar, niye? Reklam az yapıyorlarmış. Ne diyeyim azdan az çoktan çok gidermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik bilgisi olan insan sayısı git gide azalıyor. Kalite düşük. Düşmeye devam ediyor. Belirli bir uzmanlığa yönelmiş forumların sayısı artıyor. Mesela, maket için başka bir forumda bu forumda bulabileceğiniz içeriğin 10 katını bulabilirsiniz. Üstelik sadece bunun üzerine odaklanmış bir forum olduğu için gereksiz bilgi kirliliği ve hatta gürültü kirliliği de olmayacaktır...

Veya, Hi-fi konusunda araştırmalar yapıyorsunuz. Bir fikriniz var veya yardım lazım. Hi-Fi forumuna gidersiniz. İşin uzmanı 1000 kişi üyedir. Mesajınızı 150 kişi görür. 30 kişi cevap yazar. Ama öyle cevaplar gelir ki dünyanız genişler. Bilgiye doyarsınız. Her alana yayılmış genel-geçer bir forumda bu olmuyor maalesef.

Aynı şekilde, otomobile özelleşmiş forumlar var mesela. İçinde araba parçalayıp, geri toplayan abilerin paylaşımları falan var. Burada soruları cevaplayan kitlenin %99'u eline daha önce tork anahtarı almamıştır mesela... Tabi bu durum bilmediği anlamına gelmez, ama otomobile odaklanmış bir forumda bilen sayısı çok daha fazla, paylaşımlar çok daha yararlı ve bilgi dolu olacaktır.

Kısacası internet sonsuz. DonanımHaber'i sadece "genel-geçer bilgiye aç birileri varsa faydalansın" maksadı ile kullanmaktayım. Ben ve benim gibiler açısından işe yarar bir forum olduğunu düşünmüyorum.

• ben geri geldim

depresyon geri geldi, ondan.

giderim yakında
  • 2013 yili cok onemli. Ne oldugu ortaya cikiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Birde dark mod yapamadınız,ios bile geçti dark mode

Dark mod androidde var ios için biraz daha bekleyeceğiz ne malesef :(

• Ekonomik kriz büyüdükçe, teknoloji fiyatları arttıkça ki felakete gidiyoruz! bu site yavaş yavaş kullanıcı yetirecek.

Artık kimse eskisi gibi bilgisayar toplayamıyor yada telknolojik bir ürün alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 2 Ocak 2020; 17:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

https://forum.donanimhaber.com/26-07-2019-2-yil-donanim-haber-icin-global-siyah-tema-330-kullanici-portal-v4-5--128676804

Şuna da bi bakarsak güzel olur sanki. Yaptığım karanlık tema.

Alıntıları Göster

bi tık karanlık mı olmuş kanki, biraz daha kontrast olsa çok güzel olur kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bugün bişey farkettim bazı konularda yorumlarım kendiliğinden siliniyor?

iki mesajınız silinmiş sıcak fırsatlarda, yönetici tarafından. Nedenini göremiyorum. Destek ile iletişime geçebilirsiniz.

• Belki 40 yaşına merdiven dayamamdan ötürü artık her bölümdeki muhabbet yavan geliyor. İnanın bir çok konuya girip 2-3 satır bir şey yazıyorum sonra vazgeçip silip siteden çıkıyorum..Kalite mi düştü ben mi yaşlandım bilmiyorum

• En büyük sebebi tek bir siyasi görüşün foruma hakim olması ve bu kişilerin devamlı siyasi konular açmaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

bi tık karanlık mı olmuş kanki, biraz daha kontrast olsa çok güzel olur kanımca.

Alıntıları Göster
    Örneğin nerelerde? Ya da bir renk paleti önerebilir misin?

Tasarımdaki düşüncem renkleri ayırt edilebilir bir şekilde tutarak karanlık tutabilmekti. Yazıların da tonu, fazla parlak olduğunda ışık dağıldığından dolayı beyazın koyu tonları seçildi. Olabildiğince göz rahatlığını ön planda tutmaya çalıştım.

• Amazon yurtdışı fırsatları için günde 50 kez girerdim, iş ticarete döndüğünden beri pek girmiyorum.

• Daha pmden bana küfür eden adamı şikayet edemiyorum tabi düşer.

• quote:

Dark mod androidde var ios için biraz daha bekleyeceğiz ne malesef :(

Alıntıları Göster
    Admin pmden küfür edilirse şikayet etme şansım var mı? Ben bir şikayet butonu göremedim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Örneğin nerelerde? Ya da bir renk paleti önerebilir misin?

Tasarımdaki düşüncem renkleri ayırt edilebilir bir şekilde tutarak karanlık tutabilmekti. Yazıların da tonu, fazla parlak olduğunda ışık dağıldığından dolayı beyazın koyu tonları seçildi. Olabildiğince göz rahatlığını ön planda tutmaya çalıştım.

Alıntıları Göster

Başarılı olmuş gerçekten. mobile sitenin gece moduna bir göz at istersen. nereler daha koyu nereler açık vs fikir verir en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Admin pmden küfür edilirse şikayet etme şansım var mı? Ben bir şikayet butonu göremedim de.

Alıntıları Göster

Evet uygulamada bu özellik şuan yok ama tarayıcıdan girip mesajı şikayet edebilirsiniz.

• yıllardır konu dışı'na ne girerim, ne de okurum. zira forum burdan ibaret değil. yakın zamanda 1-2 defa fikir almak için konu açtım, açmaz olaydım. yaş ortalamasına girmeyeceğim fakat seviye yerlerde. konu dışı'nda her zaman gırgır, makara yapılırdı (2007 üyesiyim) fakat belli bir seviye vardı. foruma ilk girdiğim zamanlar yaşım evvela küçüktü, ama bu tür şaklabanlıklar yapmıyorduk.

diğer konu ise son zamanlarda gereksiz yere o kadar mesajım siliniyor ki, biri şikayet edince okumaksızın yöneticiler postları siliyorlar. bazıları gerçekten emek verip, uzun uzun yazdıklarım oluyor. hem vaktimi, hem emeğimizi çalıyorsunuz bir nevi. atıyorum postun içeriğinde ''lan'' kelimesi geçiyor diye 2 paragraflık yazımı silmişti yöneticinin teki. kimseye hitaben de değildi.

insanlardaki yazma şevkini kırarsanız olacağı bu. ayrıca yıllardır kullanıcıların isteklerini görmezden gelinmesi de cabası. sıcak fırsatlar misafirlere kapansın veya bazı kısıtlamalar gelsin diye yıllardır bas bas bağırıyoruz, iki tık uğruna insanları foruma küstürüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 2 Ocak 2020; 18:9:49 >

• quote:

Evet uygulamada bu özellik şuan yok ama tarayıcıdan girip mesajı şikayet edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Peki mesajı sildim ve şahsı blokladım. O zaman ne olur?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.