Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan kardeşim yanlış anlama bir şey sorucam hiç başka derdin sıkıntın yok mu gerçekten? nelerin hesaplarını yapmışsın
  • Siyaset ve din meselelerinden arınıp eskisi gibi olmalı. Yani donanim ve teknoloji olması lazım forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumlarda, bilgi tecrübesi olan paylaşım yapan üyelerin sayısı düştükçe kalite düştü, kalite düştükçe sayı düştü. Sonuç ? donanım haber donanım dışında herşeyi haber yapmaya , hükümetin silah endüstrisinin yayın organı olmaya başladı. Yöneticiler bir hevesle giriştiler foruma, sorun eskilere ellerine ne geçmiş ? Donanımhaber bir bardak mı göndermiş bir hediye mi vermiş ? Velhasıl, forumun kalitesi, üyelerin mutluluğu yada emeği , ne site sahibinin nede adminlerin çokta umrunda değil. Bunun farkında olan donanım haberi donanım forumu yapan üyelerin inzivaya çekilmesinin sebibi de budur genel olarak. Daha uzatılır da mevzu şu parağraf bile çok esasında. Forumun ana geliri siyaset olduğu için siyaset örneği verelim , yeni can yeni kan lazım foruma köklü değişiklikler toplu ban'lar lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Yillardir kitle gittikce kotulesiyor, suan gordugum her 5 uyeden 4 u igrenc seyler yaziyor, bazilari ciddi anlamda mide bulandiriyor. Sadece aliskanliktan giriyorum buraya artik.

Bildigin disari ciksan herhangi bir yerde goremeyecegin tipte, garip insanlar var burada.
    Aslında bu bir genelleme

Bu DH içinde geçerli yada atıyorum eskiden ekşi sözlük girer gerçekten ilginç şeyler okurdum hem öğrenir hem eğlenirdim şuanda eksi leş sözlük ak çomar ve pkklı militan yuvası olmuş durumda açılan %70 konu ve cevap siyasi içerikli ve IQ seviyesi yerlerde

Şöylede denebilir eskiden deliler sokakta bağırırdı şimdi internetteler bu yüzden çok kaale almamak gerekiyor bu sanal alemi uzak durmakta fayda var çünkü tartıştığın insanı bile görmüyorsun belki sokakta görsen selam vermeyeceğin yıkık bir tip seninle tartışıyor nette nereden bileceksin?

• Açılan her siyasi başlık silinirse olacağı bu ben mesajla yıllardır girmiyordum, doru düzgün mesaj dahi atmıyorum artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla eskiden çok faydalı konular açılırdı, herhangi bir konuda yardım için konu açtığımda çok cevap gelir ve çözümler fikirler elde edilirdi.. son 2 3 senedir ne kadar gerizekalı varsa o küçük beyniyle trollük yapmaya çalışıyor ve işin acısı hiç beceremiyorlar. resmen amip gibiler. ben siyaset forumunu engellememe rağmen anasayfama düşüyor, destekle konuşuyorum o forumu engelleyemezsiniz deniyor. böyle aç gözlü bir yönetim ve bizim yeni nesil olarak adlandırdıgımız 2000 sonrası doğan mallar forumu mahvetti. sırf alışkanlıktan giriyorum. geçen birine küfür ettim 90 gün ban yedim hiç umrumda olmadı eskiden 4 gün yediğimde üzülürdüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bu diktatörlük son 2 yıldır iyice yükseldi. Bir çok üye bunlar yüzünden bırak gitti forumu zaten.
    sonuç olarak son yıllarda üyelerin neden azaldığına yönelik forum yönetiminin kendi moderatörlerine bir bakması lazım.
    Üyelere belli kurallardan sorumlu olduğu gibi moderatörlere de sorumluluk getirilmeli.
    Yanlış yere yanlış konu açılıyorsa senin görevin bu konuyu silmek veya taşımaktır. konuyu açanı banlamak değil :)
  • İstatistik derslerinde okutulacak cinsten bir normal dağılım var grafikte. 2024 yılında DonanımHaber'de atılan mesaj sayısı 50 binlere kadar düşecek. Hoşçakal DH
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Mesaj sayısı artsın, mesaj trafiği çok görünsün diye "Siyaset" serbest bırakıldı. Eskiden forumda siyaset yapmak yasaktı. Bu büyük bir seviye düşüşü getirdi; ki TV'lerde bile koca koca insanlar rezil ediyorlar kendilerini siyaset için. Yaş ortalaması düşük ve klavye başındaki insanları siz hayal edin.

