Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekrem71'rin yüzünden pek foruma giresim gelmiyor
  • Malum ekonomik kriz.
  • Bana gore Sıyaset Bolumu burayı Forum Olmaktan cıkardı eskıden teknık destege bır konu actıgında bılen veya bılmeyen senı bır sekılde yonlenırırdı Yardım ederdı Sımdı Teknık destek vs yok Gelnde Sıyaset Yapıor kufur edıyor cıkıyor Malesef

Eskı tadı tuzu yok Onun ıcın pek gıresım Gelmıyor
  • İçerik kalitesi düştüğü için kitle kalitesi de düştü,olan bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 12 yıllık üyeliğim bulunmakta eskiden buralar daha güzeldi seviyeli bilgili insanların yorumlarını okurduk şuan maalesef eskisi gibi değil
  • reklamları %50 azaltsınlar kitle %2000 artar.
  • Kendi açımdan belirteyim;
    1) Forum ergen üyelere ve ergen adminlere teslim edildi. 2) Destek bölümüne açtığım konu 3 hafta olacak hala bakılmıyor,
    3) Şikayetlerle yeterli derecede ilgilenilmiyor,
    4) Ergen üyelerin tahrikleri insanı bezdiriyor, adminler de buna duyarsız kaldığı için üyeler foruma girmek istemiyor.
    5) Ayrıca adminler kendi görüşleri doğrultusunda düşünen üyeleri korurken, kendi gibi düşünmeyen üyeleri art niyetli davranıyor.
    Tüm bunlar düzeyli üyeleri forumdan uzaklaştıran etkenler.
    Aynı görüşlerimi daha önce de yazdım ama dikkate alan hala yok, kendileri bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Ocak 2020; 2:32:7 >
  • Teknolojinin ağırlıklı konuşulması gereken yerde yerli otomobili bile siyasi sebeplerle tartışanlar olduğu için.

adam arabanın teknik özelliklerini değil yaptıranları konuşuyor.

ergenler hep aklını kaybetmiş eskiden ergenler bile çekiliyordu şimdi 13yaşındakiler siyaset konuşuyor.
  • doğru. eskiden uzun uzun sabırla yazardım ben de. sabırla okurdum. artık tahammülüm ne yazmaya ne okumaya kaldı. günlük hayatta bile uzun cümleler kurmaz oldum. kendimi ifade etmeye çabalamıyorum. donanımhaberde tartışma okurduk eskiden şimdi küfür kıyamet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence düşen alım gücü ile de alakası var. Fiyatların artması 2008'e oranla daha az kişinin cihazlara ulaşıp bilgi paylaşabilmesine yol açtı.
    Azalmanın sebebi forum kültürünün gerilemesi ile de alakalı elbette, ama insanlar alamayacağı şeylerle de ilgilenmiyor artık bu da yadsınamaz bir gerçek.
    Bir diğer sorun da alt bölümleri döndüren gerçekten bilgili üyelerin forumu terk etmesi. Ben de şahsen detaylı teknik bir sorunum olduğu zaman artık reddit'i kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

çooooook normal.

siyaset bolumunde 6-7 sayfalik konulari adminler siliyor

mesaj sileceklerine konuyu siliyorlar

biz zaman harcayip mesaj yaziyoruz onlar konu siliyor

eeee ben neden mesaj yazayim ?

kendi ayaklarina kendileri sıkıyor .

2*2 = 4 (four)
    Aynısını kültür felsefe bilimde de yapıyorlardı. Şikayet edilen konuları kurallara uysa bile içeriğine bakmaksızın otomatiğe bağlamış gibi siliyorlardı sırf iki üç üye - zaten hep önceden şikayet edilmiş üyeler oluyor - birbiri ile konuda atışıyor diye. Topluluk sorumlusu arkadaşın kan gövdeyi götürdü ifadesi zaten site yönetiminde birazcık çarpık bir algı olduğunu da gösteriyor. Çok abartılı bir ifade. O yönetici konusunu ben açtım ve hep takip ettim çünkü. Topu topu iki üç üye celalleniyor, siyaset yapıyordu o kadar. Konuyu saptıran mesajları silmek ve hakkında şikayet olup da o mesajları hala atmaya devam eden üyeleri uzaklaştırmak modların sorumluluğunda olmalıydı. Ama yaptıkları tek şey topluluk sorumlusu arkadaşın kendisi konuda yazmasına rağmen konuyu otomatik çöpe yollamak.... Felsefe bölümündeki yönetici konusu kaç kere çöpe gitti ve geri getirildi ama konuyu sabote eden üye bir arkadaş daha altı gün önce birisine "aynı tastan b*k ye" demesine rağmen konunun durağanlaşıp ölmesine kadar bir uzaklaştırma almadı... Site reklamcılık ve habercilik anlamında fena yönetilmiyor bu belli ama forumun ve forum içeriğinin yönetimi bence oldukça kötü. Kasıtlı olarak kötü yönettiklerini düşünmeye başlıyorsunuz zaten ister istemez şeffaflık ve diyalog eksikliği de olunca. Kimse modlara veya sitenin nasıl yönetildiğine meraklı değil elbette ama olumsuzlukları görünce veya yaşayınca insan ister istemez konuşuyor, eleştirel ve politik varlık göstermek zorunda kalıyor.

