Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetim yenilikçi olacak çare bulacak konuyu silmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Türk telekom fiber optik altyapı çalışması" başlıklı konu niye ikiye bir popüler konulara çıkıyor diyen kişileri gördü bu gözler. Durumun vehametini buradan anlayın.
  • siyaseti bırakmak gerek :D
  • Forumu hiç bir zaman aktif olarak kullanmadım. Konu dışını neredeyse hiç kullanmadım.
    Genelde kendi kullandığım ürünlerin "ana konu" larına giriyorum.
    Eskiye nazaran gerileme var çok belli. Ancak çok konu/mesaj olması kaliteli olduğunu göstermez. Az olsun öz olsun.

• Forum yönetiminde suç aramıyorum doğrusu.. İnstagram, whatsapp, tiktok cart curt bunlar çok uzaklaştırıyor insanları forumdan. Ben mesela onlardan kaçıp buraya geldim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Hehe ben de ürün alınca buraya inceleme koymak yerine ekşisözlüğe yazıyorum.
    Burda inceleme koysam ergenler gelip dalga geçip alay eder.
    Ekşisözlükte herkes şukuluyo mübarek.
    Evet ben de yapıyordum, sonra uçurdular :)

• Neden 2013 en fazla mesaj atılan yıl? 20-13'den 13 alalım. 13 tersi 31. Forumda bulunanların çoğu beyin masturbasyonu için geliyor. Demekki bunların sebebi Amerika. Batının oyunları bunlar. Saçmalayım derken seviyem düştü. Tuzlu bir şeyler yiyeyim bari.
  • Sayfalarca keyfi silinen açıklama yapılmadan engellenen konular , admin zorbalığı dh yi bitirecek.
  • Sadece DH'ye özel bir durum değil. Başka bir forumda yöneticilik yapmıştım ordada durum aynı. Koca forum ölmüş bildiğin. Forumlar eskisi gibi tutulmuyor. Platformlar çoğaldı internet ortamı gelişiyor. Donanımhaber gayet iyi durumda bence diğer forumlara bakarak.
  • 2005 girişliyim. Eskiden bilgi paylaşımı ön planda idi.
    Şimdi siyaset, karı kız mevzuları çoğunlukla.
    Gençlerin teknolojiye ulaşımı zorlaştıkça ilgi alanları değişiyor. Teknolojiye ulaşmayı zorlaştıran iki sebep var. Doların yükselip alım gücünün düşmesi ve ota b.ka vergi basan komünist artığı maliye.

• Yöneticiler diyorum ben. Açtığım konu 1 saatte Alev almıştı.Harika bir şekilde düzeyli tartisiyorduk, pat konu silindi bana da bir hafta ceza verdiler. Yani şu korku atmosferinde, aradığınız özgür ortam kesinlikle burası değil. Burası neresi mi kupon satanların, bedavacilarin, yeri.

• Ekonomik kriz vurdu.

• TR de herşeyin kalitesi düşüyor. Forum ne ki? İnsan, eğitim, milliyetçilik falan şaka kalitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool2hate -- 2 Ocak 2020; 23:19:12 >
  • Düşsün kardeş ne yapalın ogün cebini doldurup paraları yerken bize mi soruyordu ? kendisi düşünsün

• R10.NET gibi coluk cocugun doldugu dolandiricilarin dolups tastigi siteler varken DH cennet bence degerini bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 2 Ocak 2020; 23:26:53 >
  • Siteye siyaseti sokmakla kendi ayağınıza sıktınız

• Oğlum manyakmısınız 20 sayfaya yakın yorum yazmışınız. bırakın gün düşünsün bunu

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Çok konu ve mesajdan ziyade bence kaliteyi yakalayan şey mesaj/konu oranı.
    Benzer konudan bin tane açılınca sıkılıp çıkıyor insan.

• admin lerinde sucu var yardimlasma yapiyosun adam hop burasi ikinci el basligi degil yok orasi yeri degil yok burasi yeri degil

konu kilitleyen silen ceza veren herkez admin olmus

ornek gecen

sicak firsatlarda donanim haberin sponsor ettigi itoppyadan masa ustu seti aldik
    istiyen olursa ekrani verebiliriz yazdim adam silmis mesaji
    ugrasmamis bide mesaj atmis isinizi ikinci el kisminda halledin oldu babam ?*
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.