Buna ek olarak gereksiz forum başlıkları ve alt başlıklar mevcut. Forumdaki tüm başlıklara bakıyorum ve üzerinden 1 yıl geçmiş mesajlar var. Böyle başlıklar ya kaldırılmalı ya da tek çatı altında toplanmalı.

NE İSTİYORUM?

1. "Konu Dışı" bölümü "forum.donanimhaber.com"dan bağımsız olsun. "konudisi.donanimhaber.com" gibi. Böylece forum öz haline dönsün.

2. Gereksiz forum başlıkları ve alt başlıkları kaldırılsın.

3. Profil düzenleme kısmı yenilensin. Profil görünümleri daha modern olsun.
    @Jeolog.

Konu dışının aktifliği eskisi kadar rahatsız edici boyutlarda mı ? Bence değil. İçerik kalitesi tartışılır tabii.

Çok yoğun olmayan ve birleştirilebilecek/kaldırılabilecek forumlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Çok kalabalık olduğunun biz de farkındayız.

Yeni profil görünümü çok yakında yayına alınacak. Sadece kendi profilinde gönderi oluşturma, başkasının profilindeki bir gönderiyi paylaşma, bildirim almak istediğiniz kullanıcıları seçebileceğiniz özellikler vs. Beğeneceğinizi umuyorum.

• İki paragrafina da katiliyorum, fakat bu soyledigimi bir genelleme haline getirmiyor bence. Tam 15 senedir bu forumdayim, bilgiye ulasmak eskisinden cok daha rahat olmasina ragmen gozle gorulur bir negatif degisim mevcut. Bu degisimin soyledigin gibi nedenleri olmasi bu degisimin olmadigi anlamina gelmiyor sonucta.

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Noktası virguluyle doğru bende 10 yıldır forumdayim en basitinden mac os başlığında insanlara elimden geldiğince yardım ediyodum bigun 2 tane bot hesap bütün konulara yorum yazıp alta alakasız link atmaya başladı bu hesapları birçok kez şikayet etmeme rağmen forum yönetimi hiçbir tepki göstermedi. Bende artık yazmayı bıraktım. Böyle olmasının temel sebebi bence yönetimdir. Ayrıca her gelen yeni hesap açmaya başladı limit koyalım demistik bir ara oda yalan oldu. Durum böyle olunca da eski tayfa artık girmemeye başladı veya ban yedi dediğin gibi.

• O üyelerden daha iğrenç olan mod'ların tavrı. Her türlü kutsalla ilgili hiçbir düşünce ürünü olmayan, tamamen saygısızlık ve incitme amaçlı yazılan beyinsizce sözlere karşı, bunu yazanlara haddini bildirmek, ne kadar saygısız terbiyesiz insanlık dışı varlıklar olduğunu bildirmek için bir şeyler yazınca adminler hemen seni banlıyor ama bu saygısızlığı ve çirkefliği yapanlara bir şey olmuyor. Demek ki bu iğrenç tiplerle adminler aynı şeyin laciverti. Böyle bir forumu öyle pis tiplere peşkeş çekerlerse zaten yok olup gitmeye mahkum burası, kimse lağım kokusu içinde gezmek istemez. Sene olmuş 2020, kimse belli bir siteye de mahkum değil.

• Seneye Mesut Çevik'i DH'de göremezseniz şaşırmayın.
  • Tamamen yönetim 8 yıllık hesabimi silip yeni hesap açmak zorunda kaldim. Uyari ve cezalar adaletsiz.

• DH yıllardır takip ederim üyeliğim az sayida fakat son zamanlarda gerek siyasi gerek görüş ayrılığı çok ortaya çikmakta . Bir kişi bir konu hakkında bir yorum görüş bildiriyor herkes o kişinin üstüne çullanıyor yok sen böylesin ben şöyleyim gibi insanlaında hoşuna gitmeyen bir platforma dönüşüyor DH ile alakalı olduğunu düşünmüyorum sorun biziz.