• Forumdakilerin yüzde 90 ı muhtemelen benim gibi alışkanlıktan giriyor. Yeni üye girişi çok kısıtlı. Bu önemli nedenlerden biri.
    2. si sosyal medya mercileri çıkalı forum kültürü yerini bu yeni alışkanlığa bırakmaya başladı. Sosyal medayda yeterince aktif olunmadığı sürece bu erime devam edecektir.
    3. ve en önemli madde ; forumlar özgür düşünce alanıdır. Herkes kendi düşüncesini özgür bir şekilde ifade edebilmeli. Ancak bizim forum yönetimi bu konuda çok büyük korku içinde.Yıllar içinde yaşamayıp 2 senedir defelarca yaşadığım olayı söyleyeyim mesela. Tam bir konuya mesaj atacağım ; ya konu kilitlenmiş ya da konu tamamen silinmiş.. Şu olayı yaşayan biri daha foruma uğrar mı?
    4. olarak donanımhaberi donanımhaber yapan ürün inceleme sayfaları ya da videoları, ürünler üzerine yorumlar ve özellikle güvenli ikinci el alışverişti. Youtube video olayının sahibinden ise ikinci olayının önüne geçince ordan gelen misafir kullanıcı akını da son buldu.
    5. olarak yıllar içerisinde forumdaki seviyenin düşmesi, üyelerin forum kültüründen bihaber hareket etmeleri , bitmeyen siyasi dalaşmalar ve küfürleşmeler gösterilebilir.

• İnternet alışkanlıkları değişti insanlar internette harcadıkları zamanın çoğunu artık youtubeda geçiriyor. Youtube içerikleri çoğaldı her sorunun cevabı artık orda.

YOUTUBE

• site çöplüğe döndü,tahminim yönetilmesi zorlaştı.

adam ürün koymuş satmış 5 sene geçmiş ilan duruyor silen yok.olmadı kullanıcıya ilan silme hakkı tanırsın.

site gereksiz yere şişiyor,google da ne aratsan siteden indexleniyor işlerine geliyor belki ama böyle forum olmaz.

divx planet in ilk haline üye idim uzun yıllar iyi giden site bir anda kayboldu gitti,şimdi domain değişti eski günlerini arıyor.

dağ taş google adwords olmuş nereye kadar.
  • Popüler konular hep ülke gündemi, hep siyaset, bir süre sonra insanın giresi gelmiyor. Hep aynı kişiler, aynı cümleler. Eski, olgun tayfa da yavaş yavaş kaçıyor. Hayır 10 senedir bu forumdayım, böyle bir sitenin düzgün çalışan bir mobil uygulaması hala nasıl olmaz ya? Foruma ilgi de pek gösterilmiyor. Şahsen ben alışkanlıktan giriyorum ama attığım mesaj sayısı geçmiş yıllara göre çok azdır.

• kitle kalitesi düştüğü için içerik kalitesi de düştü de diyebilir miyiz?
  • En büyük neden işlerine gelmeyen mesajı silmeleri. Sanane kardeşim ? Küfür yoksa... Hakarette olabilir adam kaşınıyor. Bana hakaret et diyor sen ediyorsun ceza alıyorsun...
    İkinci el bölümü de ölü ... Ülkede ekonomik kriz var...
    Eskiden çatır çatır mal satılırdı şimdi aynı konular duruyor...

• içerik kalitesi bu forumun ziyaret edilmesinde etken bişey değil. foruma çocuklar geldi, büyüklere saygıları yoktu sonra büyükler de girmez oldu. olay bu
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    benim düşüncem de forumun ana güncel konularının ateist düşünce konularının, müslüman düşmanlığı içeriklerinin, siyasi düşmanlıklar ve taraflı haberlerin olması.
    kısaca siyaseti kaldırmak gerekiyor önce ;)
  • benim tavsiyem aktroll ve basiretsiz adminlere yol verilmesi !!!!!

ceza is coming bunda da ceza alırsam yuh artık
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.