Şimdi Ara

2019 Honda Civic 1.6 Eco aldık, almaz olaydık. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
35.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üretmiyor ile üretemiyor'un farkını idrak edemiyor musun?

• 1.6lpg li araçta mazot filtresi mi değişir!!

Servis yerine bakımları sanayide yaptır üçte birine yaptırırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üretemiyor diyebilmen için hondanın takımında çalışıyor olman, hondanın kapasitesini bilmen lazım. Kendi çapında küçük görüyorsun işte. Burun kıvırdığın dacia da üretebilir, kia da üretebilir senin bir mk sandığın 16silindir motoru. Üretmezler, ihtiyaçları yok ayrı mesele.

Senin bakış açınla mercedesin 389cc jeneratör motoru yok, mercedes motor üretemiyor. Toyotanın tekne motoru yok toyota motor üretemiyor, bmw'nin kamyon motoru yok, bmw motor üretemiyor diyebiliriz. Mükemmel bakış açısı.

• 4.seneden sonra servis ile ilişiğimi kestim. Sadece 2 senede bir CVT yağı için gidiyorum, son gittiğimde 650 tl verdim CVT için.
    2 hafta önce de filtreleri kendim alıp, orijinal yağ satan yere gidip yağ ile birlikte değiştirdim. Toplam bakım maliyeti 385 tl tuttu.
    2 sene önce ön ve arka balatalari kendim alıp ustaya değiştirttim, 250 tl tuttu. Servis ne derdi, hayal bile edemiyorum.
    Honda servis fiyat politikası konusunda haklısınız ama biraz abartı var. Hondanın 1000 tl dediğine opel de VW de Ford da aşağı yukarı aynı fiyatı veriyor. 10 binde bir bakım ve 2 senede bir CVT yağı hondanin dezavantajı, kabul ama 240 bine civic alırken octavia 300 binden aşağı olmuyor (eski fiyatları sòylüyorum belki makas daha açılmıştır). Dolayısıyla mükemmel ve ideal bir araç değil ama artıları ve eksileri, maddi manevi değerlendirince civic olsun corolla olsun bir tık öne çıkabiliyor.
    CVT ile ilgili yorumunuzu 10 yıllık kullanıcı olarak katılmıyorum, en konforlu, en pürüzsüz şanzıman, yağ gibi akıyor yolda.

• bu çark nasıl dönecek başka türlü. bayi açmak için milyonlarca lira yatırım yapılıyor onlarca kişi çalışıyor.

aslan besleyen yemini düşünmez.

o zaman borç harç araba almayacaksın egea alıp bineceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2496D2A71

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

@commandx

Iki motor atladin.

Nsx'te 3.5 600hp

@autindustry

Legend : 3.5 385hp

Honda ve dacia kiyaslamasi cok komik olmuş. Rs ile neredeyse ülkedeki tüm vosvoslara salıyoruz. Kesmezse type r var. 2.000cc konuşacaksak.

Vosvos dünyanın en dolandırıcı hırsız firması belki aldığı cezayı dünyada alan var mi? Dünyayı kirletmek için yalan dolan yapan bir nazi uzantısı firmasi. Dieselgate de bunun belgesi. Honda ise daha çevreci olmak için f1'den bile çekildi şampiyon olurken. Vosvos önce f1'e girsin. Daha motorsporlarında goremedik. Elmayla armut kıyaslama.

• S6 alırım, çıkar gazlarım dedi ve diğer konularda 1.0 turbo 100hp motorunu övmeye devam etti.

• Bugün xv olur, yarın belki daha kötüsü olur, daha iyisi olur bilemeyiz. Belki araçsız kalırız, hayatta her şey olur ama kimsenin malını hor görecek, küçük görecek kadar aciz olmayayım yeter.

• araçları eco da kullanmayın o düğmeyi söndürün. Bujilere zarar veriyor

• Gayrimenkul vs benzetmeler küçük görmek, hor görmek olmuyor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2496D2A71

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

O sizin motoru övüyor siz yanlis anlamissiniz  

Adamlar fabrika kapansa da, 300 e satsa da, bakimlara 4-5 bin cekse de ben arabama laf soyletmem modundalar , adam kucumsemis Atmosferik de olsa benim 1.6 senin 1.0 dovere getirmis olayi...

Honda forumlarinda dert yanan adam bana bos yapiyorsun diyor.Servis 3500 cekti 50000 bakimina diye dert yanan Myworldlife gelmis burada bos yapiyorsun diyor.

Mesajda belli 300 bin verdigi arabayi kim garanti disi birakabilir yazdim.Diyorlar ya Atmosferik sorunsuz servise gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

O sizin motoru övüyor siz yanlis anlamissiniz  

Adamlar fabrika kapansa da, 300 e satsa da, bakimlara 4-5 bin cekse de ben arabama laf soyletmem modundalar , adam kucumsemis Atmosferik de olsa benim 1.6 senin 1.0 dovere getirmis olayi...

Honda forumlarinda dert yanan adam bana bos yapiyorsun diyor.Servis 3500 cekti 50000 bakimina diye dert yanan Myworldlife gelmis burada bos yapiyorsun diyor.

Mesajda belli 300 bin verdigi arabayi kim garanti disi birakabilir yazdim.Diyorlar ya Atmosferik sorunsuz servise gerek yok.

Alıntıları Göster

Dünya üzerinde servise gerek duymayan tek motor elektrik motorudur. Teslalar polen filtre silecek hariç servise ihtiyaç duymaz, onu da internetten kendi yapan yapar. İçten yanmalı tüm motorlar belirtilen araliklarda servise girmeli yağı değişmelidir.

• Ne ayaksiniz la siz Muhabbetlere bak anasini satayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Bana diyorsan defalarca şikayette bulundum, forumda defalarca yazdim , hatta forumdan değil bizzat genel merkeze ve çeşitli yerlerden arayarak. Bazi iyilestirmeler yapıldı sonra en azından bana.

5.000 tl servis normal durmuyor. 2k idi en son, şimdi 3k olmuştur malum ülke uçtu ya büyüdü ekonomi.

Cvt harika evet.

Alıntıları Göster

Ben seni tanımıyorum, adın bana tanıdık gelmedi. RS sahibi olan herkese laf sokan biri vardı . Ondan mütevellit bunu yazdım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.