• quote:

Orijinalden alıntı: halily

O üyelerden daha iğrenç olan mod'ların tavrı. Her türlü kutsalla ilgili hiçbir düşünce ürünü olmayan, tamamen saygısızlık ve incitme amaçlı yazılan beyinsizce sözlere karşı, bunu yazanlara haddini bildirmek, ne kadar saygısız terbiyesiz insanlık dışı varlıklar olduğunu bildirmek için bir şeyler yazınca adminler hemen seni banlıyor ama bu saygısızlığı ve çirkefliği yapanlara bir şey olmuyor. Demek ki bu iğrenç tiplerle adminler aynı şeyin laciverti. Böyle bir forumu öyle pis tiplere peşkeş çekerlerse zaten yok olup gitmeye mahkum burası, kimse lağım kokusu içinde gezmek istemez. Sene olmuş 2020, kimse belli bir siteye de mahkum değil.
    Tamamen soylemek istedigim buydu iste hocam mesela suan yoneticileri elestirmekten 15 gun ceza alacaksiniz yasadim biliyorum cunku. Ee hal boyle olunca insan girmek istemiyor. Ben 8 yillik uyeligimi sildim. Yeni açtım sadece belli basli konular icin bakip cikacagim forumu biraktim..

• 16 yıldır bu foruma üyeyim lafı çok uzatmaya gerek yok editöründen genel yayın yönetmenine marka fanı olmuş bir teknoloji sitesi/forumundan hayır gelmez ama alışkanlık işte devam ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Konu dışının aktifliği eskisi kadar rahatsız edici boyutlarda mı ? Bence değil. İçerik kalitesi tartışılır tabii.

Çok yoğun olmayan ve birleştirilebilecek/kaldırılabilecek forumlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Çok kalabalık olduğunun biz de farkındayız.

Yeni profil görünümü çok yakında yayına alınacak. Sadece kendi profilinde gönderi oluşturma, başkasının profilindeki bir gönderiyi paylaşma, bildirim almak istediğiniz kullanıcıları seçebileceğiniz özellikler vs. Beğeneceğinizi umuyorum.

Alıntıları Göster
    Konu Dışı rahatsız edici değil; fakat aşırı büyük boyutlara ulaştığı için donanım kısmından ayrılmalı bence.

Merakla bekliyorum hocam gelişmeleri.

• Benim de yakınacağım birkaç problem ve öneri var.

Anladığım kadarıyla reddit'te kullanıcılar subreddit açabiliyorlar, sistemin nasıl çalıştığını tam olarak bilmiyorum ama mesela aklıma ilk şu örnek geldi, çok doğru bir örnek olmayabilir. "Death Stranding" çıkınca hakkında konuşuldu. Kullanıcılardan birisi ismi "Death Stranding" diye özel bölüm açma isteği oluştursa, yöneticiler de onay verince kullanıcıların kendi kendine oluşturduğu bir bölüm olmuş olur. Böylece

• "Koşma simülasyonu" diyen taraf vardı sanat eseri diyen taraf vardı. Öyle bir bölümde güzel bir tartışma konusu olabilirdi bir tane.
    • Oyunda takıldığı yerde, ya da bir şeyi nasıl yapacağını merak eden insanların bilgi paylaşabileceği bir konu olabilirdi.
    • Satın alıp almama ya da en uygun nereden satın alınabilir gibi konular olabilirdi.

Şimdi bir tane Death Stranding ana konusu var, "Oyun >> PlayStation >> TPS" kategorisinde, içinde bul bulabiliyorsan aradığını.

Bu şekilde açılan özel bölümler çok popüler olursa ana sayfada gerekli kategoride (TPS) gösterilebilir ama daha popüler değilken falan da gerekli kategorinin altında "Tüm Özel Bölümler" alanı gibi bir yerden gösterilebilir.

Onun dışında bu yorumu not defterinde yazıyorum, dh hızlı mesaj kısmına yapıştırıp göndereceğim. Çünkü her 4 saniyede bir 2 saniyeliğine donuyor. Başka hiçbir sitede bu sorunla karşılaşmadım ama yine de belki benimle alakalı bir problemdir.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Birde dark mod yapamadınız,ios bile geçti dark mode

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.